Tämän päivän kirjailijanalut

Kuulkaas hyvät kanssakirjailijat, eiköhän sitä ole viimein tullut aika laittaa ne lyijykynät santaan ja kirjoituskoneet verkonpainoiksi. Sillä tämän päivän kulttuurivaikuttaja ei kaipaa teidän hengentuotteitanne, ellette kuulu johonkin vähemmistöön, jota voidaan kutsua kirjainyhdistelmällä. Tosin jos kuulutte ns. CIS-ryhmään, niin silloin Helsingin Sanomat kiertää teidät tavallistakin kauempaa. Paitsi jos olette rikollisia, jolloin teistä voi tehdä True Crime-kirjan. Myös julkkikset ja muut urheilijat kelpaavat, sillä niistähän kansa tykkää lukea niitä äänikirjoja.

Suomen hengellisen valon kantaja ja älymystön tyyssija Helsingin Sanomat nimittäin toi kulttuurivaikuttaja Ronja Salmen muodossa vihdoin esiin sen, mitä suomalainen kirjallisuusskene kaipaa: https://www.hs.fi/nyt/art-2000007674542.html
Jos sukupuu ei siis ole kallellaan hiekkaerämaihin tai setä satu olemaan bushmanni tahi muu watussi, niin on turha haikailla sinne kirkkaimman valokeilan alle Helsingin kirjamessuille kirjakarjan töllisteltäväksi. Hieman tosin jätetään ovea raolleen eri sateenkaaren väreissä kulkevalle seksuaalisuudelle, mutta siihenkin pitää löytää uutta kulmaa sitten vaikka lampaan muodossa.

Näin se kuulkaa maailma muuttuu. Muutu sinäkin. Muuten sitä ei ole asiaa sinne kustantamoiden katalogeihin ja kirjakaupan sekä kirjastojen ikkunoihin.

7

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      millasii tatskoi ja missä?

    • Anonyymi

      No eipä ole homokirjani kelvannut yhdellekään kustantajalle.

      Huvitti yksikin, joka vaati käsikirjoituksen paperiversiona. Lähetys maksoi jotain kympin pintaan, mutta arvatkaa sainko koskaan edes sitä hylsyä? Ehkä heiltä oli paperi loppu...

    • No eipä ole paljon nuo Suomen kirjakaupat mainostaneet Rob Halfordin(Judas Priestin laulaja) muistelmia/omaelämänkertaa, vaikka Halford kuuluukin seksuaalivähemmistöön. Ja suomalaisten pitäisi olla heavykansaa. Odotin, että kirja olis ilmestyttyään lokakuun alussa laitettu Suomalaisen ikkunaan, mutta ei. Siellä se vaan takaseinän hyllyrivistöllä oli muiden musiikkiaiheisten kirjojen joukossa. No, löysinpä kuitenkin omani =)

      Tuo on kyllä totta, että erilaisten julkkisten kirjat menestyy ja varsinkin erilaisten niin sanottujen kohujulkkisten. Itse tykkään lukea aika paljon muistelmia/omaelämänkertoja ja elämänkertoja ja erilaisia tietokirjoja ja erilaisia lehtiä (joskus saatan lukea myös romaaneita tai dekkareita). Nyt olen lukenut joidenkin muusikoiden muistelmia/omaelämänkertoja/elämänkertoja ja Zeppelinistä kertovan bändihistoriikin.

    • Anonyymi

      Eiköhän homot ole jo menneen talven lumia kiinnostavuudessaan. Niitähän on joka paikassa, siis televisiossa, ja suurin osa elää tylsää keskiluokkaisten valkoisten miesten elämää. Nyt pitää olla jotain trans- tai mitä lie kirjainyhdistelmäseksuaaleja, mieluiten vielä maahanmuuttajataustalla.

      • Anonyymi

        Itse kirjoitan omaan elämääni perustuvaa kirjaa, ja on täysin sattumaa, että olen trans ja ystäväni maahanmuuttaja. Näitä kahta asiaa ei kirjassani mitenkään korosteta, koska olemme kaksin täysin tavista eikä ystäväni edes tiedä, että olen transtaustainen. Kirjani viihdyttävyys ja mielenkiinto perustuu aivan muihin seikkoihin. Elän täyttä cismiehen elämää enkä halua ratsastaa vähemmistöstatuksella, koska en edes koe kuuluvani vähemmistöön.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse kirjoitan omaan elämääni perustuvaa kirjaa, ja on täysin sattumaa, että olen trans ja ystäväni maahanmuuttaja. Näitä kahta asiaa ei kirjassani mitenkään korosteta, koska olemme kaksin täysin tavista eikä ystäväni edes tiedä, että olen transtaustainen. Kirjani viihdyttävyys ja mielenkiinto perustuu aivan muihin seikkoihin. Elän täyttä cismiehen elämää enkä halua ratsastaa vähemmistöstatuksella, koska en edes koe kuuluvani vähemmistöön.

        Ja siis, enhän minä tiedä julkaistaanko kirjaani koskaan tai saanko sitä edes valmiiksi...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6233
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3986
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      262
      2397
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1940
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1403
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe