Aihe

Yksinäisten Joulu

Anonyymi

Miten on mennyt yksinäisten Joulu?
Kyseinen ilmiö on todella vakava ja asiaan pitäisi puuttua jotenkin? Mielenterveysongelmat lisääntyvät huomattavasti Joulun aikana, jolloin muut matkustavat sukulaisten tai lähimmäisten luo joulun viettoon. Yksinäisellä ihmisellä ei ole oikeastaan ketään mihin pitää yhteyttä.
Itselläni tapaninpäivä meni netin youtube kanavalla katsellessa matemaattisia kaavoja ratkaisevia videoita. Olivat niin mielenkiintoisia, että vierähti useampi tunti. Olen itse koulutuksessani saanut yliannostuksen kyseisistä kaavoista ja niiden ratkaisukeskeisistä kirjainten pyörittelystä. Joten otin rennosti ja vain seurasin. Mitä voin odottaa ensi vuodelle? Siis onko elämäni tosiaan tässä. Ei hyvänen aika!
Voimia yksinäisille joulun ajan viettäville.

5

205

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   kiitos kysymästä,joulu meni yksin,jälleen kerran, eipä niitä sukulaisiakaan oikeen opettaan voi ruveta jos eivät ole tähänkään asti tajunneet tulla morjestaan etes jouluna,kaikki kunnia sinne korkeuksiin. olishan se mukava viettää joulua jonkun kanssa mutta kun ei ,niin ei. aatto meni tosi hienosti,hyvät safkat,hautausmaalla käynti,lahjojakin oli,kuusi vasta hieno onkin,mutta ystävä vaan puuttui,minkäs teet. hyvää joulua kaikille,sinne sukulaistenkin perheisiin.

  • Anonyymi

   Kyllä vain. Asia ei mielestäni ratkea sillä että järjestetään yksi yhteinen joulu vähäosaisille ja yksinäisille. Moni on jo niin masentuneen vähävoimainen ettei jaksa kyseisisiin tapahtumaan ponnistella.
   Paljon luvattu on vähän tehty.

   • Anonyymi

    mitenkä se olis yksinäisten ja vähäosasten potkukelkka kilpailut näin joulun edellä,palkintona joulu ateria toisen samanmoisen seurassa,kaikki osallistujat palkittaisiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    mitenkä se olis yksinäisten ja vähäosasten potkukelkka kilpailut näin joulun edellä,palkintona joulu ateria toisen samanmoisen seurassa,kaikki osallistujat palkittaisiin.

    Turha olla ivallinen.


  • Anonyymi

   Suomalaisuus hakee julmuudessaan vertaansa, mitä emppaattisuuteen tai oikeammin sen puutteeseen tulee. kyllä rusinat pullasta napataan, vuon toiseien päen ei käy.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   105
   4750