Covid-19 , vitamiinit voi pelastaa

Anonyymi

D-vitamiini ja sinkki on tutkimuksissa todettu tehokkaiksi vakava-asteista covidia vastaan. Alan iäkäs professori ottaa päivittäin nelinkertaisen annoksen D-vitamiinia päivittäin.
Vaihtoehtoisesti suomenoloissa pitäisi ottaa vaarallinen annos solariumia, mutta D-vitamiini on halpaa.

15

667

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitä tarkoittaa nelinkertainen annos, mihin verrattuna. Itse otan talvikautena 10 tai 5 kertaisen annoksen riippuen siitä mitä pidetään ohjeannoksena.

    • Anonyymi

      jatkuva sinkin käyttö vaatii myös kuparin ja mangeumis käyttöä etu rauhasten vuoksi,

    • Anonyymi

      On kyllä mukava seurata kun nyt myös HUS suosittaa D-vitamiinia koronan torjumiseksi tai oireiden helpottamiseksi. Keväällä skeptikkojen pomo väitti, että C- ja D-vitamiinien syönti koronan torjumiseksi on täyttä huuhaata. Nyt tämä pomoprofessori kertoo, että kyllä D-vitamiinia pitääkin ottaa.

      Arvostan asiantuntijoita, jotka voivat asiaan perehdyttyään kääntää takkinsa. Tosin onhan tietty lääkäri Tri Tolosen lisäksi sanonut, että 100 mikrogrammaa päivässä D:tä on hyväksi. Vaikutus kannattaa mitata noin kerran vuodessa.

    • Anonyymi

      Lisäksi viimetiedon (lääketiede) mukaan O-veriryhmäm omaava potilas ei ole riskissä sairastua vakavasti

    • Anonyymi

      K2 vitamiini on myös hyvä vastustuskykyyn. Yhdessä tutkimuksessa Coronaan vakavasti sairastuneilla oli K2 vitamiinin arvot veressä alhaiset ja taas lievästi sairastuneilla arvot olivat normaalit.

    • Anonyymi

      Jotkut vastustavat ajatusta vitamiinien hyödyistä tässä koronataudissa. Vitamiinit eivät tietenkään estä tautia eikä ylenmääräisistä vitamiineista ole hyötyä. Kun keho saa tarpeelliset ainekset ruoasta tai lisäravinteista, niin puolustussysteemi toimii ja oireet jäävät pienemmiksi. Nyt alan lehti kirjoittaa asiasta:

      https://www.mediuutiset.fi/uutiset/mu/0c21a9c8-bafb-4ae9-ae78-5e269be5a809?ref=ampparit:c7ed

      Monipuolinen laadukas ruoka on hyvä lähtökohta terveydelle.

      • Anonyymi

        Onko alan lehdet koskaan kirjoittaneet tuotteiden laatueroista ja lisäravinnebisneksen varjopuolista mitään? Tuli vaan mieleen kun tuon Pispalan Woiman jutun aiheesta luin. https://www.pispalanwoima.info/40850 Yllättävän vähän muutenkin kirjoitellaan vastustuskyvyn merkityksestä Covid-19 virusta vastaan.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Itse syön myös D-vitamiinia. C-vitamiini ja sinkkitabletteja on. Toimisko ne hyvin yhdessä? Sinkki pitäis ottaa ihan sairastumisen alkuvaiheessa. Tai siinä vaiheessa, kun virukset pääsevät elimistöön. Se kai estää niitä jotenkin.

      Otankin noita sinkkejä aina, jos olen altistunut maailmalla jollekin potentiaalisille koronan levittäjille. Esim. Joku yskinyt kovasti vieressä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Höpönhöpö.

    • Anonyymi

      Ravintolisien käytöstä ei ole juuri hyötyä kansansairauksien ehkäisyssä. Muun muassa monivitamiini-, foolihappo- ja rautavalmisteiden käyttö voi jopa lisätä kuolleisuutta, osoittaa Minnesotan ja Itä-Suomen yliopistojen tuore tutkimus.

    • Anonyymi

      Ei ole olemassa mitään koronatautia, uskaltaa jo aika moni virallinen lääkärikin todistaa, mutta tuskin Suomessa. Tavalliset räkätaudit ovat nyt muka koronaa! Ja räkätaudit estetään juuri D-vitamiinilla. Reilu ryyppy kalanmaksaöljyä joka aamu ja joskus iltakin, on pitänyt jo 36 vuotta kaikki räkätaudit poissa. Ennen oli useita flunssia joka talvi ja ainakin yksi angiina ja satunnaisesti poskiontelotulehdus. Nyt ei siis noin v 1985 jälkeen ainuttakaan! Ei haittaa jos vilustun, ei haittaa jos varpaat kastuu, tauti vain ei tule!
      Muutenkin. Tässä koronahulluudessa on kyse aivan muusta. Rokotteella pannaan solut tuottamaan piikkiproteiinia, jota vastaan omat luontaiset influenssan vasta-aineet hyökkäävät. Siis niitä omia solujasi, jotka nyt on rokotteella ohjelmoitu tuottamaan viruksen tunnistusproteiinia! Tämä kaikki on kyllä netissä, mutta ei Suomen valemediassa koska sen omistaa sama taho, joka levittää koronarokotteita ja sen lauluja laulat, jonka leipää syöt. Näin se oli Aatunkin aikana, todistaa lainaus:
      "Propaganda, ihmisten painostus, syrjintä, syyllistäminen ja sananvapaus on tänäpäivänä Natsi-Saksan tasolla. Korruptoituneet päättäjät ja media julistavat omaa maksettua valhettaan ja ihmiset vaiennetaan.
      Uutisissa muutaman pikkukylän luonnonkatastrofeja, tai paikalliset helteet esitetään koko maailman laajuisia ilmiöinä, pelottelu on keino ohjailla ihmisiä.
      Valitettavasti tämä on toiminut, hysteria on levinnyt rokoterintamalla ja nyt ilmastonmuutos asiassa.
      Suurimmalla osaa ihmisistä on kuitenkin jonkinlaista omaa aivotoimintaa. Käyttäkää sitä."
      Oleetkos muuten koskan miettinyt, kuka murhautti Ilja Janitskinin? Kenelle hän oli vaarallinen ja mistä syystä? Jos et ole miettinyt, niin olisipa jo totisesti aika aloittaa!

    • Anonyymi

      Oliko siis se sinkki sitraatti se jonninjoutava huuhaa sinkkivalmiste ja se sinkki asetaatti se ainoa hyödyllinen?. Eli tuo purnukka minkä ostin on sitraatti muodossa hi se joutaa siis roskikseen?

      • Anonyymi

        Muistaakseni sinkkisitraatti imeskelytablettina ei toimi niin hyvin kuin periaatteessa voisi. Imeskelysinkin idea on kai imeyttää sinkkiä suoraan suun ja kurkun limakalvoille. Sinkkisitraatti kai kuitenkin imeytyy suolistosta, eli jotain hyötyä siitäkin on.

        Sinkki yleisesti on mukana immuniteetin ylläpidossa, mutta erityisesti flunssataudeissa hyötyä on eniten suun ja kurkun alueen limakalvoilta imeytyvästä sinkistä.

        Paremmin tietävät voivat tarkentaa ja hakemallakin löytyy parempaa tietoa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe