Aihe

Miten tulkita kissanpentua? (Melkein 5 kk vanha)

Anonyymi

Mitä tarkoittaa kun juttelen kissanpennulle se kääntää päätänsä mutkalle ja näykkäsee jalasta? Tai kun yritän rapsuttaa tai silittää meinaa purra. Tätä tapahtuu joka kerta. Vähän harmittaa kun haluaisin rapsuttaa niin ei anna. Johtuuko siitä että on ainoana kissana syntynyt? Voinko sitä kesyttää vielä rapsutuksia pitäväksi kissaksi? Muuten on kyllä seurallinen siinä suhteessa että on mukana kaikessa mitä teen ym. Mutta ei tosissaan tykkää kun sitä kosketaan. Leikkii paljon (etenkin öisin) ja leluilla leikkii, usein saa sellaisia vauhtispurtteja että juoksee huoneesta toiseen. Tässä vaiheessa on jotenkin tosi ylienerginen (kurnuttaa ja miukuu). Taitaa olla ihan normaalia pennun käytöstä...?

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joo, normaalia pennun käytöstä, vaikuttaa tavalliselta leikiltä, kujeilulta, hippaan haastamiselta ja energisen pennun riekkumiselta! Jos näykkäisee lujaa niin kannattaa kiljaista, pentu ymmärtää että sattuu. Saattaa olla että tykkää rapsutteluista ja sylityksistä vähän kun tulee ikää ja rauhoittuu... Kannattaa silitellä kissaa vain silloin kun se on siihen vastaanottavainen, yleensä unien jälkeen tai vaikka syötyään. Kissan ehdoilla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   326
   3660
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   2536