Aihe

Huumausainerikos ajokielto

Anonyymi

Kyselisin sellaista, että osaisko joku auttaa tälläisessä asiassa, kun jäin n.2 kk sitten kiinni ratista kannabiksen poltosta, eli positiivinen tulos huumetestistä kannabikselle. Olen ensikertalainen ja olin polttanut jointista ehkä 0,2 g, mutta kiinni jäätyäni poliisit veivät verikokeisiin, josta kävi ilmi että aiempaakin käyttöä on ollut. Kortti ei lähtenyt vielä pari kk sitten, mutta nyt joulun aikoihin poliisit pysäyttivät minut, ja olivat katsoneet tiedot, ja vaikka huumetesti sillä kerralla oli negatiivinen, kortti lähti heti. Osaako joku siis sanoa, kuinka kauan ajokielto voisi olla? Poliisit sanoivat että postia tulee sitten jälkeenpäin, mutta töissä käyvänä, se helpottaisi jos tietäisin edes jonkun arvion. Tiedän myös että tälläinen on tyhmää edes kysyä, mutta tästä oppineena ja katuvana toivoisin saavani asiallisia vastauksia, kiitos.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • jatkoa edelliseen, eli töihin olisi päästävä päivittäin, ja työpaikalle tai edes 2 km päähän ei bussit kulje kun kerran päivässä ja liian myöhään, koska työni alkavat 6-9 ja ainoa bussi kulkee 10.46 , eli onko mahdollista että saisin ajokiellosta jonkinlaista lyhennystä tai ”perumista”?

  • Anonyymi

   En osaa auttaa sinua ongelmassasi, vaikka haluaisinkin, mutta sen voin sinulle sanoa, että niitä asiallisia vastauksia, joita toivot täältä saavasi, et kyllä tule saamaan.

  • Anonyymi

   Edellisellä kerralla, kun kyselit sinulle annettiin hyvä arvio rangaistuksesta, ajokiellon pituudesta, sekä muista seuraamuksista. Vilkaise sieltä.

   • millä edellisellä kerralla?


  • Anonyymi

   Nykyään työt ei yleensä vaikuta tai vaikuttaa mitättömän vähän ajokiellon pituuteen. Vuosi sitten sain ajokiellon ja ei auttanut vaikka laitoin vastineen ja työnantajakin laittoi omansa. Taulukon mukaan ajokieltoa tuli ja sillä sipuli. Ajan työkseni autoja pakusta yhdistelmiin. ABeCe.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   388
   4889
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   3837
  3. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   40
   2366
  4. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   119
   2184