Yes, mikä pikkujoulu

MiesJokaRakastaaSitä

Oli jälleen firman pikkujoulu, ja meno ylimmillään. Olimme edelleen työpaikalla, ja siellä juhlineet jo 6 tuntia. Nyt kuitenkin oli jo kiire ravintolaan.

Minulla oli mielessä toive, josko nyt löytyisi sukulaissielu, nainen etsimässä sitä samaa kuin minäkin: kuumaa rakastelua.

Ravintolassa jutustelin työporukan kanssa, mutta pidin silmäni auki. Tapani mukaan olin skarpissa kunnossa ja välttänyt juopumista. Ravintola oli puolityhjä, ja olin jo aika toivoton. Juttelin baaritiskillä noin 45-vuotiaan naisen kanssa, mutta välillämme ei ollut mitään kipinää. Sellaista ystävällistä jutustelua vain, ja tuohon aikaan ja tuossa paikassa totaalista ajan hukkaa.

Yhtäkkiä ohitseni purjehti tumma nainen. Hän vilkaisi minua ja välittömästi tunsin hänen katseessaan palon, palon samaan asiaan mitä minäkin hain. Hankkiuduin päättäväisesti mutta ystävällisesti juttakaveristani eroon, ja samalla tuo tumma nainen jo kysyi minua tanssimaan. Se oli sellaista renkutusta, kun yökerhossa oltiin, eli ei toivoakaan fyysisestä kontaktista. Mutta meillä synkkasi ja ei siinä tanssilavalla tarvittu kontakteja kun työkavereita oli paikalla. Totesin tanssin päätteeksi että ehkä meidän pitäisi lähteä muualle. Hän vilkaisi minua ja nyökkäsi.

Tapasimme ravintolan ulkopuolella. Kävelimme toiseen ravintolaan, jossa istuimme vierekkäin hämärään nurkkaan. Siellä aloin hivellä hänen sukkahousun peittämää reittään, ja tunsin samalla kaluni kovettuvan. Kohta häne hamusi käsillää kaluni sormiensa alle ja alkoi hieromaan sitä. Ihanaa… hän kuiskasi korvaani. ”Minne mennään, kulta, haluan sinua, haluan nuolla ihanaa kuumaa pilluasi pian” heitin kliseen hänelle. Perhana vie, ei sinnä paljon suurempiakaan viisauksia osannut heittää! Toisaalta sitä tarkoitinkin, sillä rakastan naisen nuolemista, tuntea hänen orkkunsa naamaani ja kieltäni vasten.

Ulkona nappasimme taksin ja suuntasimme hänen kotiinsa. Hän oli eronnut, mistä olin hyvin onnellinen. Paikka siis oli tiedossa. Perillä hän sanoi, että hän haluaa syödä jotain ja teksi itselleen pari voileipää. Siinä keittiössä istuessamme oven lukossa rasahti. Hän sanoi: ”Voi piru, poika tulee kotiin.” Niinhän se oli, mutta Ville meni vähin äänin huoneeseensa nukkumaan. En edes nähnyt häntä.

Syötyään hän kutsui minut huoneeseensa. Hän istui sängylle ja alkoi riisua vaatteitaan ja katsoi housun etumustaani. Kysyin: ”Haluatko nähdä mitä sieltä löytyy?” ”Tottakai” hän vastasi. Riisuin housuta ja alsuhousut pois ja kaluni ponaahti puolikovana vaappumaan hänen silmiensä eteen. Hän ottin kalun varresta kiinni, kumartui sitä kohti, ummisti silmänsä ja alkoi suhinoton.

Heteken päästä pyysin häntää riisumaan loppuun ja niin tein minäkin. Menin hänen viereensä sänkyyn ja aloimme suudella villisti. Samalla hivelin hänen rintojaan ja hyväilin nännejä. Sitten painoin hänet selälleen ja painoin pääni hänen haarojensä väliin. Ihana pillun tuoksu sai minut aivan hurjaksi. Lipasin pitkällä vedolla alhaalta asti koko pillunvakoa pitkin ja avasin tuon märän pillun. Lipsuttelin menemään tovin, välillä kevyesti klitorista kiusaten, välillä kunnolla nuollen. Hän voihki ja vingahteli ja kiemurteli edessäni. Sitten hän pyysi saada kyrpää sisäänsä. Siinä vaiheessa tuttuun tapaan kyrpäni seisoi kuin rautakanki koko 21 cm komeudessaan. Sitä nuoleminen minulla aina teettää .

Hän kaivoi laukustaan kondomin. Ajattelin että olipahan hän hyvin valmistautunut saamaan kullia tänä iltana. No hyvä niin, jatkoin ajatustani. Vaetelin kortsun kyrpäni päälle ja nostin jalata olkapäilleni. Livoin kullipään märäksi pillua pitkin ja sitten työnnyin sisään. Pillu oli yllättävän kireä, mutta toisaalta en ol kuin kerran törmännyt väljään pilluun, ja sekin oli synnyttämättömällä naisella. Ja hyvä oli sekin!

Pumppasin häntä, välillä pitkiä työntöjä, välillä tykitin lyhyttä. Sitten kiertäen kaartaen ja pelkästään terskalla, ja taas pohjaan asti. Nykäisin kyrvän ulos ja pyöräytin hänet kontilleen sängylle innokkaasti hän pyllynsä ilmaan nosti. Painoin sydämeni kyllyydestä takaapäin, pidin kiinni lanteista ja levittelin pyllyä. Kutittelin sormella pepunreikää ja kun hän ei esittänyt vastalauseita, painoin sormen sisään. Hän painoi selkänsä notkolle hyvänolon merkiksi ja minä poika nussin!

Pian halusin uudelleen perinteiseen tyyliin, mutta nyt minulla oli pahat mielessä. Koskapa hän piti sormesta pyllyssään, niin mikäpä ettei kyrvästä. Painelin aikani pilluun, mutt sitten vedin kyrvän pois, taivutin hänen jalkojaan vähän lisää, nappasin kortsun pois ja aloin sovitella terskaa pyllyyn. Hän ei puhunut mitään, voihki vain ja niinpä painoin vakaasti nuijan sisään. Se oli uskomattoman hyvää. Pian pamputin tosissani ja nainen ulisi niin että poikansa varmasti kuuli. Aloin tuntea olevani lähellä ja heitin käteni hänen pillulleen ja hieroin klitorista. Häneltä alkoi tulla ulinan ja voihkeen kera. Pyöräytin hänet vielä kontilleen ja nousin seisomaan kyykkyyn hänen taakseen ja seivästin hänen peppunsä isolla kyrvälläni. Se oli minulle liikaa. Tunsin kuinka pallini nytkähtelivät kun kyrpäni sylki spermaa hänen peppuunsa. Vedin kyrvän ulos ja viime tipat ruiskahtivat hänen pyllynreikänsä päälle.

Sitten oli pakko vastentahtoisesti jättää leikit siihen, hyökätä suihkuun ja painella kotiin. Kello oli näet jo puoli viisi aamulla!

2

19759

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anni

      tämä oli ihanan kiihkeä ja todentuntuinen tarina. sain siis todella kiimaisen fiiliksen. jos jotain lisäisin, niin sitä naisen viekoittelua, mutta lopputuloksen pitäisin juuri tuollaisena kiihottavan riettaana. sellaisen toivoisin tapahtuvan myös omalle kohdalleni ;)

      kirjoitathan samaan tyyliin jotain lisää!!

      anni


      ps. ainiin, jos haluat tai jaksat, niin yksityistarinat suoraan sähkikseen ovat vielä ihanampia. voisin kommentoidakin lisää.. siis [email protected]

    • vain

      että loppui siihen. Eivät nähneet toisiaan enää uudestaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe