Aihe

Haluan ulos kaapista

Anonyymi

Olen 43 vuotias transvestinen mies. Koen siis vahvaa tarvetta ilmentää naisellisia puolia itsessäni eri tavoin. Tyypillisimmin pukeudun kotona naisten asuihin, saatan myös meikata hyvin kevyesti laittamalla ripsaria ja huulipunaa. Pidän myös perinteisistä sukupuolirooleista, luonnollisesti toimien itse naisen roolissa. Pidän siitä, kun minut huomioidaan ja kohdataan naisena. Naisellisuuteni ei siis ole pelkkä fetissi vaan jotain mitä minusta löytyy runsain mitoin.

Näin miehenä on vain vaikea ilmentää naisellisia piirteitään missään julkisesti. Työni ei sitä salli. Ystäväpiirissänikään en voi itseäni ilmentää. Onnekseni olen saanut seurustella avomielisten naisten kanssa. Nämä naiseni ovat hyväksyneet naisellisuuteni ja kohdanneet sekä kohdelleet minua omana itsenäni. En tiedä missä olisin ilman historiaani.

Nyt kuitenkin olen alkanut kaipaamaan kaltaisteni seuraa. Kaipaisin tulla nähdyksi ja kohdelluksi naisena, jollaiseksi itseni koen. En halua muuttaa sukupuoltani, mutta haluaisin kohdata naisellisuuteni ja tutkia sitä turvallisessa seurassa.

Mistä voisin löytää itselleni ystäviä, ihmisiä, joiden seurassa minun ei tarvitsisi peitellä sitä mitä olen ja koen?

5

94

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Itselläni vähän samanlainen tilanne. Vaikea löytää samankaltaisia.

  • Anonyymi

   Riippuu asuinpaikasta. Pääkaupunkiseudulla tilanne lienee helpompi DWC:n järjestäessä säännöllistä toimintaa. Vertaisryhmätoimintaa löytyy myös muualta Suomesta Setan paikallisjärjestöjen puitteissa.

   • Anonyymi

    DwC:n kotisivulla on kalenteri, jonne merkitään transvestiiteille suunnatut vertaistapahtumat Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Nyt voimakkaiden rajoitusten aikaan siellä merkityistä ovat käytännössä aktiivisina vain chatit.


  • Anonyymi

   Transvestiitti ei ole transihminen siinä mielessä, että tämä ei yleensä koe olevansa väärän sukupuolinen, hän vain pukeutuu vastakkaisten sukupuolen vaatteisiin.

   • Anonyymi

    Transvestiitti on transihminen. Heihin katsotaan kuuluvan transnaiset, -miehet, ja laaja kirjo muita, jotka tunnistavat itselleen kattokäsitteet muunsukupuolinen tai ei-binääri. Tarkemmin transvestiitit kuuluvat muunsukupuolisten joukkoon samaan ryhmään niiden kanssa, joilla sukupuolikokemus liikkuu sekä miehen että naisen alueella.


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   346
   25230
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14242
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   349
   11774
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   111
   8769
  5. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   549
   6031