Aihe

Närpiöstä kuuluu kummia

Anonyymi

Työperäiset maahanmuuttajaperheet elävät Närpiössä yhteiskunnan tuilla, vaikka työskentelevät kokopäiväisesti puutarhatyössä tomaatin ja vihanneksien poimijoina, koska heille ei makseta työehtosopimusten mukaista vähimmäispalkkaa. Eivät voi lähteä Ruotsiin, eikä suomenkielisille alueille työhön koska osaavat vain äidinkieltään ja Närpiön ruotsia, jota ei muualla ymmärretä. Närpiön suomenruotsalainen enemmistö käyttää näitä vietnamilaisia ja kosovolasia maahanmuuttajia häikäilettömästi hyväkseen orjatyövoiman ja maksattaa meillä kantasuomalaisilla maahanmuuttajien elinkustannukset. Viranomaisten tulisi puuttua tähän närpiöläiseen orjatyövoiman käyttöön.
Tämä ei ole vihapuhetta, vaan täysin totta.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   RKP:n mukaan se on täysin mahdotonta ! Sitä paitsi Suomesta ei saa työvoimaa tosin työtä vaille taitaa olla puoli miljonaa. Kannattaisiko kurkut tuoda Espanjasta se on sisämarkkina aluetta eli tukialuetta 750 miljardia.

   • Anonyymi

    RKP on rikollisjärjestö, joka tulisi kieltää.


  • Anonyymi

   No miksi et aloittaja ilmoita viranomaisille asiasta? Nimeäsi ei kerrota minnekään. Ilmoittaminen olisi kaikkien etu ja samalla saataisiin puutarha-alan palkat kohdilleen. Kyllä edelleenkin esim. mansikkatiloilla maksetaan urakkapalkkaa ja se voi jäädä huomattavasti alle työehtosopimuksen mukaisista palkoista. Onhan myös uutisissa ollut thaimaalaisista metsämarjanpoimijoista, joille ei myöskään ole maksettu kunnolla. Ovat huhkineet aamusta iltaan metsissä pienellä korvauksella. Toisinaan kyllä ei ole marjojakaan ollut paljoa. Uskallanpa väittää, että marjatiloilla maksellaan palkkoja myös pimeästi. Otetaan tuttuja, sukulaisia ja tutun tuttuja ja lopuille ehdotellaan tätä pimeästi maksamista jos ei arvella, että kohde ilmoittaisi siitä jonnekin. Niin ainakin täällä itä-Suomessa. Naapuri tiesi myös kertoa kala-alan firmasta, joka piti turvapaikanhakijoita ilmeisesti ilmaisessa "työharjoittelussa". Turvapaikanhakijahan ei saa tehdä palkkatyötä ennenkuin on ollut tietyn ajan Suomessa. Tokkopa noilla ei edes vaadittua hygieniapassia suoritettuna elintarvikkeeksi meneviä juttuja käsitellessään.

  • Anonyymi

   He ovat vankeina umpiruotsalaisessa kuplassa heitä on autettava

   • Anonyymi

    Työperäinen hyväksikäyttö on rikos ihmisyyttä vastaan ja toinen rikos on maksattaa maahanmuuttajien elinkustannukset suomenkielisellä valtaväestöltä. Närpiön suomenruotsalaiset ovat ovelia hyväksikäyttäjiä. Närpiön ja lähiseutujen puutarhaviljelmillä tulisi viranomaisten tehdä työsuojelutarkastus.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   15471
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   322
   5466