Aihe

Tabletti offline tilassa

Anonyymi

Päätin tehdä kysymyksen tälle foorumille : Kun kävin Minun DNA sivustolla, sielä " herjattiin jotta on viikon ruuhka kirjallisilla kysymyksillä ja kehoitettiin soittamaan jos on ongelmia. Joten päätin kysyä täältä miten saan tablettini yhdistymään intternettiin ?? SAMSUNG Galagsy Tab A no , , , ruutnhan ilmestyy tää " taikonautti " ja teksti Yhdistä intternettiin Olet - offline tilassa. Tarkista verkkoyhteys YRITÄ UUDELLEEN sitten onnisuin " pyyhkäisemään " ylhäältä alas, , löytyi luettavaksi teksti Määritys keskeytetty Odotetaan Wi -Fi- yhteyttä ( 323Mt ) no sieltähän löytyy vaikka mitä " kuvaketta " jota vois naputella , ,, mutta olis mukava että saisin tään tabletiin yhdistettyä nettiin , , mikähän ois se " kronologinen järestys jolla toimisi ei huvittas soitella ohjeta DNA " lta. ( muuten sieltähän löytyy sivusto usein kysyttyä, , eipä ole näköjään tämmösellä kysymyksellä vaivattu. ) ohjeita ootelen Keijo 58.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Edunvalvojan tehtäviin kuuluu huolehtia siitä, että päämies saa tarvittavan hoidon.

  • Anonyymi

   Pyyhkäise ylhäältä valikko auki, avaa asetukset siitä hammasrattaan kuvasta, sieltä sitten Yhteydet, Wi-Fi, laita päälle jos ei ole jo päällä, listalle pitäisi tulla näkyviin oman Wi-Fi verkkosi nimi, tökkää sitä ja kirjoita salasana ja tökkää "Yhdistä", niin siitä se pitäisi lähteä menemään, jos siellä on muuten yhteydet kunnossa.

   Minulla ei ole samanlaista tablettia, mutta luulisi näiden menevän hyvin lähelle samalla tavalla kuin sampan puhelimessa, josta katsoin.

   Kai sinulla kuitenkin on Wi-Fi käytettävissä? Jos ei niin sen saa vaikka puhelimesta jakamalla.

   Jossain tableteissa on mobiiliyhteyskin, joka yhdistettänee aika samalla tavalla kuin puhelimellakin. SIM-kortti paikalleen ja siitä eteenpäin hoitunee aika automaattisesti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viime vuonna syntyi vain 46 425 lasta Suomessa

   Eläkkeelle siirtyy nyt vuosittain vähintään 74 000 ihmistä. Koska kuolleet (yli 52 000) lähes kaikki kantasuomalaisia mutta syntyneistä tuskin enempää
   Maailman menoa
   182
   1960