Aihe

Voisitko seurustella transmiehen kanssa?

Anonyymi

Oon 20v homoseksuaali transmies. Rintojen poistoleikkaus on tehty mut sukupuolielinten korjausleikkausta en ees haluu. Ku olin tavannu mun nykyisen poikaystävän ni en kertonu totuutta mun sukupuolesta heti. Mut kerroin sit kuitenki ennenku me oltiin alettu seurustella ku sen kertominen tuli ajan myötä vaan hankalammaks ja hankalammaks enkä halunnu et totuus tulis ilmi vast sängyssä. Kerroin ennen ekoja treffejä (eli ku oltiin tunnettu 1,5kk) et oon oikeesti biologisesti nainen ja kerroin juurta jaksaen mun kamppailun transsukupuolisuuteni kanssa. Eli alotin ihan sieltä asti et 8-vuotiaana olin viel tavallinen vaaleenpunasesta ja prinsessoista tykkäävä pikkutyttö, ja ala-asteen kakkos- ja kolmosluokkien välisenä kesänä aloinki tykkäämään poikien vaatteista ja spidermanista ja musta alko tuntua et oon väärässä kehossa. Pelkäsin et se poika jättää mut jo ennenku me ollaan alettu ees seurustelemaan mut se oliki tosi ymmärtäväinen ja sano olevansa biseksuaali. Eli ei peruuntunu treffit ja pian niiden jälkeen me alettiin seurustella. Mut jos se poika ois ollu umpihomo ni sit se ois saattanu suuttua ja hylätä mut. Ni kysyisin nyt täältä homomiehiltä ihan mielenkiinnosta et voisitteko seurustella transmiehen kanssa?

4

115

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No en varsinkaan sellaisen kanssa jolla on vielä naisen alapää, mutta mitä tulee täydelliseen transmieheen niin kyllä minä ihan aitoja miehiä kuitenkin etsin. Ei silti että minulla sinällään olisi mitään transmiehiä vastaan, mutta silloin jos on parisuhteesta kysymys niin maku asioista ei voi kiistellä.

  • Anonyymi

   Jostain syystä transvestiitti, varsinkin hyvin varustettu ja top kiihottaa minua suunnattomasti.
   Mutta transseksuaali , mihinkään suuntaan ei lainkaan.
   Valitan.

  • Anonyymi

   Kumma, kun asialliset vastaukset katoaa. Miksei, jos kemiat kohtaa. En poissulkisi lainkaan.

  • Anonyymi

   On aika vaikea ottaa kantaa asiaan, jonka taakse kätkeytyy asioita joita ei tiedä. En edes tiedä mitä transpoijan jalkojenvälistä löytyy jne.
   Näistä kaikista ei ole tietoa ainakaan minulla.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viime vuonna syntyi vain 46 425 lasta Suomessa

   Eläkkeelle siirtyy nyt vuosittain vähintään 74 000 ihmistä. Koska kuolleet (yli 52 000) lähes kaikki kantasuomalaisia mutta syntyneistä tuskin enempää
   Maailman menoa
   183
   2014