Rauhallisesti ja levollisesti

quippe

Irma ja Pertti olivat viihtyneet toistensa seurassa siksi, että heidän ajatusmaailmansa sopi hyvin yhteen. Molemmat käsittivät, että parivuotinen pupuilu kääntyy arjeksi, mutta seksi on edelleen miellyttävää, jos ei ole liikaa odotuksia. Temppuilemalla ei päästä pitkälle, sillä mikä tahansa temppu menettää pian innostavuutensa, ja taas täytyy käydä etsimään uutta kuin gourmetruokaa, kun entinen gourmet kyllästyttää.

Jo ennen kuin pupuilu oli loppunut, tutustuivat toiseen pariin, jolla oli melko samat harrastukset. Erityisesti luonnontieteen seikat kiinnostivat kaikkia, mutta myös muukin maan ja taivaan väliltä.

Tavattiin usein, juteltiin. Saunottiin yhdessä, kuin olisi oltu jo vanhoja tuttuja. Ei muu edes tullut mieleen. Saunoessa toisen puolison läsnäolo kiihotti. Kyllä se kiihotti, vaikka aluksi oli ajateltu, että se menee ohi. Asiasta keskusteltiin ja ymmärrettiin, että kiihottuminen oli aivan luonnollinen asia, ei missään suhteessa kartettava. Päin vastoin tultiin siihen tulokseen, että jos se ilahduttaa, toinen voi lisätä hyvää myös olemalla ystävällinen ja näyttämällä vittua enemmänkin, tai seisovaa kyrpää.

Aluksi tytöt antoivat vittunsa näkyä haara-asennossa, mutta sitten jo levittivät sukupuolielimiään käsillä kauniisti nähtäväksi. Tyttöjen iloksi poikien ei enää tarvinnut ujostella, vaan saattoi kyrvän seisotuksella osoittaa, että piti toisen tyttöystävää hyvin miellyttävänä. Tytöt olivat aivan otettuja, kun havaitsivat heitä ihailtavan.

Näin tavattiin usein, mutta sitten ymmärrettiin, että eihän sukupuolielimien näyttäminen ollut miellyttävää vain saunassa, vaan muulloinkin. Kun vierailtiin toisten luona, tytöt jo ovella riisuivat alaosan paljaaksi ja levittivät elimensä tervehdykseksi. Tunnelma oli mitä luontevin ja herttaisin. Tytöt jättivät alapäänsä paljaaksi ja näyttivät vittuaan monta kertaa illan aikana. Pyysivät, että pojatkin riisuisivat, koska oli niin kiva katsella pystyjä kyrpiä.

Tytöt kertoivat, ettei vittu suinkaan ollut neutraalinoloinen. Paremminkin vittu oli äärimmilleen kiihottunut, turvoksissa ja jännittynyt kuin viulun kieli. Tila on kovin miellyttävä. Siinä on vain se ongelma, että tulee ylivoimainen tarve laueta.

Seija, toisen parin tyttö, sanoi että hänellä oli kihelmöivä, mutta aivan ruokoton ehdotus. Voisivatko toisen parin miehet nussia tyttöjä, jotta panetus menisi ohi niin tytöiltä kuin pojiltakin. Muut innostuivat: ”Sitähän me juuri ajattelimme.”

Kumpikin mies työnsi kyrpänsä toisensa tyttöystävän vittuun. Ei juuri jaksettu pidätellä, kun valtava orgasmien aalto kävi läpi koko seurueen. Ja kohta bylsittiin uudestaan. Ja taas kolmannen kerran. Pojat kilvan kehuivat toistensa tyttöjä.

Mikko, toisen parin mies, lausui: ”Kun nyt on jo ponnahdettukin, varmaan tapaamme vielä monta kertaa, ja herttailemme toisen tytön kanssa. Kahdestaan tavattaessa sitten oman. Kovin on rentouttavaa, sillä emme pyri mihinkään. Ystävyydestämme on vain tullut niin selvä, että ilman kynnystä se on kuin luonnostaan laajentunut myös seksin alalle. Se vaikuttaa pysyvältä.

x x x x

Vuosikymmeniä myöhemmin katseltiin taaksepäin. Ystävyys oli kestänyt, runsastunutkin. Seksi toisen puolison kanssa oli kauan sitten muuttunut avioseksin luontoiseksi. Se ei tuonut huippukokemuksia, mutta se oli lämmintä ja herttaista.

1

1537

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • språkrådgivning

   quippe = språkrådgivning

   Parivaihto on kompromissi moniavioisuuteen ohjaavan geenistömme ja tasa-arvoisuusideologian välillä. Liitoissa, joissa vaihdetaan paria pitäen kuitenkin liitto hyvänä, on vähemmän ns. uskottomuutta kuin muissa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Akava kieltää sairaanhoitajien palkkojen korotukset

   Suomessa on koronapandemian vuoksi huutava puute koulutetuista sairaanhoitajista. Osa on mennyt Norjaan töihin, noin 2.000€/kk paremman palkkauksen
   Maailman menoa
   155
   4308
  2. Teholla nyt jo 72 ihmistä. Enemmän kuin kertaakaan 2020 alun jälkeen

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008544154.html Nyt omikron alkaa viemään teholle ja hurjin viikko alkaa huomenna. 72 on nyt teholla. Ottakaa rokot
   Maailman menoa
   270
   2821
  3. Ex-huippumalli Anne Kukkohovi hekottaa kuuman kosteasta muistosta: "Ei tarvittu pitkiä kalsareita"

   “Juontaja makasi välillä selällään lattialla happea haukkaamassa…” Kyllä viime kesä oli todellakin KUUMA.... https://www.suomi24.fi/viihde/ex-huippuma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   2349
  4. Nakkilassa tapahtuu

   Missä päin Nakkilaa tuo aamullinen ampuminen tapahtui? https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/art-2000008543567.html
   Nakkila
   16
   1940
  5. Mies, olisiko meidän

   Aika kohdata IRL ja selvittää asiat?
   Ikävä
   49
   1205
  6. Hyvä on nainen myönnän

   Pilkkasin sinua muutaman kerran koska tahdoin että lähdet pois mielestäni mutta oikeasti tahdon sinua koko ajan ja tahtoisin riisua tuon roikkuvan pai
   Ikävä
   45
   1135
  7. Vastaa mies rehellisesti

   Kohdataanko me enää koskaan?
   Ikävä
   111
   1104
  8. Karvoitus naisella

   Pitääkö jo ennen treffejä kertoa miehelle,että olen karvainen pimmsasta ja kainaloista. Osallehan tälläinen on ällöttävää ja mua taas sattuu kun mies
   Sinkut
   148
   1000
  9. Sun elämäsi rakkaus

   viettää nimipäiväänsä milloin?
   Ikävä
   31
   879
  10. Jos kaivattusi

   Makaisi alastomana edessäsi, niin mitä tekisit?
   Ikävä
   64
   831
  Aihe