Aihe

Nujerretaan korona!

Anonyymi

Ottakaa hyvät ihmiset rokotus koronavirusta vastaan heti, kun vuoronne koittaa! Tämän päivän HäSa:ssa oli lista kansanedustajien suhtautumisesta rokottamiseen. Kylmäävää luettavaa persujen osalta.

Hämeenlinnassa ei virus vielä ole ryöstäytynyt käsistä, mutta nyt tarvitaan malttia joulun ja uudenvuoden viettoon, jotta niin ei tapahtuisikaan.
Hyvää ja tervettä joulua meille kaikille!

7

52

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei kiitos myrkkyä,terveellinen ruokavalio,tarpeeksi liikuntaa ja d,c,sinkki vitamiinit kehiin niin pysyy kaikenlaiset pöpöt kurissa.

  • Anonyymi

   Seurataan mieluummin vapaaehtoisten oireilua ja oheistauteja rokote myrkystä. Ties vaikka olisi tappava-aine?!

   • Anonyymi

    Ainakin joillekin on ollut lähes tappava, mutta uutisoinnin mukaan (vielä) kukaan ei ole kuollut, mutta useat ovat sairastuneet vakavasti ja joutuneet sairaalahoitoon maailmalla, jossa tätä rokotetta on jo annettu.


  • Anonyymi

   Kansanedustajien tulisi näyttää mallia ja olla esikuvia. Häpeän kansanedustajien puolesta, jotka käyttäytyvät tällä tavalla. Seuraavissa vaaleissa kyllä muistetaan, ketkä leikkivät kansalaisten terveydellä.

   • Anonyymi

    Kansanedustajat ovat ote kansasta. Seassamme on väkeä moneen lähtöön. Myös niitä jotka ovat syntyneet napanuora kireällä.


  • Anonyymi

   Kekkosslovakiassa kehitetään viruksia syöviä bakteereja, tarkoitus että ne syövät kaikki virukset niin kuin Leppäkertut (vai pirkot?) syövät kirvat.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   271
   19984
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   171
   15894
  3. Sofia sai 2000 e sukset ja Stefan joutui lainaamaan rahaa ruokaan

   Sofia sai Stefanilta 2000 e sukset ja Stefan joutui tämän jälkeen lainaamaan kaverilta rahaa ruokaan. Aika hurjaa menoa. Jos Martina olisi tiennyt,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   302
   12732
  4. Poliisi vaati Niko Ranta-ahoa vangittavaksi

   uudesta huumerikoksesta. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007734511.html
   Kotimaiset julkkisjuorut
   310
   10397
  5. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   676
   10209