Aihe

Kiusaaminen ulkonäön takia

Anonyymi

Oon 15v tyttö. Mun ulkonäköä haukutaan jatkuvasti. Oon tosi lyhyt, ja mulla on aivan lapsen vartalo. Pojat haukkuu laudaksi. Mulle ei koskaan kasvanu tissejä tai persettä ja oon ihan hirveen hoikka. Seiskaluokalla mua haukuttiin anorektikoksi mut onneks oon lihonu siitä vähän. Ainut asia mihin oon ollu itessäni tyytyväinen on ollu kauneus. Oon aina ollu omasta mielestäni ihan kaunis ja kun joku poika on tullut tunnustamaan mulle ihastusta niin oon aatellu et se on mun kauneuden takia. Tai siis no mä oon alkanu näkemään itseni nyt rumana. Viime viikolla yks ”kaveri” poika sano mulle että oon ruma. Sen jälkeen se sano nopeeta ”oho”. Ei ollu mikään läppä. Mä en kestä tätä. Mietin joka päivä nykyään että oonkohan mä oikeasti ruma. Mua on kyllä kehuttu usein kauniiksiikin. Kumpi on pahempi: nähdä ittensä rumana ja muut näkee sut kauniina, vai nähdä ittensä kauniina ja muut näkee sut rumana?
Tää on hirveetä. Mä en kestä ku oon niin kateellinen kaikille. Miksi mää elän tämmösessä lapsen vartalossa. Mun kaverit on sanonu et menisin oikeesti 11-vuotiaasta eli 4 vuotta nuoremmasta mitä oon. Ne ite luulee että ihmiset ei uskois niiden edes olevan niin nuoria kuin 15. Mun vanhemmatkin sanoo aina että eikö mua harmita ku oon muista nii jäljessä kehityksessä! Mun 3 vitun vuotta nuoremmalla siskolla alko menkat vuotta aiemmin ku mulla alko, ja se näyttää mua vanhemmalta. Miks mää oon tämmönen ja miks ihmiset on niin ilkeitä?!!

10

86

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Rumasta ankanpoikasestahan kehittyi kaunis joutsen muistaakseni .- Niin varmaan sinustakin :)

  • Anonyymi

   Murrosikäisten seurassa viimeisenä murkkuikään tulevat joutuvat kovan paineen alaiseksi. 15 vuotta ei vielä ole poikkeuksellinen, mutta useimmat ikätöverit ovat jo naisistuneet.

   Laihalle tytölle ei juuri rintoja kasva, mutta häpykarvat ilmestyvät jo n. vuotta ennen kuukautisia. Niistä näkyy, onko prosessi jo alkanut.

   Kannattaa mennä lääkärille ja selvittää, onko kyseessä Turnerin oireyhtymä, jossa murrosikää ei tulekaan. Se saadaan silloin aikaan hormonihoidolla. Hyvin harvat, joilla murrosikä tulee vasta 15 vuoden jälkeen, sairastavat kuitenkaan tätä.

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Turnerin_oireyhtymä

   • Anonyymi

    Kun luin uudestaan, selvisikin, että neuvo oli väärä. Kaikki on varmasti hyvin: <<Mun 3 vitun vuotta nuoremmalla siskolla alko menkat vuotta aiemmin ku mulla alko...<< Sinulla on siis jo tullut murrosikä.

    Olet nuoren näköinen, kaunis ja siro. Ne ovat kuin pankkiin panisi rahoja. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän niitä arvostetaan. Kun tulevaisuudessa ikätoverisisi ovat parhaan ikänsä jo ohittaneet, sinä edelleen olet nuoruutesi kauneudessa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kun luin uudestaan, selvisikin, että neuvo oli väärä. Kaikki on varmasti hyvin: <<Mun 3 vitun vuotta nuoremmalla siskolla alko menkat vuotta aiemmin ku mulla alko...<< Sinulla on siis jo tullut murrosikä.

    Olet nuoren näköinen, kaunis ja siro. Ne ovat kuin pankkiin panisi rahoja. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän niitä arvostetaan. Kun tulevaisuudessa ikätoverisisi ovat parhaan ikänsä jo ohittaneet, sinä edelleen olet nuoruutesi kauneudessa.

    Kyllä lääkärissä käynti on paikallaan. Voi ainakin jutella ja poistaa turhia pelkoja.


  • Anonyymi

   Jos joku on tunnustanut sulle että on ihastunut suhun niin et sä silloin voi kovin epäviehättävä. Yksi tyttö joka oli minun mielestä koulun kaunein kertoi että kukaan ole koskaan kertonut tunteista. Että jos joku on kuitenkin ollut joskus ihastunut niin hyvillä vesillä ollaan. Ja hei tiedoksi että itse juuri siinä 15 vuotiaana ihastuin tyttöön, joka oli ns. Lauta ja mitään en olisi hänessä muuttanut. Ja ainakin mun yläaste aikoina niin niitä kaikkein "epäviehättävimpiä" ei ees arvosteltu, tosin meillä oli hyvä porukka yläasteella. Mutta kuitenkin älä stressaa!

  • Anonyymi

   Miten menkat tähän liittyy?

  • Anonyymi

   Harmillisen ajattelemattomia ihmisiä... Luulen, että meillä kaikilla on omat epävarmuutemme, joihin emme ole tyytyväisiä. Pitäisi koittaa keskittyä niiden sijasta niihin hyviin ominaisuuksiin.

  • Ainakaan et ole lihava.

  • Anonyymi

   Saatat olla late bloomer. Olenn poika ja itellä alko murros ikä vasta 16-17 vuotiaana. Koko yläaste olin helari ja muita päätä lyhyempi. Kyllähän siitä aina vittuiltiin mutta ei pidä antaa sen mennä tunteisiin. Ite en ainakaa koskaan ottanu. Nykyään menee paremmin 185cm pitkänä ja matala äänisenä

  • Anonyymi

   Aloittajajalle voin sanoa että ole vaan oma itsesi, monen pojan/miehen mielestä lyhyt tyttö on 😍😍😍😍🥰🥰!
   Yleinen mielikuva on että miehiä kiinnostaa vaan suuret rinnat ja iso perse näin ei todellakaan ole. ..tuo mielikuva on pornoteollisuuden luoma.
   Oikeasti on rumaa jos ahteri on kuin täyteen pumpattu ja rinnat pursuaa ja ottaa leukaan kiinni, pian ne alkaa roikkumaankin, pienirintaisella ei näin käy vaan rinnat pysyvät muodoiltaan kauniina...pieni on kaunista!
   Muista että haukkujilla itsellään on jokin ongelma, ei sinulla. Älä provosoida vaan pidä pää ylhäällä ja ole oma itsesi, älä suutu millaisista vaan säilytä itsehillintä niin olet selviytyjä!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   398
   12843
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   336
   9469
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   294
   8578
  4. Hallituksen salainen muistio: Paluu normaaliin lykkääntyy

   heinäkuun loppuun – syynä rokotusten viivästyminen https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ce988c84-9b0c-4e6d-86cc-40bd35d51bb5 Miten käy kuntavaalien?
   Maailman menoa
   186
   5531
  5. Ex-missi Sabina Särkkä heivattiin tylysti ulos Selviytyjistä: "Se oli kyllä pahin juoruilupaikka!"

   Olipa tyly tiputus. Ex-missi, somevaikuttaja Sabinalla on pari sanaa sanottavana Selviytyjät-kisasta, eikä ihme. Voimia! https://www.suomi24.fi/viihd
   Kotimaiset julkkisjuorut
   27
   2959