Kiusaaminen ulkonäön takia

Anonyymi

Oon 15v tyttö. Mun ulkonäköä haukutaan jatkuvasti. Oon tosi lyhyt, ja mulla on aivan lapsen vartalo. Pojat haukkuu laudaksi. Mulle ei koskaan kasvanu tissejä tai persettä ja oon ihan hirveen hoikka. Seiskaluokalla mua haukuttiin anorektikoksi mut onneks oon lihonu siitä vähän. Ainut asia mihin oon ollu itessäni tyytyväinen on ollu kauneus. Oon aina ollu omasta mielestäni ihan kaunis ja kun joku poika on tullut tunnustamaan mulle ihastusta niin oon aatellu et se on mun kauneuden takia. Tai siis no mä oon alkanu näkemään itseni nyt rumana. Viime viikolla yks ”kaveri” poika sano mulle että oon ruma. Sen jälkeen se sano nopeeta ”oho”. Ei ollu mikään läppä. Mä en kestä tätä. Mietin joka päivä nykyään että oonkohan mä oikeasti ruma. Mua on kyllä kehuttu usein kauniiksiikin. Kumpi on pahempi: nähdä ittensä rumana ja muut näkee sut kauniina, vai nähdä ittensä kauniina ja muut näkee sut rumana?
Tää on hirveetä. Mä en kestä ku oon niin kateellinen kaikille. Miksi mää elän tämmösessä lapsen vartalossa. Mun kaverit on sanonu et menisin oikeesti 11-vuotiaasta eli 4 vuotta nuoremmasta mitä oon. Ne ite luulee että ihmiset ei uskois niiden edes olevan niin nuoria kuin 15. Mun vanhemmatkin sanoo aina että eikö mua harmita ku oon muista nii jäljessä kehityksessä! Mun 3 vitun vuotta nuoremmalla siskolla alko menkat vuotta aiemmin ku mulla alko, ja se näyttää mua vanhemmalta. Miks mää oon tämmönen ja miks ihmiset on niin ilkeitä?!!

10

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Rumasta ankanpoikasestahan kehittyi kaunis joutsen muistaakseni .- Niin varmaan sinustakin :)

    • Anonyymi

      Murrosikäisten seurassa viimeisenä murkkuikään tulevat joutuvat kovan paineen alaiseksi. 15 vuotta ei vielä ole poikkeuksellinen, mutta useimmat ikätöverit ovat jo naisistuneet.

      Laihalle tytölle ei juuri rintoja kasva, mutta häpykarvat ilmestyvät jo n. vuotta ennen kuukautisia. Niistä näkyy, onko prosessi jo alkanut.

      Kannattaa mennä lääkärille ja selvittää, onko kyseessä Turnerin oireyhtymä, jossa murrosikää ei tulekaan. Se saadaan silloin aikaan hormonihoidolla. Hyvin harvat, joilla murrosikä tulee vasta 15 vuoden jälkeen, sairastavat kuitenkaan tätä.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Turnerin_oireyhtymä

      • Anonyymi

        Kun luin uudestaan, selvisikin, että neuvo oli väärä. Kaikki on varmasti hyvin: <<Mun 3 vitun vuotta nuoremmalla siskolla alko menkat vuotta aiemmin ku mulla alko...<< Sinulla on siis jo tullut murrosikä.

        Olet nuoren näköinen, kaunis ja siro. Ne ovat kuin pankkiin panisi rahoja. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän niitä arvostetaan. Kun tulevaisuudessa ikätoverisisi ovat parhaan ikänsä jo ohittaneet, sinä edelleen olet nuoruutesi kauneudessa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kun luin uudestaan, selvisikin, että neuvo oli väärä. Kaikki on varmasti hyvin: <<Mun 3 vitun vuotta nuoremmalla siskolla alko menkat vuotta aiemmin ku mulla alko...<< Sinulla on siis jo tullut murrosikä.

        Olet nuoren näköinen, kaunis ja siro. Ne ovat kuin pankkiin panisi rahoja. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän niitä arvostetaan. Kun tulevaisuudessa ikätoverisisi ovat parhaan ikänsä jo ohittaneet, sinä edelleen olet nuoruutesi kauneudessa.

        Kyllä lääkärissä käynti on paikallaan. Voi ainakin jutella ja poistaa turhia pelkoja.


    • Anonyymi

      Jos joku on tunnustanut sulle että on ihastunut suhun niin et sä silloin voi kovin epäviehättävä. Yksi tyttö joka oli minun mielestä koulun kaunein kertoi että kukaan ole koskaan kertonut tunteista. Että jos joku on kuitenkin ollut joskus ihastunut niin hyvillä vesillä ollaan. Ja hei tiedoksi että itse juuri siinä 15 vuotiaana ihastuin tyttöön, joka oli ns. Lauta ja mitään en olisi hänessä muuttanut. Ja ainakin mun yläaste aikoina niin niitä kaikkein "epäviehättävimpiä" ei ees arvosteltu, tosin meillä oli hyvä porukka yläasteella. Mutta kuitenkin älä stressaa!

    • Anonyymi

      Miten menkat tähän liittyy?

    • Anonyymi

      Harmillisen ajattelemattomia ihmisiä... Luulen, että meillä kaikilla on omat epävarmuutemme, joihin emme ole tyytyväisiä. Pitäisi koittaa keskittyä niiden sijasta niihin hyviin ominaisuuksiin.

    • Ainakaan et ole lihava.

    • Anonyymi

      Saatat olla late bloomer. Olenn poika ja itellä alko murros ikä vasta 16-17 vuotiaana. Koko yläaste olin helari ja muita päätä lyhyempi. Kyllähän siitä aina vittuiltiin mutta ei pidä antaa sen mennä tunteisiin. Ite en ainakaa koskaan ottanu. Nykyään menee paremmin 185cm pitkänä ja matala äänisenä

    • Anonyymi

      Aloittajajalle voin sanoa että ole vaan oma itsesi, monen pojan/miehen mielestä lyhyt tyttö on 😍😍😍😍🥰🥰!
      Yleinen mielikuva on että miehiä kiinnostaa vaan suuret rinnat ja iso perse näin ei todellakaan ole. ..tuo mielikuva on pornoteollisuuden luoma.
      Oikeasti on rumaa jos ahteri on kuin täyteen pumpattu ja rinnat pursuaa ja ottaa leukaan kiinni, pian ne alkaa roikkumaankin, pienirintaisella ei näin käy vaan rinnat pysyvät muodoiltaan kauniina...pieni on kaunista!
      Muista että haukkujilla itsellään on jokin ongelma, ei sinulla. Älä provosoida vaan pidä pää ylhäällä ja ole oma itsesi, älä suutu millaisista vaan säilytä itsehillintä niin olet selviytyjä!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe