Aihe

Muiden planeettojen elämä

Anonyymi

Meillä on luonnollisista syistä johtuva ensikäsitys että älykäs olento - tai ehkä pitäisi kirjoittaa älykäs elämä - ilmentyy kaksijalkaisena kaksikätisenä ja yksipäisenä muotona. Milloin jotkut onnekkaat ovat sattuneet näkemään muiden planeettojen olentoja, ovat ne olennot ulkomuodoltaan olleet kirjoitetun mukaisia.

Seuraava netistä löytynyt artikkeli poksauttaa edellä kerrotun kuvitelman kuten neula ilmapallon. Kasvien älykkyys on ihmisen tasolla. Ne ovat tietoisia ja tuntevia elämänmuotoja.

Joo, olisiko olemassa vielä muitakin mahdollisuuksia älyn ja tietoisuuden kantajiksi.

https://www.consciouslifestylemag.com/plant-consciousness-intelligence-feeling/

8

58

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyönteisten lukumäärän ja monimuotoisuuden vuoksi (Maapallolla) olisi järkevää olettaa, että hyönteismäinen elämä olisi muuallakin todennäköisintä.

   Me emme kenties odota vain niitä humanoideja, mutta sellaisia on tietenkin fiksuinta etsiä ja toivoa. Muuten emme kenties elämää edes elämäksi tunnista -älykkääksi sellaiseksi- koska silloin meillä tuskin olisi minkäänlaista keinoa kommunikoida.

  • Anonyymi

   Eksoplaneetoilla on huomattavasti korkeampiälyistä elämää ja sen osoittaa se ettei sieltä oteta yhteyttä ja oma viestintä ja muu teknologia salataan siellä siten ettemme havaitse sitä : Olisitteko niin hulluja että ilmoittaisitte olemassaolostanne heidän asemassaan katsottuanne uutisemme ja muutaman elokuvamme ja politiikkojemme puheita joita lähetämme suurella teholla avaruuteen .

   • Anonyymi

    Avaruuden porukoilla on kumma kyllä kovastikin kiinnostusta ihmisiin. MInun käsitykseni mukaan paljon on halukkaita yhteydentoivojia jotka tulisivat myös käymään luonamme jos se vain olisi mahdollista.

    Jos muuten jollakulla on taipumusta telepatiaan niin sitä kautta pääsisi omaan jutteluyhteyteen heidän kanssaan.


  • Anonyymi

   Voisiko tietoisuus syntyä vaikka pölyhiukkasten keskinäisestä liikkeestä kaasuplaneetan ilmakehässä? Tai tähden ytimessä. Aika karmeaa.

  • Anonyymi

   Ikävä kyllä telepatia ja äänien kuuleminen ovat osa samaa sairautta johon on olemassa lääkehoito nykyisin avohoidossakin , ei enää tarvita laitokseen eristämistä ellei oireisiin kuulu muita häiritsevämpiä sairauden ilmentymiä .

   • Anonyymi

    Telepatia on tieteellisesti todistettu. Laitoin tutkimustulokset tänne toiseen ketjuun.


  • Anonyymi

   Niin on äänien kuuleminenkin tieteellisesti todistettu ja hoitokin siihen on .

  • Anonyymi

   Eiköhän kaikki vaihtoehdot ole tieteiselokuvissa koluttu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   43
   10932
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   138
   7335
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   205
   6134
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   21
   3377
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   149
   2354