Rauhallisesti ja levollisesti

Irma ja Pertti olivat viihtyneet toistensa seurassa siksi, että heidän ajatusmaailmansa sopi hyvin yhteen. Molemmat käsittivät, että parivuotinen pupuilu kääntyy arjeksi, mutta seksi on edelleen miellyttävää, jos ei ole liikaa odotuksia. Temppuilemalla ei päästä pitkälle, sillä mikä tahansa temppu menettää pian innostavuutensa, ja taas täytyy käydä etsimään uutta kuin gourmetruokaa, kun entinen gourmet kyllästyttää.

Jo ennen kuin pupuilu oli loppunut, tutustuivat toiseen pariin, jolla oli melko samat harrastukset. Erityisesti luonnontieteen seikat kiinnostivat kaikkia, mutta myös muukin maan ja taivaan väliltä.

Tavattiin usein, juteltiin. Saunottiin yhdessä, kuin olisi oltu jo vanhoja tuttuja. Ei muu edes tullut mieleen. Saunoessa toisen puolison läsnäolo kiihotti. Kyllä se kiihotti, vaikka aluksi oli ajateltu, että se menee ohi. Asiasta keskusteltiin ja ymmärrettiin, että kiihottuminen oli aivan luonnollinen asia, ei missään suhteessa kartettava. Päin vastoin tultiin siihen tulokseen, että jos se ilahduttaa, toinen voi lisätä hyvää myös olemalla ystävällinen ja näyttämällä vittua enemmänkin, tai seisovaa kyrpää.

Aluksi tytöt antoivat vittunsa näkyä haara-asennossa, mutta sitten jo levittivät sukupuolielimiään käsillä kauniisti nähtäväksi. Tyttöjen iloksi poikien ei enää tarvinnut ujostella, vaan saattoi kyrvän seisotuksella osoittaa, että piti toisen tyttöystävää hyvin miellyttävänä. Tytöt olivat aivan otettuja, kun havaitsivat heitä ihailtavan.

Näin tavattiin usein, mutta sitten ymmärrettiin, että eihän sukupuolielimien näyttäminen ollut miellyttävää vain saunassa, vaan muulloinkin. Kun vierailtiin toisten luona, tytöt jo ovella riisuivat alaosan paljaaksi ja levittivät elimensä tervehdykseksi. Tunnelma oli mitä luontevin ja herttaisin. Tytöt jättivät alapäänsä paljaaksi ja näyttivät vittuaan monta kertaa illan aikana. Pyysivät, että pojatkin riisuisivat, koska oli niin kiva katsella pystyjä kyrpiä.

Tytöt kertoivat, ettei vittu suinkaan ollut neutraalinoloinen. Paremminkin vittu oli äärimmilleen kiihottunut, turvoksissa ja jännittynyt kuin viulun kieli. Tila on kovin miellyttävä. Siinä on vain se ongelma, että tulee ylivoimainen tarve laueta.

Seija, toisen parin tyttö, sanoi että hänellä oli kihelmöivä, mutta aivan ruokoton ehdotus. Voisivatko toisen parin miehet nussia tyttöjä, jotta panetus menisi ohi niin tytöiltä kuin pojiltakin. Muut innostuivat: ”Sitähän me juuri ajattelimme.”

Kumpikin mies työnsi kyrpänsä toisensa tyttöystävän vittuun. Ei juuri jaksettu pidätellä, kun valtava orgasmien aalto kävi läpi koko seurueen. Ja kohta bylsittiin uudestaan. Ja taas kolmannen kerran. Pojat kilvan kehuivat toistensa tyttöjä.

Mikko, toisen parin mies, lausui: ”Kun nyt on jo ponnahdettukin, varmaan tapaamme vielä monta kertaa, ja herttailemme toisen tytön kanssa. Kahdestaan tavattaessa sitten oman. Kovin on rentouttavaa, sillä emme pyri mihinkään. Ystävyydestämme on vain tullut niin selvä, että ilman kynnystä se on kuin luonnostaan laajentunut myös seksin alalle. Se vaikuttaa pysyvältä.

x x x x

Vuosikymmeniä myöhemmin katseltiin taaksepäin. Ystävyys oli kestänyt, runsastunutkin. Seksi toisen puolison kanssa oli kauan sitten muuttunut avioseksin luontoiseksi. Se ei tuonut huippukokemuksia, mutta se oli lämmintä ja herttaista.

1

1978

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • quippe = språkrådgivning

      Parivaihto on kompromissi moniavioisuuteen ohjaavan geenistömme ja tasa-arvoisuusideologian välillä. Liitoissa, joissa vaihdetaan paria pitäen kuitenkin liitto hyvänä, on vähemmän ns. uskottomuutta kuin muissa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe