Aihe

Firman juhlissa sattuu ja tapahtuu

Anonyymi

Työpaikkana se oli juuri sellainen josta Einari oli haaveillut ollessaan vartijana Metrossa,: rauhallinen ja hyvin palkattu, siiisti sisätyö.
Vahtimestarina Einari tunsi kerrankin olevansa tyytyväinen oloonsa.

Lisäksi Yhtiön työntekijöistä suurin osa oli naisia.Siellä oli kaikenikäistä ja kokoista, joukossa muutamia täyden kympinkin naisia...Kelpasi täällä istuskella uudenkarheassa valvomossa tärkeänä hyvin istuvassa puvussa, ei tarvinnut likaisissa haalareissa painiskella asemilla nistien tai kännikalojen kanssa.

Tosin duunissa oli joitain huonojakin puolia, kuten nämä iltavuorot ..

Tänäänkin oll taas jotkut kissanristiäiset menossa ylimmän kerroksen juhlatiloissa
Juhlia firmassa riitti monta kertaa viikossa ja tarjoilu oli ylenpalttista, hienoja ruokalajeja ja viinejä, toki löytyi viskiä ja konjakkiakin.Ja ilmainen viina tunnetusti meni hyvon päähän..

Kello lähenteli puolta yötä ja Einari päätti lähtieä kierrokselle, usein näitten juhlien jäljiltä löytyi ihmisiä, vieraita tai työntekijöitä eri puolilta taloa tai oikeammin korttelin kokoista kiinteistöä eri asteisissa humalatiloissa, tappelutkaan eivät olleet harvinaisia..

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Einari löysi erään kulman takaa seinän vierestä istumasta erään näistä kympin tytöistä, parikymppisen blondin, jota Einari oli jo pitemmän aikaa katsellut. Hän moikkasi tyttöä, joka kehotti Einaria istuutumaan viereensä. Mies ei voinut vastustaa kiusausta vaan istui lattialle. Tyttö painautui miestä vasten välittömästi. Einarin mielessä risteilivät ristiriitaiset mietteet. Käyttäytyisikö hän ammatillisen viileästi vai käyttäisikö tilaisuuden hyväksi? Tyttö teki päätöksestä helpomman alkamalla silittää Einarin selkää ja hymyilemällä hänelle viettelevästi.

   • Anonyymi

    Mies kyllä huomasi heti, että tyttö oli jo ottanut enemmän kuin pikku pohjat. Tytön käsi vaelteli pitkin Einarin selkää ja tyttö tuli koko ajan tiiviimmin Einarin syliä kohti. Tyttö sopersi:"Kuule ku mä oon aina pitäny sua sellasena isähahmona töissä...sä oot turvallinen mies...kiva ku satuit tulee siihen nyt...täs meijän o hyvä istuu vähä aikaa..." Tyttö painoi päänsä vasten Einarin kaulaa ja hinkkasi sitä hiuksillaan. Miehellä oli hiukan kaksinainen olo: toisaalta tyttö tuntui pikkulapselta mutta toisaalta häntä kiihotti tytön kiehnäys kovasti. Hän taisteli mielessään itsensä kanssa siitä, mitä seuraavaksi tapahtuisi.


  • Anonyymi

   Valvomon oven avattuaan Einari kuulikin jo äänekästä väittelyä ja kiroikua aulan yläouolelta.
   Taitaa olla Hartikainen taas juhkatuulella, sille ei kyllä viina sovi

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   158
   7851
  2. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   137
   6224
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   394
   2523
  4. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   1721