Aihe

Kokemuksianne Huawei F617 tai F615 GSM-puhelimesta?

Anonyymi

Sotaveteraanisukulaiseni on tähän mennessä käyttänyt perinteistä lankaliittymää ja kännykkää vain satunnaisesti. Nyt kun lankapuhelin meni rikki, ajattelimme jättää lankapuhelinajan taakse. Sukulaiseni käyttää nyt vanhaa kännykkää, mutta reumasormilla se on selvästikin hankalaa, eikä käyttöliittymä muutenkaan ole tottumattomalle helppo.

Niinpä lähdin kartoittamaan erilaisia vaihtoehtoja ja löysin mm. Huawei F617 ja F615 GSM-puhelimet, joista jomman kumman olisin ostamassa sukulaiselleni (käytettynä),

Osaako kukaan sanoa, ovatko nämä oikeasti helppokäyttöisiä ja miten nämä kaksi mallia eroaa toisistaan. F615 on saanut keskimäärin paremmat arviot Verkkokauppa.comissa, mutta erot ovat pieniä. F617-ohjekirjan olen löytänyt suomeksi, mutta ilmeisesti F615-ohjeet ovat ainoastaan englanniksi (user guide).

Minun olisi tarkoitus ostaa uusi puhelin ihan lähipäivinä, joten kaikki pikaiset neuvot ja huomiot olisivat ensiarvoisen tärkeitä.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Doro on suosittu puhelinmerkki vanhusten ja muiden huonosormisten kanssa. Minun isäkin pärjäsi sillä siihen asti kun kuoli.

  • Anonyymi

   Normi lankapuhelimia noi on gsm ominaisuuksilla. Ei ne eroa sen enempää muun merkkisistä.

   • Anonyymi

    Olen ap ja päädyimme hankkimaan Huawein F617 -puhelimen. Käyttöönotto oli helppoa ja peruskäyttö muistuttaa paljon lankapuhelinta GSM-ominaisuuksilla, kuten kirjoitit.

    Ohjekirja on melko suppea ikäihmisen tarpeisiin, joten olen laatinut sukulaiselleni tärkeimmistä toiminnoista erilliset lisäohjeet. Olemme valintaan (ainakin toistaiseksi) erittäin tyytyväisiä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   15471
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   322
   5466