Mieletöntä uskomatonta tinnitus loppui

Anonyymi

Minulla oli vuosia tinnitus ja kerran juttelin ulkomaalaisen ystävän kanssa joka tietää terveydestä ja rohdoista niin länsimaista kuin idän taitoja.
Hän antoi minulle neuvon joka toimii ja olen hänelle ikuisesti kiitollinen.
Ensin laihdutetaan sellainen pari kolme kiloa syömällä kasviksia ja lopettamalla alkoholin juonti,tupakoiminen,sokeri,karkit ja rasvaiset ruoat ja myös keskushermostoa ärsyttävät asiat kuten seksiin liittyvät asiat,seksielokuvat,sotaelokuvat ja kaikki negatiivisiin uutisiin liittyvät ym ym jotka kiihottavat tai saavat tunteet valloilleen ja pulssin kiihtymään.Nämä aiheuttavat aivoihin myös negatiivisesti ja tietyt refleksit kroonistuvat aiheuttaen erilaisia kiihtymistiloja ja impulssiivisuutta joka aiheuttaa erilaisia oireita ihmisissä.
Ostetaan tuoretta valkosipulia ja se puristimella puristetaan ja tahnaa sivellään ulkokorvan ympärille,korvalehteen ja alaleukaan korvan alapuolelle.
Mutta sitä EI työnnetä korvan sisään.Vaan siihen ulkopuolelle.
Sitten illalla menet omaan huoneeseen jossa ei ole muita ihmisiä häiritsemässä ja laitat relax musiikin soimaan ja lepäät 30-40 minuuttia ja rentoutat kaikki lihakset ja hengität nenän kautta sisään ja suun kautta ulos.Nyt huomaat kuinka ehkä sinulla on jännityksiä käsissä,jaloissa tai vatsassa tai murehdit laskuista tai muista menneistä asioista ja annat itsellesi aikaa rentoutua ja sanot itsellesi että olet hyvä ihminen ja kaikki asiat järjestyy.Lopulta alat hellittämään ja vapautat kropan pikkuhiljaa ja tunnet että jännitys katoaa.Juot minttu teetä ja suoritat tämän toimenpiteen viikon aikana mieluiten joka ilta.
Oma päiväkirjani alkoi painon pudotuksella 90 kg - 85kg kun lopetin alkoholin nauttimisen,karkit,sokerit ja kaikki keskushermostoa kiihottavat asiat kuten seksin tyttöystävän kanssa,television katselun ja muun neuroottisen elämäntavan (joillakin voi olla adhd) siksi viikoksi.Tein rentoutusharjoitukset alkaen maanantaina muutama viikko takaperin selällä maaten ja relax musiikkia kuunnellen ja olin sivellyt valkosipulin yhdessä ruusuveden kanssa.Ruusuvesi oli oma juttuni.Sitä ei tarvitse käyttää.
Toisena päivänä tunsin kuinka tinnitus alkoi vähenemään.EN USKONUT OMIA KORVIANI!!!! Aloin yöllä epäilemään asiaa ja mietin yhtä vaativaa projektia ja tinnitus hieman voimistui mutta taas tasaantui kun rauhoitin itseni ja nukuin sen yön hyvin.Kolmantena ja neljäntenä päivänä tinnitus edelleen laski.
Lauantaina tinnitus oli melkein kadonnut ja sunnuntai päivä oli elämäni paras päivä.Tinnitus oli loppunut.Söin viikon aikana vitamiineja ja erityisesti D-vitamiinia ja magnesiumia,sinkkiä ja vitaalijodia ja kalanmaksaöljyä (omega-3)
Olen huomannut että kiire on myös poistunut ja stressi.Nukun yöt hyvin
ja tämä olotila on uskomatonta.Kokeilemalla oppii uusia asioita.
Tinnitus ei ole tullut takaisin.Aivot ovat selvästi rentoutuneet ja hermosto on tasainen.Yöt nukutaan hyvin ja usko itseen on kasvanut merkittävästi.
Hyvää Joulua kaikille.

10

6276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mahtavaa. Hienoa, että sait noin hyvät ohjeet. Suurin osa ihmisten pahoinvoinnissa on juuri tuo,ta, syödään roskaruokas ja kulutetaan roskaviihdettä. Seuraa nopeasti puutostiloja ja niuden takia sekä psyykkistä että fyysistä huonovointisuutta ja oireilua.

    • Anonyymi

      Pitää myös todeta että jotkut adhd aikuiset ovat oppineet tekemään korvahermolla
      impulsseja tai "naksutuksia" tai matalaa mörinää sisäkorva-alueella ja se kuuluu samaan hermostolliseen käyttäytymiseen kuin hampaiden naksutus tai jopa kynsien pureskelu.
      Siksi rentoutuminen ja jännityksen laukaisu ja rauhoittuminen on tärkeää jotta pystyy hallitsemaan itseään ja siksi tervehtyminen kaikilla osa-alueilla näkyy myös oireiden katoamisella ja tunteella että on vapaata energiaa elämän eteenpäin viemiseen ja uuteen hyvään itsetuntoon joka näkyy niin parantuneissa ihmissuhteissa,opiskelujen menestyksenä ja työssä pärjäämisen muotona.

    • Anonyymi

      Vielä haluan aloittajana kommentoida että kun tinnitus loppui niin päässä tuntui että verenkierto alkoi kunnolla toimimaan ja ohimoissa oli sellainen pieni kuumottava olo joka vähitellen poistui.Tuntui että vuosia oli päässä energiat lukkiutuneet ja nyt alkoi virrata hyvää energiaa.Tällaiseen uuteen tilanteeseen joutuu myös tottumaan pikku hiljaa ja se tuntuu vieläkin uskomattomalta.

    • Anonyymi

      Yksinkertaisesti elämänmuutos

    • Anonyymi

      Vielä aloittajalta se että tinnituksen vähetessä tuntui että huono olo korvista siirtyi rintakehään ja oli vähän ahdistava olo ja se siirtyi alas vatsan alueeseen kun korvat rauhoittuvat mutta pään ja kurkun alueella selvästi tuntui kuumottavalta ja jännitteiseltä.Otin maitohappobakteeri pillereitä toisinaan ja mietin oliko vatsan happopitoisuudella syy yhteyttä korvien tinnitukseen.Nämä asiat ovat mielenkiintoisia todella vaikka tinnitus omalta kohdalta loppui.

      • Anonyymi

        Ja tärkeätä on että jos tällainen hoitomenetelmä todella vähentää tinnitusta niin ei mennä ylikierroksille tunteissa koska se on selvää jos vuosia piinannut tinnitus vähenee niin onhan se iso juttu elämässä.Tärkeätä on että ihan rauhallisesti jatkaa terveellä asenteella eteenpäin.Se on kuin lapsen ensi askeleet elämässä ja ne otetaan rauhallisesti askel kerrallaan.Terveet elämäntavat tervehdyttävät ihmistä kaikilla osa-alueilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tärkeätä on että jos tällainen hoitomenetelmä todella vähentää tinnitusta niin ei mennä ylikierroksille tunteissa koska se on selvää jos vuosia piinannut tinnitus vähenee niin onhan se iso juttu elämässä.Tärkeätä on että ihan rauhallisesti jatkaa terveellä asenteella eteenpäin.Se on kuin lapsen ensi askeleet elämässä ja ne otetaan rauhallisesti askel kerrallaan.Terveet elämäntavat tervehdyttävät ihmistä kaikilla osa-alueilla.

        Joissakin tutkimuksissa on havaittu että kun ihminen lapsesta saakka napsutellut korvahermoja saaden aikaan lyhyitä pulssin tapaisia refleksejä tai parin sekunnin mittaisia matalia värinöitä. Niin kun yrittää lopettaa tämän neuroottisen tavan niin se pyrkii aiheuttamaan ahdistusta rintakehässä, migreeniä tai jopa peukalossa hermonykintää tai muuta kuumottavaa oloa.Tinnitus on ehkä seurausta tällaisista tapahtumista vuosien saatossa.Ja tuntuu hyvältä että näistä ongelmista on mahdollisuus parantua kokonaan


    • Anonyymi

      Esimerkiksi työpaikalla tai jossain muussa tilanteessa ihminen voi korottaa äänensä sellaiseen taajuuteen toista ihmistä kohtaan että korvakäytävän rakenteissa alkaa värisemään epämiellyttävästi ja se on melkein kipua korville.Yllättävää on että ihminen voi itse saada aikaan omassa korvassaan samanlaisen värinän tai huminan (naksutuksen) ihan omissa oloissaan että muita ihmisiä on lähellä.Miksi joku haluaa rasittaa omaa korvaansa näin ei syytä tiedetä.Onko se lapsuuden aikana koettu trauma huutamisesta vai onko se leikkimielistä kokeilua vai onko se alku pienelle neuroosille josta voi tulla tapa josta myöhemmin on vaikea päästä irtaantumaan.Syitä voi olla monia.Yksi varteenotettava juttu on se että tinnituksen ei tarvitse olla traumaperäinen mutta se voi olla sitä.Ja sitten jos ihmisellä on neuroosi hermojärjestelmässään niin neuroosi voi siirtyä todella korvasta vaikka sormien nykimiseen tai hakeutuu johonkin toiseen ruumiin osaan ja alkaa siellä oireilemaan.
      Se voi olla pakkoliikkeitä,siivous tai tarkistuspakkoja ym ym.
      Neuroosi kertoo siitä että meillä kaikilla ihmisillä on pieniä neurooseja ja traumoja
      mutta joillakin ihmisillä ne muuttuvat kroonisiksi ja siten pitempiaikaisiksi ja
      siksi on hyvä tehdä rentoutusharjoituksia ja luopua päihteistä ja muista turruttavista
      aineista koska ne ovat vain ongelmien lakaisua maton alle.Oman kropan tuntemus,terveet elämäntavat ja itsensä hallinta ja tarkkailu jokapäiväisessä elämässä on avain hyvään ja terveeseen elämään.

    • Anonyymi

      Onneksi olkoon. Kelle tepsii mikäkin.

    • Anonyymi

      Hohhoijaa näitä juttuja ei jaksa eis lukea, ihan hilseestä. Itsellä ollu tinni vuosia , nykyisin ilmenee huminana ,aamuisin rauhallista mutta mitä enemmä touhuan niin vilkastuu ,se väsyttää ja häiritsee . Tutkittu on siellätäällämyös mangeettikuvaus korvissa ei mitään vikaa. Purentakiskot on obamamox ,escitolapram myös ja eril liikuntamuotoja . ANTAKAA VIISAITA VINKKEJÄ.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      784
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe