Aihe

Ministerit viivyttää tahallaan rokotusten alkua. Se viive tappaa monia

Anonyymi

Koronarokotteiden myyntiluvat koko Euroopan alueella myöntää EU-komissio EMA:n tieteellisen komitean lausunnon perusteella.

Tuo on selvästi sanottu. Mutta Suomi on toista maata. Suomi alkaakin tekemään omaa byrokratiaa, koska koko Eurooppaa koskeva myyntilupa ei byrokratian mukaan kelpaa meillä tai ainakin sitä pitää ihan itse päästä pyörittelemään ennen ylimääräistä ja turhaa hyväksyntää. Sehän on jo hyväksytty !

Suomessa alkaa siis ihan erillinen koneisto rouskuttamaan jo valmiiksi tehtyä päätöstä. Virkamiehet/ ministerit ovat sopineet kulisseissa asian käsittelyajaksi 1-2 viikkoa. (Ovat myös sanoneet tuon 1-2 viikon rokotusviiveen johtuvan lääketoimittajista, mikä on valetta. Miksi ihmeessä he valehtelevat tappavassa, byrokraattisessa asiassa ? Omatunto ? )

Se on se aika, jonka rokotusten alku siis viivästyy. Se on samalla myös aika, jolla koronakriisi myös pitkittyy.
Kun kriisi pitkittyy se tarkoittaa viiveestä johtuvia turhia sairastumisia, turhia potilaita, turhia tehohoitoja ja turhia kuolleita. Se tarkoittaa myös turhia työttömiä, pakkolomia, konkursseja.
Kesällä laskettiin yhden sulkuviikon hinnaksi miljardi euroa.

Mikä sitten on tuo 1-2 viikon mittaisen viivytyksen aihe ?

Sen nimi on Covid-19-Rokotehankinta. Vaihe 2.
Asian voi katsoa ja kuunnella täältä yleareenasta ja erityisesti kohdasta 45 minuuttia.
https://areena.yle.fi/1-50699991#autoplay=true

Jos ministerit eivät käske ohittamaan tuota ihmisiä tappavaa byrokratiaa, niin sen seurauksia oli jo lueteltuna yllä.

Eniten turhaan kuolleiden verta käsissään on silloin oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonilla, RKP, Pietarsaari. Painakaa valmiiksi mieleen "Verinen Anna-Maja".
Hieno mainos vaaleissa :)

Kaikilla ministereillä on silloin turhaan kuolleiden verta käsissään.
Sitä verta on myös presidentti Niinistön käsissä. Hän voisi julkisesti ilmoittaa kannattavansa byrokratian ohitusta tässä asiassa- tietää kyllä keinot- koskien myös kaikkia uusia, tulevia koronarokotteita.

Asialla alkaa nimittäin olla kiire.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ministerit voivatkin joutua vastuuseen kansan myrkyttämisestä näillä raskasmetalleilla ja eläinperäisjäämistöillä (aivot/munuaiset/veri ym..ym.)

   Jos on joutunut rokotuskierteeseen on huono homma. Tarttui se sitä paitsi Poliokin 5 kertaa rokotettuun Suomessa 1994 ja potilas kuoli. Joukossa tartunnan saaneista oli vain yksi rokottamaton.

   Lampaita emme kaikki ole kuitenkaan. Osa meistä alkaa jo tajuta mistä moni sairaus ja vamma, jopa kuolemat ovat johtuneet!

   OLISI AIKA TEHDÄ VERTAILURYHMÄ (PUOLUEETON) JOSSA OLISI MUKAN EI-ROKOTETUT JA ROKOTETUT!
   Tämä on lääketehtaille vastenmielinen ajatus eikä haluta tehdä - fiksu ymmärtää miksi!!

  • Anonyymi

   Koska rokotus ehkä toimii yhtä huonosti kuin maskit, on viisasta katsoa miten monta kuolemaa mikin rokotus aiheuttaa. Pysytään kotona ja metsissä tammikuun puoli väliin niin, sitten rokotuksen saa ottaa ne uhkarohkeat, jotka haluaa lähteä ulkomaille.

   • Anonyymi

    Minusta nuo väitteet ovat täyttä valetta ja mielikuvitusta. Omat, vaatimattomat esitietoni perustuvat ihmisillä tehtyihin, laajoihin rokotetesteihin. Tietoja ensimmäisen ehdokasrokotteen vaikutuksista käsitellään parhaillaan Euroopan Lääkevirastossa EU:n laajuista käyttöönottoa varten. Heti sen jälkeen EU myöntänee rokoteluvan.
    Lupa rokotuksiin ao. rokotteella on jo annettu muutamissa maissa.
    Ehkä nuo maat ovat saaneet tietonsa rokotteen vaikutuksista jostain toisesta lähteestä kuin Sinä.

    Siis mihin tietosi perustuu ?
    - "Koska rokotus ehkä toimii yhtä huonosti kuin maskit"
    - "on viisasta katsoa miten monta kuolemaa mikin rokotus aiheuttaa."


  • Anonyymi

   Nyt kun ei ole sotia ja ihmiskunta kasvaa, miten vähentää sitä?
   Levitetään tautia, joka ei ole vaarallinen, mutta saadaan se näyttämään siltä. Sitten teemme rokotteen, aseen ja toivomme, että valtiot ottavat sen jopa pakolliseksi. Vuosien viiveellä väkiluku romahtaa. Heillä ei ole mitään vastuuta rokotteesta, rokotteen ottanut valtio on vastuussa. Nyt on helppo vallata vaikka maa omille tarkoitusperille. Ruotsia ei ainakaan vallata ensimmäisenä :-) Heillä on todellisuudessa tältä vuodelta kokonaiskuolemien väärä pienempi kuin keskiarvo vuosittain. Tuon voitte tarkistaa jos epäilette, näin vain on. En mene noita lukuja teille etsimään, sen voi tehdä asiasta todella kiinnostunut, joka ei kuuntele pelkästään median yksipuolista kertomaa luvuista omia tarkoitusperiä tukien.
   Kauhukuva - mutta mahdollinen siinä missä tietojärjestelmän täydellinen pettäminenkin - miten sitten maksamme laskumme?

  • Anonyymi

   Meneepähän vähemmän eläkkeisiin valtion rahaa.

   • Anonyymi

    Kyllä vaan. Jotenkin surullista kun nuo foliohatut rokotuksen kannattajat eivät välitä muista, lähimmäisen rakkaus on kadonnut ja varsinkin lapset ovat vaarassa noista rokotuksista.


  • Anonyymi

   Hyvä että viivyttelevät - säästytään kuolemilta niin kauan, kunnes tuo rokotus alkaa ja friikit pääsevät ottamaan myrkkyä.
   Kyllähän lentokapteeneistakin on löytynyt itsetuhoisia ja vieneet mukanaan satoja ihmisiä.

  • Anonyymi

   Voisitko, aloittaja hyvä, lopettaa tämän hevonpaskan kirjoittelun?

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   255
   18138
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13796
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   330
   10172
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   58
   7345
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   329
   4494