Vaimo maksettuna seksiorjana

Anonyymi

Olemme viisikymppinen pariskunta ja tykkäämme roolileikeistä, etenkin sellaisista jotka alkavat yllättäen tilanteen tullessa vastaan. Vaimo tykkää vampata vieraita miehiä ja itse nautin tarjota häntä uroille jotka pumppaavat sisälle lemmennesteet, joskus pääsen myös katselemaan aktia.
Tämä seikkailu tuli myös yllättäen jokunen vuosi sitten vastaan puutarhamessuilla johon osallistuimme oman pihankuopijaryhmämme kanssa eli harrastamme myös puutarhanhoitoa.
Messuilla oli jokin hyväntekeväisyys huutokauppa johon voi leikkimielisesti osallistua jos tunsi asian omakseen. Eli osallistujat tulivat verhon takaa esille ja suupaltti meklari tarjosi "orjaa" päiväksi töihin, yleisö sitten huusi itselleen työntekijän pihahommiin pääasiassa tai saivat työn keskenään itse sopia.
Merja-vaimo oli reippaana ihmisenä heti mukana muiden neljän hengen kanssa, kaikki he olivat hyvin perillä puutarha-alasta joten kysyntääkin oli.
Hellepäivänä hän oli pukeentunut vain lyhyeisiin farkkushortseihin ja kirkaanpunaiseen kesäpaitaan jotka jättivät suuret rinnat väkisinkin hyvin esille.
Hän on oikeasti hemaisevan seksikäs eikä häpeä näyttää sitä, vähän haluakin keimailla ja saada miesten päät surisemaan. Olen vuosia ollut ylpeä miesten iskuyrityksistä ja huomiosta, aika moni on päässytkin vaimon hameen alle jos mies vaan valioluokkaa.

Neljä ensimmäistä "orjaa" huudettiin muutamalla kympillä, saatoi olla 50 e korkein hinta ennen vaimoa. Kun Merja tuli verhon takaa yleisössä kuului pieni kohahdus vähän varkain, miesten katseet löysivät heti rinnat paidan alta ja timmin pepun eikä se itsevarma hymy kasvoilla ollenkaan vähentänyt tuunelmaa.
Varmaan muita kävi kateeksi, kun hinta nousi pian sataseen, sekin hinta oli aivan liikaa huomoion ottaen tarkoituksen ja yksityiskäytön.
Kaksi keski-ikäistä komeahkoa miestä jatkoivat huutoja vitosen nousulla, molemmilla näkyi kiima kasvoilta. Toinen oli ainakin puutarhayrittäjä, toista en tiennyt.
Vaimon keikistely nosti hintaa viimein 150 euroon asti, oli tahallaan pyörittänyt peppuaan miehille sillä päättikin seikkailla, kun huomasi tilanteen yllättäen.
Yrittäjä jäi toiseksi pitkälle ja tummalle miehelle joka vaikutti miehekkään itsevarmalta. Mies maksoi vaimosta yhdistykselle hinnan ja sitten sopivat ajankohdan kaksin vaimon kanssa eli heidän keskeinen asia enää.

He olivat sopineet seuraavaksi lauantaiksi omakotitalon pihan siistimistä myyntikuntoon aamusta iltapäivään kahdeksan tuntia.
Koko viikon molempien ajatukset olivat siistimisissä ja istutuksissa, vaimo oli valmis seksiin, kun vain saisi jotenkin johdateltua asian oikeaan suuntaan. Toisaalta aniharva asuu yksin ok-talossa joten siellä saattoi odottaa mustis vaimokin. Kuitenkin lauantaina Merja lähti, kesäleningissä ja piikkareissa, autollamme vartin ajomatkan päähän, kohta tuli tekstari: " Olen veskissä, sinkkumies ja sisähommiksi menee.
En saanut täyttä varmuutta työn laadusta, mutta kai onnistui, kaluni seisoi ja teki mieli runkata mutta maltoin odottaa iltaa.

Kuuden maissa illalla vaimo kurvasi pihaan ja antoi heti pusun kysyen: - Maistuuko suussasi mitään outoa? En osannut vastata joten hän jatkoi: - Kokeile hameen alta, siellä on sama mauste. Kokeilinkin suoraan vitulta ja tunsin sormissani tahmean sperman! Huh, kuinka kyrpäni karkasi seisokkiin ja pakenimme makkarin suojiin. Nostin leninginhelman ylös ja nimettömät olivat läpimärät siemennesteestä kuten usein ennenkin. Merja alkoi puhua: - Heti perillä mies eli Reijo kysyi, että mitä kaikkea hän voi pyytää tehtäväksi niin vastasin, että kaikkea muuta mutta en suostu kokkaamaan ja pyykkäämään. Vastasin näin siksi, että rohkenisi ottaa vihjeestä vaarin. Sitten mies kysyi, että käykö makuuhuonehommat ja vastasin, että hyvin käy. Samassa hän otti syliinsä ja alkoi suudella, vaimoa eikä muitakaan näkynyt. Kohta kokeili rintoja, oli huomannut ne heti ja päättänyt huutaa minut vaikka maksaisi mansikoita. Oli nähnyt tyylistäni, etten ollut kuten ne muut pyllyt pystyssä kukkapenkissä. Halusi heti peppuani takaapäin ja annoin etsiä sen leningin sisältä.
Mies nai ensin takaa ja annoin ilman kumia, sitten imin kullia ja hän vittua 69:ssä. Naimme varmaan tunnin tai kaksikin ennen pitkää taukoa. Kävimme myös saunassa ja jatkoimme koko iltapäivän sekstailua kaikessa rauhassa ja asennosissa. Reijo laukesi neljästi sisälle ja kerran suuhuni, se oli hirveän kestävä naimaan eikä ollut saanut naista aikoihin. Vaihdoimme numeroita, kun kerroin että harrastamme ryhmäseksiä ja että mieheni tarjoaa minua mielellään vieraille".

Vaimon kertomus sai minut hulluksi kiimasta ja nuolin spermaa valuvan vitun ja sitten tulin liukkaille. Myöhemmin syksyllä sain katsella altapäin, kun Reijo työntyi takaa vaimooni js tämä imi samalla kulliani. Reijosta tuli meidän vakkari joka oli aina pitänyt vain puheina niitä juttuja, kun mies päässyt tutustumaan seksiin pariskunnnan kanssa. Harvinaista se taitaa monelle miehelle ollakin mutta tätä seksiorjaa Reijo on nyt nainut kymmeniä kertoja eikä ole katunut huutoaan.

1

1210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hei
      Olipa aika tarina.Tässä voitti kaikki.😉
      T:Jaakko

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1619
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe