Aihe

Kierrätys ei ole iloinen asia

Anonyymi

https://yle.fi/uutiset/3-11704849
Selvästi kierrätys tehdään vain pakon edessä ja mitään mitä ei ole sen pakon edessä pakko kierrättää, VAADITAAN laittamaan sekajätteeseen, tai viemään kaatopaikalle, kun se ei palamattomana tuotteena sovi kuitenkaan kotipihan jäteastiaan johon saa vain polttokelpoista jätettä laittaa.
- Kierrätyskelpoinen lasi, jos se ei ole ollut pakkauksena
- Kierrätyskelpoinen muovi ei missään tapauksessa kuulu kierrätykseen, jos se ei ole ollut pakkauksena. Ja pakkauksena ollessaankin osa yritetään tulkita tuotteiksi, joiden paikka ei ole kierrätyksessä.
Muistakaanhan siis, että rikotte törkeästi kierrätyksen pelisääntöjä jos laitatte lasinkierrätykseen loppuun poltetut lasiset hautalyhdyt tai hajonneet Aaltomaljakot.
Muovinkierrätykseen ei tosiaan kuulu muoviämpärit, ei vaikka olisit ostanut ämpärillisen appelsiinejä 5€ ja kyseisessä käytössä ämpäri on ilmiselvä pakkaus. Palonsuoja-aineilta haisevat kiinalaiset styrox pehmikkeet pakkauksista saa kierrätää, mutta tuoksuton hyvälaatuinen rakennusprojektista ylijäänyt styrox-levyn palanen ei herran tähden sovi kierrätettäväksi muovina.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Muovin paskoo ja paska pahvia joutaa polttaa voimaloissa, vittuako niitä erikseen kärräillä!

  • Anonyymi

   Jos googletat "kierrätettävää muovia" löydät netistä lukuisia nettisivustoja, jotka kertovat myynnissä olevan TUOTTEEN olevan:"Kierrätettävää HDPE-muovia", "100 % kierrätettävää muovia", "Muoviosat 100% kierrätettävissä", "Täysin kierrätettävä materiaali", tms.
   Mutta kierrätys ei ole kuitenkaan toteutettavissa sillä tavalla kuin tavallinen kansalainen sen ymmärtäisi. Mihin viedään kierrätettäväksi TUOTE joka on valmistettu kierrätettävästä muovista?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   15471
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   322
   5466