Aihe

lisää koronaa

Anonyymi

20

284

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kovasti etelän hetelmät tulossa pohjoiseen.
   Pysysivät siellä kotonaan oksentamassa sitä koronaa, eikä tulisi tänne sitä levittämään.
   Täällä koronaan liittyvät toimet hoidettu kohtuudella, menee sekin työ hykkaan näitten itsekeskeisten ääliöiden takia.
   Nyt pitää muistaa mistä tartunnat on kainuuseen tulleet, etelän hemohessien ja jägis lämijöitten kautta.

  • Anonyymi

   Jokainen muualle paikkakunnalle muutanut viettäis nyt joulunsa omalla paikkakunnallaan eikä tulis nyt tänne, se on vain 1 joulu sen voi ihan hyvin viettää siellä omalla paikkakunnallaan. Ulkomaalainen taas levitti koronan, sitten kirjoitetaan ettei ole altistanut ketään? Jos korona positiivinen, omalla yksityis koneellako on itse konetta lentänyt ja matkustanut ja naamasuojan suojassako on koronatestinsä antanut? Muuten on kyllä täysin muitakin altistanut ja entäs minne se on mennyt karanteeniin viimeisen positiivisen näytteen antamisen jälkeen? Eli kyllähän se on altistanut matkustaessaan ja liikkuessaan muitakin ihmisiä,toki se on tuurista kiinni moniko altistuneista sairastaa ja tuleeko taas miten isokoronarypäs. Kainuun sanomat kehuu miten Kainuun matkailuyrittäjät kehuu että enempi matkailijoita varannut mökkejä kuin aijemmin. Siellä mitkään kuplat ole,höpö höpö etelän vetelät juoksee kaupoissa ja ravintoloissa yms. kuntosaleilla muissakin julkisissa paikoissa lomaillessaan ja varmasti lingot levittävät tautia tänne. Luvut nähdään viimeistään vuodenvaihteessa. Se on vaan niin helvetin tärkeää tuo matkailu ja rahanahneus se menee yli terveydellisten uhkien ja syiden. Sitten vielä retostellaan,että ennätys tilaukset .Eikö teitä ahneet yrittäjät yhtään hävetä!!

  • Anonyymi

   Juu ja taas Sotkamossa myös koronaa!! Nää helvetin joululomalaiset tartuttaa kainuulaisia. Saas nähä miten paha tilanne on joulun jälkeen??!!

   • Anonyymi

    Toivotaan että kuolee turhaa porukkaa pois.


  • Anonyymi

   No sinnehän ne vuokattiin tulee etelän vetelät mökkilomille "kuplaan". Eli perheineen ja tuttavineen katinkultaan keilaamaan ja syömään ja kylpemään ja laskettelemaan rinteille. siinä sitten amarilloa ja laavubaareilua. s marketissa ruokaostoksia. niin onhan sitä sitten oltu kuplassa.

   • Anonyymi

    Ikävä kyllä... ja leviäähän se muuallekkin kuin vain vuokattiin ja sotkamoon.


  • Anonyymi

   Niin leviää oisivat pysyneet etelän matkailijat kotipaikkaunnillaan joulun. Niin kuin on thl:n lääkäreidenkin suositus, kotona jokainen viettänyt sen joulun omien lähimpien perheenjäsenien kanssa eikä nyt lähtenyt minnekkään. Se joulu on ensivuonnakin matkustelkaa sitten niin että muuta ette kerkee tehdäkkään kuin matkustella. Se on joillekkin niin pakonomaista se matkusteleminen kun on vähän vapaata, viettäkää nyt vapaanne kotona.

  • Anonyymi

   Myöhäistä rypistellä kun paska on housussa. Hallituksen olisi pitäny jo kaksi viikoa sitten laittaa poikeuslaki voimaan ja julistaa ulkona liikkumiskielto vuoden loppuun. Ehkä sitte korona olisi saatu taltutettua.

  • Anonyymi

   Ja ihan muitakin kainuulaisia pakkautuu nyt Sotkamoon (Vuokattiin) hakemaan koronaa. Pysykää nyt saatana siellä kotona.

  • Anonyymi

   Nimenomaan kaikki viettää joulut nyt kotona oman perheen voimin.

   • Anonyymi

    No entäpä se korona, kotonako sekin.


  • Anonyymi

   koronankin on vaan parempi pysyä siellä kotona, niin ei riehaannut ihmistenilmoille;)

  • Anonyymi

   Ehkä se olisi parempi että annetaan niiden etelän asukkaiden tulla tänne ja pysytään itse poissa niiden haitolta. Toki joidenkin pitää tarjota palveluja ja joutuu olemaan tekemisissä mutta sieltä se raha tulee tänne. Jos nyt muutama saa koronan siis so what (sama se on mm. Terrafame ja muut asiat, mitä pienistä jos vähän lurahtelee jne.)

   Tänäänkin pistäydyin Vuokatissa niin siellä yhdelllä parkkipaikalla on noin 10 yli 70te autoa, kallein vissiin jotain 130te. Joten eikun mökkien hinnat ja palvelun hinnat tappiin ja rahat pois.

   • Anonyymi

    Pieru haissut vuokatin mökeissä


  • Anonyymi

   No mitä sä ite menit hakemaan sitä koronaa sieltä katinkullasta ja kuolaamaan niitä etelän vetelien autoja. Terveys menee rahan edelle etelän veronkierto yrittäjien firmannimissä olevia autoja. Niillä alushousuissakin lukee firmansa logo ettei tarvii sitäkään omalla rahalla ostaa, Mökkeilykin on laitetaan verottajalle firman kuluihin. Näin se vaan menee. Ruokakaupoissa ja bensa-asemilla, ruokapaikoissa muissa kaupoissa liikkuvat pitkin Vuokattia,Sotkamoo ja Kajaania yms. matkan varrella. Niin levittävät joka paikkaan koronaa ei ne missään kuplassa siellä ole. Lue uutisia montako jo nyt on katinkullassa koronan saanutta,liian monta ja montako tulee saamaan koronan. Oisivat pysyneet tämän ajan kotipaikkakunnillaan ja tulleet lomailemaan sitten kun ovat rokottautuneet.

   • Anonyymi

    Ihan tiedoksesi:
    Ei se korona tartu jos autossa istuu katsomassa turistien autoja. Näkeepähän ihan itse eikä tarvitse uutisista ihmetellä, että noinkohan on totta.

    Pääsit sitten aika kauas itse aiheesta, kun päädyit autoista kirjoittelemaan.

    Tässä vielä neuvo: jos on yleiskatkera, ei kannata kaikkea purkaa yhteen oksennukseen.

    Siis asiaan:
    Nuo turistit olisivat tottavie voineet pysyä kotona. Voisin katseellani ottaa jokaisen pois elävien kirjoista, kyllä tuo jääräpäisyys sapettaa niin pirusti. Siis ihan oikeasti, miksi ei uskota.


   • Anonyymi

    Tottakait. Yrittäjänä laitetaan kaikki "firman piikkiin" niin itse rikastuu helpommin. Köyhiähän se vituttaa.


  • Anonyymi

   Ne on kalliilla pankki lainalla otettuja vehkeitä mökit sun muut hila vitkuttimet
   Firman piikkiin ostettuja veronmaksajat maksaa senkin lystin

  • Anonyymi

   Vuokatista tapaukset lähteneet jo kotiinsa

  • Anonyymi

   Ne vuokatin tapaukset ois PITÄNYT PYSYÄ siellä kotona koko joulun eikä tulla ollenkaan lomailemaan tässä se ahneus ja typeryys taas nähtiin. Rajat kiinni vaan ja etelä-suomeen myös se lääninraja kiinni niin kuin keväällä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   421
   4931
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1813