Aihe

Kartalla Sysmän aika on pysähtynyt.

Anonyymi

GoogleMapsin kuvat vuodelta 2009. Leppäkorventien kerrostalot ja vanha terveyskeskus vielä pystyssä ja s-markettikin vielä vanhalla paikallaan. Kiva retki kotisohvalla 11 vuoden taakse .

11

231

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Huutista kolmelle jonnelle jokiontien kohdalla.

   • Anonyymi

    Sais tuo pyöräilevä rouvakin rasvata pyöränsä ketjut.


  • Anonyymi

   Johan nyt on kumma homma, ilmoita heti ja välittömästi Googlelle, että taas ovat mokanneet. Herranen aika sentään.

  • Anonyymi

   Tämähän menee taas taitamattomien virkamiesten piikkiin, miksi kunta ei ole hankkinut omia satelliitteja, jotka kuvaavat jatkuvasti Sysmää. Sitten vaan joka päivä toimitetaan tuoreet kuvat Googlelle. Heti perusteille satelliittiosastonylipääjohtajan virka suoraan kunnanjohtajan alaisuuteen. Hieno huomio aloittajalta, joka on selvästi sivistynyt ja aikaansa seuraava täysi typerys.

   • Anonyymi

    Kuvat eivät ole satelliteilla tuotettuja. Google kuvaa tien ympäristöä auton katolle asennetulla kamerajärjestelmällä noin viidentoista vuoden välein. Voihan kunta kuitenkin hankkia oman satelliitin, jos kustannat hankinnan ja ylläpidon. Sillä olisi hyvä seurata kaltaisiasi höhliä.


  • Anonyymi

   Uudet sysmäläiset voivat tehdä kotipaikkakunnan lähihistoriakierroksen kuukkelikartan avulla :)))))

  • Anonyymi

   Kyllähän Googlelta löytyy myös satelliittinäkymä, kuka ne kuvat tuottaakaan, ja niistä myös rakennukset näkyy. Streetwiev on ihan oma juttunsa. Ihan vaan tiedoksi tyhmemmille.

  • Anonyymi

   Et kai sinä nyt kauppaan mene katon kautta. Vai miksi nariset kartoistaa. Niitä ei Sysmä - eikä muukaan kunta - kuvaile. Ota selvää ja auo päätäsi vasta sitten. Emännän käytetyt housut päähän, ettei koroooona iske!

   • Anonyymi

    Jollei tänne Sysmään muuten osaa tulla kuin goolen opastamanna ei sitten tarvi tulla ollenkaan riittää kun laittaa navigaattoriin Leppäkorventie niin kyllä löytää perille !


  • Anonyymi

   Vaikka haistelenkin vaimoni alushousuja, niin en niitä kuitenkaan päähäni laita. Kiva niillä on kuitenkin kikkeliä hiplata. Viisaita on Sysmä pullollaan, mutta minä en vaan yhtään tunne, itseni lisäksi.

  • Anonyymi

   Googlemapsista on hyvä tarkistella muistiaan. Ihan vasta kinattiin puolison kanssa siitä montako niitä kerrostaloja oli siellä leppäkorventiellä, no vastaus löytyi googlemapsista :))))

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   625
   30418
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   308
   22674
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14134
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   11257
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   95
   8356