Aihe

Aarnio on sijaiskärsijä

Anonyymi

Mädän paskavaltion korruptoitunut ja kaikinpuolin mätä poliisi on keksinyt yhden miehen, jonka niskaan se yrittää kaataa kaiken.

Eiköhän ole selvää, että poliisissa ovat muutkin hyötyneet vuosien huumekaupasta ja kartellista alamaailman kanssa. Nyt tähän syntisäkkiin lisättiin vielä murhakin.

Häpeällinen, saastainen poliisiorganisaatio pitää lakkauttaa ja tutkia niin koko johdon kuin mehistönkin tekemiset ja tekemättä jättämiset.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sinä se vaan jaksat! Mietin vain, että mitä olet mahdollisesti olet elämässäsi kokenut, onko sinulla paljon huonoja kokemuksia poliiseista, tai mitä on tapahtunut, kun jatkuvasti nostat esille poliisia leimaavia ja herjaavia kirjoituksia?

   Olemme ihmisiä, ja jokaisesta yhteisöstä, ja paikasta löytyy monenlaisia ihmisiä ja persoonallisuuksia. Niin mukavia, kuin kusipäitä. Hyviä ja huonoja.

   En tiedä, oletko trolli? Tai helpottaako sinua se, että purat huonoa oloasi tänne kirjoittamalla, tai mitä haet, mutta jatkuva negatiivinen purkautuminen tuskin auttaa mitenkään. Ainakaan pidemmässä juoksussa.

   Itse pyrin unohtamaan huonot kokemukset, jos niitä on tullut, tai tulee elämän varrella.

   Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta, silti kaikille!

  • Anonyymi

   Maassamme toimii korruptoitunut poliisitoimi, joka hyvävelijärjestelmällä suojelee tuntemiaan rikollisia ja kaataa kaikki syyttömän Aarnion syyksi.
   Samoin kuin Auer-casessä, Aarnion tapauksessa rikollinen vapaamuurari tuli Helsingistä taksilla. Nyt maamme poliisitoimi puolustaa tätä rikollista vapaamuuraria (luciferilaista), jonka kuuluisi olla istumassa Aarniolle määrätyt vankilavuodet.

  • Anonyymi

   Juuri Aarnio ei ole hyötyjä, vaan laittanut rosvoja linaan urakalla

  • Anonyymi

   Olihan siellä muita poliiseja jakamassa rahoja Aarnion kanssa, mutta ei se tee Aarniosta mitenkään kärsijää. Ihan hyvin tuo mätämuna voisi avata suunsa ja oksentaa ulos koko muun joukon rikollisia poliisipäälliköitä ja ehkä saada säälistä jonkun vuoden pois kakusta?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   67
   9832
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   123
   5781
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   492
   5633
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   5259
  5. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   178
   2829