Aihe

Miten baarissa pitää toimia?

Moi!

Oon kohta täyttämässä 18, joten kiinnostais tietää, miten siellä baarissa tilataan.

Sen ainaki tiiän, ettei baaritiskillä kannata jäädä miettimään "jaahas mitäs sitä sitte tilais" vaan pitäis ehkä olla valmiiks mietittynä.
Mitä sille baarimikolle pitäis sanoo? "Moi, yks kalja kiitos." Vai onko baarimikon moikkaaminen yleinen käytäntö vai silkkaa vammailua? Pittääkö tietty kaljamerkki sanoo myös?

Kaikenlaiset vinkit baarissa käyttäytymiseen otetaan vastaan. Hyvä se ois tietää vähä etukäteen näitä hommia.

6

84

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ettäkö olet elänyt 17-vuotiaaksi koskaan käymättä baarissa tai näkemättä baarikohtauksia elokuvissa tai mainoksissa? Ehkä sinun ei pitäisi mennäkään.

   • Anonyymi

    Hyvä huomio. Itse en edes juo alkoholia ja silti olin tietoinen tuohon ikään mennessä miten homma toimii sekä kuinka pysyy turvassa.


  • Anonyymi

   aika erikoista...tällänen, että ite oon käyny ravintoloissa, baareissa, hotelleissa, niin ulkomailla kuin suomessa. En ole ikinä miettinyt tuollaista asiaa vaan tilaus menee silleen luonnollisesti, että oikeen tosi vaikee nyt miettii että miten ees olen tilannut :)
   Ei tollasii normaaleja tilanteita tarvitse noin tarkkaan miettiä. Menee baariin ja jos näkee hanat joissa karjalan merkit, niin se on sitten siinä " iso karjala, Kiitos "
   ulkomailla "Big Beer" ja jos baarimikko alkaa luettelee san migelii tai budweisserii, niin siitä vaan valkkaa mitä haluu. Hotelleissa on monesti pöydissä esittely lappuja tms.... monesti tulee kysyttyy vaan, että "mitä oluita teillä on" ja tietty tervehtiminen kuuluu luonnollisesti kuvioon, kun menee minne vaan....

  • Anonyymi

   Sanot vaan: kossukola kiitos

   Ei sitä kaljaa hullukaan jaksa lipittää litratolkulla. Kossukola on sopivan kokoinen nestemäärä suhteessa alkoholiin.

  • Anonyymi

   Ei tarvitse moikkailla, mutta voi moikata jos haluaa, ei se mitään vammailua ole. Sanot vain mitä haluat. Yksi pitkä, yksi olut, yksi gintonic, yksi appelsiinivotka, yksi salmiakkikossu, yksi rommikola jne.

  • Anonyymi

   Ei sinne baariin ole pakko mennä, vaikka täyttäisi 18 vuotta. Itse en mennyt, en ole koskaan käynyt, enkä koskaan mene. Urpojen juoppojen ja vähä-älyisten paskanjauhajien paikkoja. Mielummin vietän aikani kotona vaikka pelejä pelaten.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   435
   5227
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   4314
  3. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   61
   3383
  4. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   2572
  5. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1763