Aihe

Petolan "juhlavuosi"

Anonyymi

Piti olla ystävyyspuiston juhlavuosi 2020. Eipä näkynyt millään lailla missään. Miksi tällainen resurssi on lähes käyttämätön?

14

384

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuosta oli juttua Steven Shortin mökki infossa, jonka kaupunki järjesti muutama kuukausi sitten. Muitten luonto kohteitten kävijä määrä nousee mutta Kuhmossa kasvua ei ole ollut. Ei ne turistit tule kahta kertaa, kun mikään ei ole muuttunut kymmeniin vuosiin. Riippusilta pitäisi kuulema rakentaa harakkasaareen, että turistit pääsisivät paistamaan makkaraa niin ettei jalat kastuisi. Siinä sitä on taas haastetta, kun sen väkertää🙄

   • Anonyymi

    Oli Petolan edustajalta rimanalitus viimeisen päälle. Ruikutti sitä ettei ole itse tehnyt 15vuoteen mitään asemassaan. Lösöttänyt vaan virassaan.


  • Anonyymi

   Vuoden alussa lehdessä luki, että juhlavuoteen on saatu 20-30 000 euroa tukea Kuhmoon. Mihinkä tämä raha on käytetty?

   • Anonyymi

    Kaupunginjohtoa Määttä taisi itse kertoa Kalevan saadusta valtion tuesta ja miten pistetään nyt Kuhmossa Metsähallituksen kanssa asioita kuntoon.. Mitään ei tehty koko vuonna, ei yhtään mitään! Ollaan todella pettyneitä Määttään, Holopaiseen ja Petolan erikoissuunnittelijoihin!


  • Anonyymi

   Olen musiikin suhteen lähes kaikkiruokainen, mutta tämä kateellisten ulina on kyllä parasta musiikkia korvilleni.

   • Anonyymi

    Mikä kateellisuus? Tehtävien laiminlyönti ja veronmaksajien kusetus on väärin. Vai kuvitteleeko nämä olevansa norsunluutornissa, ei ne kuule nekään ikuisuusvirkoja ole. Petolalle tulostavoitteeksi: tulos tai ulos. Ja nyt se on ulos!


   • Anonyymi

    Sama täällä!


  • Anonyymi

   Erikoussuunnittelija kertoi stevenin keskustelutilaisuudessa, että sama näyttely on ollut muuttumattomana 15 vuotta ja kävijät siksi vähenee kuin lehmän häntä. Eikö se hänen tehtävänsä olisi ollut hoitaa näyttelyn uudistaminen?

  • Anonyymi

   Olisivat uudistuneet sen 15 vuotta vanhan näyttelyn niillä valtion 30 tonnilla, van kun ei..

  • Anonyymi

   Jostakin luin että Tönölän alueen kehittämisryhmään nimettäisiin Pulkkinen Metsähallituksesta, kehitysjohtja Holopainen, eli siitäpä ei sitten paljoa kannata odottaa.

   • Anonyymi

    Herää kysymys onko ryhmään valittu henkilöt Kuhmo kuntarekry™ kautta 🤭

    Malli jyväjemmari -kylvetään siemenet vakoon, harvennetaan puska kahdenkymmenen vuoden päästä, kaadetaan kahdeksankymmenen vuoden kohdalla ja valmistetaan tuotoksista arkku viimeistä matkaa varten.


  • Anonyymi

   Kuhmolaiset laittaa kyllä hyviä kuvia persreijistään fasebookkiin mutta ei sitten muuta saamattomilla nahjuksilla olekkaan.

   • Anonyymi

    WildTaiga mainostaa"inspiroitumisesta" Kuhmo-Suomussalmen luonnosta. Siitä kuvia maailmalle. Mutta tekeminen ja yrittäminen puuttuu. Ja miksi Suomussalmen kanssa? Ei todellakaan mitään järkeä. Sen tyhjää kumisevan kunnan kanssa.


  • Anonyymi

   Joutaisi lakkauttaa koko Petola. Se on vain luontohörhöjen aikaansaannosta. Siis aivan tarpeeton ja lisää valtion menoja, tuottamatta mitään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   125
   11211
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   131
   5057
  3. Sofian kylpylämaksut ulosottoon

   Voi Stefu parkaa. Sofian hemmottelu on käynyt kalliiksi, niin kalliiksi että rahat on loppu, ja hemmoteltava on siltikin, vaikka laskulla, joka jätetä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   1889