Aihe

Nythän on niin että: Kuinka paljon Bottas ja Tiffany-rakas toivat koronaa koti-Suomeen?

Anonyymi

Tämä on suomalaisten kunnollisten veronmaksajien mielestä aiheellinen kysymys. Tietenkin Bottaksen on työnsä tähden matkusteltava maailmalla, mutta mikse he ovat taas Suomessa. Bottas muijineen niinkuin Kimikin perheineen on vieraillut Suomessa milloin mitenkin kilpailujen välillä.

Nyt pitäisi noudattaa matkustusrajoituksia ja pysyä aloillaan. Bottas ja Tiffany-rakas voisivat pysyä Monacossa tai jossakin muualla, eikä ehdoin tahdoin tuoda Koronaa isänmaan riesaksi kun kulkevat ympärimaailmaa, tavaten jos jonkinmoisia ihmisiä kissojen ja koirien kanssa.

Sitten ihmetellään kun Suomessa koronakuolemat lisääntyy ja kaikilla on pahaolla. Mutta eiväthän nämä miljonäärit mitään tee isänmaan eteen. Veroja eivät tänne maksa, mutta koronan kantavat yhteiseksi riesaksemme. Pysykää siellä missä olette veroja paossa! Miksi tänne tulette Bottas ja Kimi. haistattelija ja tuurimestari?

https://www.is.fi/formula1/art-2000007700683.html

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Bottas ja Tiffany, Tiffany ja Bottas. Kimi, Minttu, Robin ja Rianna, kaikkine kissoineen koirineen karvoineen kukakin.

   Joulu piti viettää läheisten parissa KOTONAAN. Se koti ei ole se osoite, minne yksityislentokone vie. Pitää olla KOTONA, ettei tule KORONA!

   Asennetta ja Valoja tauluun! Tiffany, sinä voit pyöräillä kotonasi. Minttu, sinä voit varoa näyttämästä ylähampaitasi siellä Sveitsin kodissasikin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   73
   10569
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   135
   6866
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   5904
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   19
   3194
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   144
   2221