Aihe

Rakkauden etsiminen

Anonyymi

Tilasin kirjan Rakkautta etsimässä Renata, Gogola-Tolvanen Renata Gogola-Tolvanen
15,00 € + postikulut = 23 €

Rakkauden etsiminen vei Puolassa syntyneen Renata Gogola-Tolvasen maailmaan, joka on useimmille vieras. Renata luuli löytäneensä jotain ihmeellistä, josta suurin osa ihmisistä ei tiedä mitään. Hän alkoi meditoida ja joogata sekä luki ahkerasti new age- kirjallisuutta. Renata ennusti tarot- korteista ja paransi reikin avulla. Hän edistyi nopeasti ja kundalinikäärme heräsi.

Seitsenännen eli kruunuchakran saavuttaminen ja kolmannen silmän avautuminen avasivat portin näkymättömään maailmaan. Renata eli kahdessa maailmassa yhtä aikaa ja näkymätön oli jopa todellisempi kuin näkyvä. Renata sai oman kosmisen oppaan, enkelin, joka opetti hänelle asioita mystisestä ja salaperäisestä uudesta maailmasta.

Vatsatanssiharrastus vei Renatan Egyptiin, jonka pyramidialueella hän koki voimakkaasti olleensa siellä aikaisemminkin. Oliko hän ollut aikaisemmassa elämässään egyptiläinen? Miksi faaraoiden kuvien katsominen aiheutti hänessä niin voimakkaan tunnekuohun?

Mukaansatempaava kirja kertoo Renatan ihmeellisen tarinan ja sen, miten hän selvisi hengissä kaikesta kokemastaan salaperäisen suojelijan, Jeesuksen avulla. Kirja kertoo rehellisesti, kuinka petollinen näkymätön maailma voi olla. Kirja ei ole fiktiota, vaan kaikki siinä kerrottu on oikeasti tapahtunut

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä on tyhjäpäisiä juttuja taas.

   • Anonyymi

    Miten niin? Et ole edes tutustunut Renatan tarinaan?


  • Anonyymi

   Voi miten aitoa, kaunista tekstiä tänä sekulaarisena maailmanaikana :) Renatan kokemukset todella kuulostavat ihan todellisilta, voin itsekin lukea tuon kirjasen joskus.
   Tiesitkö, että joissain new age- piireissä Jeesukseen viitataan nimellä Issa? Siitäkin on kirja olemassa. Siinä kerrotaan, että Jeesus olisi jo 12-vuotiaana opettanut itämailla, Intiaa myöten.
   Tosin olen muista tietolähteistä kyselemällä selvittänyt, että Issa ei suinkaan ollut itse Jeesus. Vaan; Issa sen sijaan tarkoittaa naispuolista, henkistä opettajaa, ja hänestä ehkä kirjakin kertoo.
   Egyptiin mennessäsi kuulosti hienolta tuo vatsatanssijuttu. Niin ne koetut asiat vaan johdattelee, ja ihan varmana tuo Issa on Siun "frendisi", joka haluaa sieltä Egyptistä lähtien jakaa kanssasi henkistä matkaasi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viime vuonna syntyi vain 46 425 lasta Suomessa

   Eläkkeelle siirtyy nyt vuosittain vähintään 74 000 ihmistä. Koska kuolleet (yli 52 000) lähes kaikki kantasuomalaisia mutta syntyneistä tuskin enempää
   Maailman menoa
   183
   2014