Aihe

Keisarin älykkyys

Anonyymi

Olen monesti miettinyt, että kuka huutokauppa kolmikosta mahtaa olla älykkäin? Veikkaan kuitenkin etupenkin Erkkiä.

8

99

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei sitä tyhmä tuollaista Keisarikuntaa pysty laittamaan pystyyn ja pysy pelissä mukakana vuosikausia. TV-ohjelmaakn on tehty jo toistakymmentä vuotta eikä loppupäätä näy. Kyllä se älyä ja osaamista vaatii - mitä ei noilla kirjoittelijoilla ole!

  • Anonyymi

   Ei siihen mitään älyä tarvita, kun muu tuotanto tekee kaiken suunnittelutyön, ja nämä tekee kuinka sanotaan, eivätkä huomaa tyhmyyttään kuinka heitä arvostellaan ja nauretaan. Kaikki ei tuollaiseen edes suostisi kenenkään pelleksi, mutta kun niinkuin he ohjelmien alussa sanoivat heillä ei ollut kuin kurjuutta, kunnes ohjelmatoimisto ajoi pihaan ja sanoi mitä tehdään. Ihmisinä heidän luonteensa tulivat hyvin esiin, ja nyt kannattaa säästää kovasti, kun katsojaluvut laskevat tarpeeksi La, niin koittaa ohraleipä ajat., mihin huutiksestakin olisi, kun suunsoitolla ,ei ihan pärjää.Markku taas on ihan oma lukuns.

   • Anonyymi

    Juuri näin! Möl_lis_köillä kävi tuuri, kun viisaammat ajoi pihaan. Huutiukkona pärjää niin kuin armeijassakin, kun tekee juuri niin kuin käsketään.


  • Anonyymi

   Huutiukolla on hyvät hillot eläkepäivien varoiksi. Ei taida kaikilla olla.

   • Anonyymi

    Elääkö noin ylipainoiset ihmiset eläkeikään asti?


  • Anonyymi

   Miksi sitten on ahnehtimassa lisää,, vai onko pelko persiissä, kun valot saammuvat, eikä kukaan halua kuparipannua nimmareilla? Kaikilla on ollut oma lehmä ojassa, kun oikeasti eivät mitään tavisten nimmareita kaipaa, vaan maksavat kun saavat naamansa telkkariin, ja toinen luulee olevansa joku kova julkkis.

   • Anonyymi

    On se kauheeta kun on varasto täynnä arvottomia luhmuisia kuparipannuja, kun valot sammuvat niin niitähän ei sitten kukaan osta


  • Anonyymi

   Ei kai simppelin liikeyrityksen perimisessä tarvitse ainakaan mensan jäsen olla? Vielä kun vaimolle on delegoitu hallinnollinen vastuu firmasta.

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   334
   3708
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   2603