Aihe

Onko moottoripyöräily jo yhtä paheksuttavaa kuin tupakointi?

Anonyymi

Suurimman osan mielestä on. Todella itsekästä touhua ja vain huonontaa kuntoa. Yleensä vielä tupakointi liittyy tähän huvisaastuttamiseen olennaisena osana. Tähän lisäksi ne, jotka yrittävät saada aikaan mahdollisimman paljon melua ja häiriötä. Metelin määrä on kääntäen verrannollinen älykkyysosamäärään.

10

54

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Motoristit ovat rikollisia. Meillä päin on hirveä kuminpoltto-ongelma joka vuosi ja läheinen katu pelkkää mustaa viivaa täynnä. Vedetään keula pystyssä 150-200 km/h lapsista mitään välittämättä ja myös pyöräteillä. Joillakin on jotain ihmeen erikoispyöriä pidennetyllä takahaarukalla ja valtavalla takarattaalla. Vajaaälyisten hommaa.

   • Anonyymi

    "Vedetään keula pystyssä 150-200 km/h lapsista mitään välittämättä ja myös pyöräteillä", no eikös nää keulijat juurikin ole niitä LAPSIA?, aikuinen vastuuntuntoinen henkilö ei tee noin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Vedetään keula pystyssä 150-200 km/h lapsista mitään välittämättä ja myös pyöräteillä", no eikös nää keulijat juurikin ole niitä LAPSIA?, aikuinen vastuuntuntoinen henkilö ei tee noin.

    Että 200km/h pyörätiellä keulien pikkulasten seassa. Tuskinpa. Oletko koskaan ajanut 200km/h millään vehkeellä missään?


  • Anonyymi

   Kuusi lausetta puhdasta p askaa. Helpottiko? Eikö enää seiso vai eikö Skoda mennyt katsastuksesta läpi?

   • Anonyymi

    Mulla autona Bimmeri 840i, ja Skodat seisoo vaikka liikennevaloissa, et silleen.


  • Anonyymi

   "Onko moottoripyöräily jo yhtä paheksuttavaa kuin tupakointi?"
   "Suurimman osan mielestä on"

   Teit siis itsellesi gallupin, jossa oli yksi vastaaja.
   Ihan tieteellisenä tutkimuksena en tuota pitäisi.

   Jos olet noin huolissasi ihmisten kunnosta, niin aloita itsestäsi ja näytä esimerkkiä. Jos kaikki ei lähde siitä huolimatta mukaan, niin koita kestää kuin mies.
   Täällä kaikki saa tehdä omat valintansa ja niistä ulina on maailman turhinta puuhaa.

   Nyt talvella on hurjan vähän motoristeja, joten nauti siitä ja koita rauhoittua. Tosin epäilemättä paheksut moottorikelkkailijoita, mutta onhan se hyvä olla joku harrastus talveksikin.
   Hyvää joulua!

   • Anonyymi

    Miksi kaikkeen harrastukseen pitää aina liittyä se haiseva ja metelöivä polttomoottori? Luulisi talvella löytyvän muutakin tekemistä.


  • Anonyymi

   No motoristinä epäilen aloittajan kykyä ja asenteellisuutta asettaa verrattavaksi tupakanpoltto vastaa moottoripyöräily.
   Valitettavaa on se että vertaa selkeää motoristin häirikkö käyttäymistä siis moottoripyörällä äänekästä kiihdyttelyä ja kuminpolttoa tai jopa normaali liikenne ohittelua nimetään kaahaamiseksi tässä yhteydessä todennäköisesti mutta minusta tupakanpoltto on häiriökäyttäytymistä aina , kuten rivitalomme naapurustossa muutaman kymmenmetrin päässä muutamat edelleen 2021
   polttaa se häiritsee ja savu tunkee joskus jopa sisätiloihin ja tätä on koko ajan kelloon tai vuoden aikaan katsomatta.

   Yhtenä usein toistuvana sekin häiritsee että miksi ne tässäkin tapauksessa kunnalta/valtiolta vuokratukea saavat asukkaat polttavat lähes kaikki , ja me maksetaan heidän vuokra siis vaikka motoristin bensanveroista.

   Lisäksi tuon polttaja porukan osa tumppiensa siivoamisessa on olematon tai kun kevät tulee ja liikkuu jalan tienvierustoja voi nähdä sen viiden metin välein luontoon heitetyt tupakka askit, siistintä ikinä.

   Moottoripyöräily on siis loppupelissä mitätön harmi ja jos ja kun niillä joku joskus leikkiin on sekin pientä siihen että autoilija se liikkumisen riski on kuitenkin varsinkin sellainen joka saattaa polttaa autossa.

  • Anonyymi

   Itsehän teen sitä että menen nuorisoseurueen keskelle kaasuttelemaan ihan kunnolla että saavat vähän passiivista pakokaasua.

  • Anonyymi

   Ei ole paheksuttavaa. Moottoripyöräily on arvostettua, ja moni kadehtii niitä joilla pyörä on. Sitä eivät kehtaa ääneen sanoa, joten yrittävät kiertotietä ilmaista tunnettaan haukkumalla motoristeja.

   Mutta vastaus kysymykseesi on: ei.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   30
   5714
  2. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   471
   5428
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   3068
  4. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   168
   2688
  5. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   55
   2344