Aihe

Aina palelee

Anonyymi

Voisiko kaupunki palkata pitkäaikaistyöttömiä kuljettamaan kotiin illalla/yöllä Olisi samalla kaupungin autoille hyötykäyttöä Myös posti autolla voisi apua antaa... Raskas taivaltaa huonossa hapessa talvi pakkasella, muutenkin rahat lopussa ja tökärin rahat ryypätty, voiko sossu auttaa?? Kelpaisi vaikka reetu kuskiksi..

11

313

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miksipä työ poistitta viestin, josa sanoin, notta ihimiset nukkuu öisin, eikä kulije pitkin raitteja. Raitistu hyvä mies, maksas paukahtoo.

   • Anonyymi

    Oikeassa olit, Kokkolassa kävin kohentelemassa oloa, hyvä hoito kaikinpuolin ja tytöt kauniita, mutta nyt on lähdettävä kylille tukemaan paikallisia yrittäjiä jos lie jäänyt uudelta vuodelta juomatonta viinaa...


  • Anonyymi

   Ymmärsinkö oikein, että haluat ajella öisin?

   • Anonyymi

    Mielellään sitä ajelis vaan kun kortti kuivamassa, taksia olen tavoitellut, naapurin potkukelkan sain aattona lainaan, mäyräkoira mahtui etupenkille kyytiin, Annelille ja Kellariin potkuttelin punanuttuisena, sitten hävisi potkukelkka ja muisti, naapurisipu tässä kärsii, otettava kuppia sen kunniaksi.. Aamulehden kuljettajat ei ota kyytiin joskus koettanu kyytiä saada, liftata mutta ohi ajavat vaikka huikat olisin tarjonnut kyytipalkaksi, vois löytyä jotain muutakin..


  • Anonyymi

   Ilo ilman viinaa on teeskentelyä..Kateelliset , uskaltaa ottaa ryyppy..Oli uskonto mikä vaan 😁😁

   • Anonyymi

    Ei tippa tapa👍


  • Anonyymi

   Ennemmin kunnon viiva yläkertaa..siihen muutama viski..parempaa yhdistelmää vaikea löytää.. tosin niillä jotka juoksee rahan takia toisten orjina ja muita elätellen..harvoin rahaa kunnon nautintoaineisiin on.

  • Anonyymi

   Päivääkään en oo mitään töitä tehny. On asuntoa,mökkiä ja ulkomailla muutama huvimaja. Autoa vaihdan usein ja rahaakin on aina tukku taskussa. Hei vaan viisaille, linnaankaan en oo vielä joutunu, jos niin kävis niin lomana senkin ottaisin. Viisaat pärjää aina, tyhmä myy aikaansa halvalla ja maksaa ajastaan vielä veroa.

   • Anonyymi

    En usko, kumminkin käyt Poutulla töissä.


  • Anonyymi

   Kyllä tuo varmaan ideana on loistava ja tuolla saataisiin työllistettyä nuoria sekä työttömiä,On se vaan tyhmästi ja byrokraattisesti ajateltu tämä kuuluisa Suomalainen hyvinvointi yhteiskunta,täällä ei saa itseään työllistää ilman kaikenmaailman tyhymiä lupia ja veroja kaikki tehdään varmasti vaikeaksi.

   • Anonyymi

    Juurikin näin!


  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   266
   18891
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13870
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   343
   10347
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   67
   7545
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   357
   4623