Aihe

Ottaisitte mallia seurakunnan toiminnassa koronan suhteen

Anonyymi

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007687888.html

"Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto kiristää ensi viikolla kokoontumisrajoituksia Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Vaasan sairaanhoitopiirien alueella.
Yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärä rajoitetaan kymmeneen henkilöön sekä sisä- että ulkotiloissa. Rajoitukset alkavat 22. joulukuuta ja kestävät ainakin 17. tammikuuta saakka."

Kokkolan seurakunnassa on jo viime viikolla ollut kaikki tilaisuudet suljettuina, vaikka monissa tilaisuuksissa on ollut vain muutama osallistuja, yleensä alle 10 osallistujaa normaali aikanakin.
Miksi ravintolat, yökerhot, baarit ja kahvilat eivät noudata näitä rajoituksia.
Mikä erivapaus niitä koskee, eivät niissä käyvillä ihmsillä ole yhtään parempaa puolustuskykyä koronaa vastaan ja levittävät koronaa, kuten muutkin ihmiset.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niimpä oot oikeassa

  • Anonyymi

   Toivottavasti Saksasta alkaa kuulumaan oikeusjutuista pcr testejä vastaan. Seuraukset voivat olla sitten massiivisia. Koskien poliitikoista lähtien. Siinä vuodelle 2021 odotettavaa. Maskit heitin juuri roskiin kun katsoin Viron tauti kehitystä maskipakon jälkeen. Näyttää samaa kuin muuallakin .

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   118
   10914
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   122
   4427