Aihe

Paras fluoripuriste / luistotälli

Anonyymi

Mikä on paras ? Itsellä toiminut hyvin rexin nappi, vaikka pitkään epäilin rexin olevan voiteiden "Toyota Corolla".

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nappi yksinään korkitettuna kestää hyvin huonosti pohjassa, max 3-5 km. Kolme kertaa raudoitettuna (kolme eri kerrosta ja raidoitus kuhunkin) onkin kestoltaan jo aivan eri luokkaa ja jopa kilpatälli ajoittain. Pulveriin verrattuna hinta murto-osa.

   Nappipuuro on myös hyvä ja hyvin kestävä, kun malttaa puuron tekeytyä yön yli.

   Vauhdilla, tokolla, rodella, rexillä ja startilla on hyviä nappeja. Optiwaxin kovimmat napit hyviä myös, swixin napit jääneet historiaan.

   Rexin kultapalat on nykyään melko universaaleja. Sääli että nappeihin ei enää panosteta, esim rexin nagano, startin Black magic, roden moly ja vauhdin ldr on oikeissa käsissä loistavia täsmäaseita.

  • Anonyymi

   Minulla on Toyota Corolla, toimii hyvin. Luistovoitelussa The juttu on hyvä puhdistus. Siis vaikka tuntuu olevan turhaa työtä niin putsaa silti huolellisesti. Sitten vain voitelu. Nyrkkisääntönä kalliimpi=parempi. Kun olet voidellut niin sitten siklataan ja harjataan se kallis voide pois.
   Aika pöhlöä mutta sopii lajin luonteeseen.

  • Anonyymi

   Tälle hiihtokaudella oli voidepakki lainassa ja kausi alkoi pelkällä swixin lf7:lla. En muistanutkaan kuinka hyvin pelkällä parkulla pärjää. Välillä kannattaa jättää hifistelyt tekemättä, säästää aikaa ja vaivaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   292
   19253
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   320
   5568
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   252
   2927