Aihe

Antennitv ja kaapelidigiboksi

Anonyymi

Kymmenen vuotta vanha antenniverkon digitv ja ikivanha kaapeliverkon Topfield kaapeliverkossa. Toimii mutta kuvassa kiertää tummia raitoja. Pitäisikö tuon yhdistelmän toimia moitteitta? Jos vaihdan telkun tilalle kaapelidigitelkun niin toimii hyvin.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuon ikäiset laitteet eivät välttämättä toimi mitenkään, mitähän seuraavaksi?

  • Anonyymi

   Kaikki tv:t toimii antenni- ja kaapeliverkoissa riippuen siitä mihin valitaan asentaessa. Täytyy tietää mikä verkko talossa on käytössä.

   Boxin lähettämä kuva on riippumaton siitä mihin verkkoon tv on asennettu, koska tv on silloin vain näyttölaite.

   Palauttaisin vikaiseen tv:hen tehdasasetukset, hakisin kanavat ja etsisin kanavan mistä boxin lähetys näkyy ( ohjekirja ).

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ikivanha Topfield? Itsellä yli kymmenvuotias ja nyt vissiin lasahti lopullisesti kondensaattorit virtalähteestä kun ei enää edes kuva näy pätkimättä. Ennen sitä jo oli häiriöitä & pikselöitymistä tallentamisen alussa ja ennen sitä mm. buuttaili satunnaisesti tallennuksia kelaillessa.

   Enää en uskalla käyttää ainakaan ilman konkkien vaihtoa, mikä näissä kai kuuluu melkein "normaaleihin huoltotoimiin". Yks konkka jo selvästi pullotteleekin. Myös etupaneelin nappiparisto oli aivan tyhjä, mutta se tuskin selittää oman laitteeni oireiluja. Toki versioissa ja vuosimalleissa voi olla eroja kuinka nopeasti vikaantuvat, mutta syyllisenä usein kai juuri nuo huonolaatuiset konkat.

  • Anonyymi

   Etupanelin paristo pitää hengissä näytön kellonaikaa. Olen laittanut Topfieldin käynnistymään aamuyöstä hetkeksi, niin se siirtää taas kellon aikaan.

   Huuto.net löytyy konkkasarjoja ja valmiiksi korjattuja virtalähteitä. Pitää vaan tarkistaa ennen tilausta powerin versio.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   418
   4886
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   102
   1740