Ystävättärien vankina 18

Anonyymi

Aamun koitettua kömmin ylös ja konttasin pihalle savukkeelle ja huomasin kuinka emma sekä Karita myös oli lehmän puvussa navetan ovella liekassa, ritva ja marke olivat kuistilla ja pyytivät että menisin myös lehmien luo odottamaan että emättimet tyhjennetään eilisestä sperma latauksesta, konttasin heidän luo ja pian ritva tuli ja otti liekassa olevat irti ja kehoitti meitä seuraamaan lypsypukkeille.
Yllätykseksi minut pyydettiin ensiksi asettumaan, minut sidottiin pukille ja lypsytuti asetettiin pilluni päälle, kone käynnistyi ja sitten se alkoi, kone imi nyt hyvin hellävaraisesti mutta saattoi silti voimakkaaseen orgasmiin, kone jatkoi samaa rataa kunnes viidennen jälkeen ritva sammutti koneen ja irroitti minut pukista, nyt kuule menet suoriltaan marken luo niin hän opastaa mitä tänään on luvassa.
Kävelin nöyrästi ulos ja kuistille jossa marketta siemaili kahvia, jahah lähdetäänpäs etsimään sinulle sopivat kuteet, e,eikös minun pitänyt käyttää lehmän catsuittia dominatrix marketta, häh?, puhu vain markettana sillä lähipäivät olet karitan sijaisena pää dominana ja sinulla on ylin valta dominoida karitaa ja emmaa, ööhhh okei siis voin riisuutua tästä kissapuvusta?, kyllä katsotaan sopiva hoitaja asu.
Menimme sisään ja tuvan pöydällä oli monen tyylistä latex uniformua se tavanomaisesta hiukan muunneltuja hoitajan asuja, sain rauhassa valikoida ja lopulta valitsin vihreän lyhyt melkoisen latex hoitaja asun, kun olin saanut sen ylleni marketta öljysi den oikein kiiltäväksi ja sitten menimme navettaan takaisin jossa karitaa emmaa ja ritvaa yhtälailla lypsettiin kuiviin, jahah täällähän on lypsy täydessä vauhdissa, kyllä pää dominatrix he ovat pian pilluistaan kuivia, okei kun muihin elimiin ei ole kajottu niin ole marke hyvä ja anna heille semmoinen inkektio että spermaa kertyä vähintään 1,5 litraa ja maitoa 7 litraa kun ovat nyt lehmän tasolla annetaan heille mahdollisuus nauttia lypsystä, mutta eihän karitalla ole penistä?, noh laitetaan hänelle kaikkea muita herkkuja, ok tehdään näin siis nyt lehmille inkektioita ja kaikkea muuta kivaa että viihtyvät pukkeilla, marke piikitti kaikkien tissit ja laittoi sähköstimulointi elektrodit niihin, voi kuinka he nykivät ja vikisivät sähkön "lävistäessä utareita" kun shokkihoito loppui heille asetettiin suuret imukupit venyttämään utareet äärimmillensä.
Sitten vielä pallot ja sama hoito niillekin, kun marketta oli saanut annosteltua kehittävät lääkkeet utareisiin ja palloihin sekä venyteltyä ne hän asetti joka elimen lypsytuteihin, valmista on nytkö sitten lypsämään?, kyllä ja marke on hyvä ja kytkee surutta täydelle teholle kun ovat niin innoissaan, mmnn selvä pää dominatrix "TÄYSI TEHO", koneen käynnistyttyä navetan täytti älytön huuto ja vaikerointi, blugit blugit joka suuhun marketta!, kun blugit olivat paikoillaan melu väheni huomattavasti, ja nyt toivotan lehmille rakkaille suurta nautintoa helvetin vallitessa sillä nyt lähdetään marketan kanssa aamu kahville jota en ole vielä saanut vähään toviin.
Kävelimme sisälle ja siemailimme kahvin kaikessa rauhassa kunnes sain idean, kuinka on ovatko varsasi saaneet riittävästi ravinteita?, tuota joo tänää olisi tarkoitus käydä antamassa lisää ruokaa, no hyvä, kun olet saanut kuppisi tyhjiin käy vapauttamassa lehmät niin lähdetään tilallesi ruokkimaan kun hehän näyttivät pitävän pillusta ja peniksestä, ok miss dominatrix minäpä käyn hakemassa heidät, tulin kuistille ja kuulin kuinka navetasta kantautuva lypsävän koneen naksuttava ääni hiljentyi ja hetken kuluttua pääty ovi aukeni ja kaikki kolme olivat lypsypukeissa Vankkuri kärryllä, kampesi lehmät puikkeineen päivineen vankkureihin kun olivat niin uuvuksissa miss dominatrix.
Hyvä sama se kuinka ovat mutta eiköhän lähdetä, vedimme vankkurit marketan tilalle jossa lehmien loput maidot ja spermat hevosten varsat tulevat imemään kuiviin, marke meni edeltä laittamaan juottokarsinan valmiiksi, hetken päästä lähdin vetämään vankkureita tallin uumeniin, menimme samaiseen paikkaan jossa teini-ikäiset orit nussivat minut mutta nyt siellä oli paikan kolmelle lehmälle,
Taputtelin karitaa ja totesin ihan kiusallani että saat muita huomattavasti täydellisimmän käsittelyn vaikka, mmnnppp uughh!, kyllä kyllä vain asetetaanpa marke tämä lutka siihen pukkiin jossa orien on helpointa nussia, ok miss dominatrix tehdään näin, irroitimme karitan ja nostimme rimpuilevan lehmän astutus pukkiin jossa orit saavat ladata hänet ääriään myöten täyteen.
Sitten vielä kaksi lisää hehän saavat maata niin että utareet saavat olla vapaasti ja venytetään nännit niin että varsat voivat imeä lutkuttaa niistä maitoa, kun kaikki olivat lopulta pukkeissa sidottuna ja valmiina ruokkimaan ja tyydyttämään hepojen tarpeita laiton marken kanssa nännit imukuppeihin ja pumppasimme nännit melkein 10 senttisinksi ja pujotimme kuminauhat imututien juureen etteivät näinnit vetäytyisi takaisin, eiköhän päästetä pojat ja tytöt sisään ja lisätä loppua kohden tahtia jotta kipu ja kiima säilyisi, ok teemme näin.

4

1491

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuoretta tekstiä. Jouluaamuna raukeana, reilua mehukasta kinkkua sinappiverhoiltuna on nautittu ja viimeiset mesitipat on imaistu taskuravun saksista. Takaisin vuoteeseen, juhlayö, taikayö jatkukoon.
      Pyjama päällä voi miten arkista, jätkäpojan unipuku on.
      Lakanoiden väliin silmät kiinni ja uni tulee pian, on univelkaa 15 centin verran.
      Pitkä matka, utareet keinuen pitkin pikitietä 19 asteen helteessä, vaikka normaalilämpöä tuo kai on. Takapihan Terttu lämmittää mokkaa marjapuskassa, tatit ovat vasta tulollansa jos vain saadaan sadetta.
      Pumpuliunelma elää yh ä, väliviiva ja piste. Uusi iso kirjain.
      Hanuri on pöllyssä. Ei pöllyissä. Uudelleen kirjakauppaan ja luetaan paremmin. Kertaus on opintojen äiti ja opintotuen täti. Valmistuin sieltä missä tytöt ei soita Nokiaa. Tulin valmiiksi sinä et tullut.
      Lukkarinsannan asteella ohutta yläpilveä, salmiakinkatkuiset aakkoset kuin kierreportaat yleisradion lepohuoneeseen, jossa pizzanmuruja lakanoilla. Sukunimellä ainai, hmm.
      Pusulan kaupunginteatterin velho ja oikarinen. Ei tästä selvää ota kuin lahjan saaja, virolainen seinäkello.
      Televisio auki jouluna kun on tylsää ja ikävää. Siellä tv 7 joululaulaa nuorisokuorolla Ystävä sä hapsien. Kolmella pqyörällä mennään kun ei enempiä ole käytössä. No nyt tuli taas nälkä. Kinkkua ja suklaadia, lanttuun looraa ja telkkarista siskonpeti ja vain elämää. Rubikin kuutiossa on seitsemän sivua, se yksi on salattu.

    • Anonyymi

      Oho ihan kaksi tarinanpätkää peräkkäin :-)

    • Anonyymi

      Voisko taas laittaa uutta tarinan pätkää tulemaan :-)

    • Anonyymi

      Olisiko jo aika laittaa uutta tarinaa tulemaan :-)

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2072
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      167
      1599
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1547
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1348
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1290
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      286
      1158
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      133
      1044
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1022
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1003
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      872
    Aihe