Aihe

Wincapitan valuuttakaupasta

Anonyymi

Wincapita tai oikeammin sen perustaja HK kävi valuuttakauppaa. Nämä tiedot ovat esitutkintapöytäkirjasta.

HK kävi nimissään olevalla tilillä valuuttakauppaa noin vuoden ajan. Ensimmäisen kuukauden aikana valuuttakauppa oli voitollinen. Tosin vain pari prosenttia, mutta kuitenkin. Toisena kuukautena tuli jo tappiota, mutta ei vielä paljoa ja kokonaistulos oli plus miinus nolla.

Sitten kolmannen kuukauden aikana alkoivat kasvavat tappiot, jolloin HK kasvatti panostaan kaupankäyntiin yhä suuremmaksi ja tappiotkin kasvoivat ekspotentiaalisesti. Toki yksittäisissä kaupoissa saattoi tulla hyvinkin suuria voittoja, mutta lopputulos oli kasvavat tappiot, jonka loppusaldo oli yli miljoonan euron tappio.

Näitä valuuttakauppoja HK väitti jälkeenpäin "koeluonteiseksi", mitä en ihan ymmärrä, mitä siinä kokeiltiin.

8

56

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Metaanitraider APM ei pelannutkaan, Kailajärvi kertoi, että hän Ruotsissa vasta 2008 syksyllä sai sen pelaamaan, eli 100 miljoonaan olis saatu takaisin. Mutta ei häntä päästetty enään tekemään rahoja takaisin. Kyllä tuli valtiolle kalliiksi.

   • Anonyymi

    Esitutkinnassa kuitenkin HK kertoi, että oli täysin masentunut Ruotsissa olleessaan ja harkitsi jättää maallisen elämänsä. Eipä siis kehitellyt yhtään mitään enää.


  • Hanskin touhu kuvaa hyvin tyypillisen peliongelmaisen elämää. Peliongelmainen on valmis tekemään pää märkänä työtä, jotta ei vaan tarvitsisi tehdä oikeaa työtä.

   Peliongelmainen etsii vihjeitä ja merkkejä pelin sisäisestä maailmasta ja uskoo näiden avulla vääntävänsä selkävoiton pelistä kuin pelistä. Valuuttakaupassa peliongelmainen seuraa käyriä, tulkitsee satunnainen vaihtelun aiheuttamia kuvioita ja uskoo niissä nähtävän etukäteistietoa markkinoiden muutoksesta. Peliongelmainen uskoo, että huominen olisi ennustettavissa tämän päivän tapahtumista.

   Peliongelmaisella on vankka harhakäsitys omista taidoistaan. Hän uskoo olevansa pelimaailman mestari ihan samaan tyyliin, kuin lähes jokainen suomalainen uskoo olevansa keskitasoa parempi autoilija. Lisäksi peliongelmainen ymmärtää satunnaisuuden väärin. Kun tappioita tulee putkeen, huomenna on pakko tulla voitto. Eihän kolikko siitä välitä, vaikka kolikko heitettäessä oli putkeen tullut jo viisi kruunua. Seuraava tulos on siltikin 50/50 kruunu tai klaava.

   Koska rahapelissä, ravivedossa tai valuuttakaupassa tavallinen tallero häviää yhtä varmasti kuin aurinko nousee, myös Hanski hävisi pelaamalla rahansa. Peliongelmaisen ratkaisu tappioputkeen on myös aina sama. Pelataan entistä isommilla panoksilla, jotta saataisiin tappiot kuitattua. Näin teki myös Hanski.

   Hanskin touhu oli ihan tavallista peliongelmaisen rimpuilua haavemaailmassaan. Mielenkiintoiseksi asian teki vain se, että Hanski värväsi toisia samanmielisiä pelihulluja mukaan pilvilinnoihinsa.

   Kuten tässä elämässä aina, myös Hanskin pilvilinnat sortuivat omaan mahdottomuuteensa. ;)

   • Anonyymi

    || Winkkarin jäsenistön suuri marssi kohti vaurauden aamunkoittoa oli kovasti koominen seikkailu. Lämmöllä ja syvällä ymmärryksellä minä tässä naureskelen. ||

    Kyllä. Sinä naurat muille ja muut nauravat sinulle. Sinä toki KUVITTELET nauravasi aina makeammin kuin muut, ihan larsleviläisten tapaan. Paha virhe.


   • Anonyymi

    || MG: "Syyttömyysolettama on yliarvostettua, mutta minäpä osaankin pysyä erossa kaikesta laittomasta. Olisi todella törkeää ja kunnian vastaista, että minua - viatonta sivullista - edes epäiltäisiin Winkkarin jäsenyydestä ;)))" ||

    Niinpä - Valkku naureskelee sekä syyttömyysolettamalle että suomalaiselle oikeusjärjestelmälle: "Palataan sitten tähän winkkariasiaan, kun sponsseja päätyy satamäärin kanniskelemaan nilkassaan sitä valvontapantaa...... Ei viranomainen suorittaessaan lain mukaista tehtäväänsä voi mitenkään rikkoa tietosuojalakia."

    Hieno mies! (NOT)


   • Anonyymi

    || Mielenkiintoiseksi asian teki vain se, että Hanski värväsi toisia samanmielisiä pelihulluja mukaan pilvilinnoihinsa. ||

    Ai nyt Valuuttakauppias onkin määritellyt aikaisemman määritelmänsä ´ty*** ja ah*** riko***aines´ pelihulluiksi.


  • Anonyymi

   Hanski ei olisi pärjännyt, jollei olisi saanut, vyölaukkumiestä, joulupukkia, Fya , Aquilaa ynnä muita puhemiehiä heti mukaan. Heidän puheenlahjoilla Hanski sai "valuuttakuppauksen" pyörimään..

   Kuitti, kuka jaksaa. Karavaani kulkee, koirat räksyttää, RKP totesi lailliseksi, Laiho puhuu paskoo, Salla kuka kestää häntä, Ada huh huh...nää jäi elämään.

  • Anonyymi

   || Täällä se pyörii palstalla ja vatvoo ikivanhoja juttujaan uudestaan ja uudestaan. ||

   Oikeastaan ei näin, vaan uudestaan Valuuttakauppiaan ´valheellisia faktoja eli hänen mielipiteitään´. Valkkuhan on sanonut seisovansa AINA miehekkäästi mielipiteidensä takana, eikä koskaan muuta "faktojaan", jota myöten nämä valheelliset faktat myös pysyvät. NIitä on siis aivan älytön määrä.... tuhansia. Eli sillä tiellä!

   "Kun kerran itse on liput liehuen ja setelitukko kourassa rynnännyt mukaan kusetukseen, vastatkoon kukin omalla nimellään seurauksista..... Ei viranomainen suorittaessaan lain mukaista tehtäväänsä voi mitenkään rikkoa tietosuojalakia." (Valuuttakauppias)

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   31
   6103
  2. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   472
   5453
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   3277
  4. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   168
   2695
  5. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   61
   2622