Aihe

Murhaaja vielä kateissa!

Anonyymi

Keskiviikkona 4. lokakuuta 1995 vääksyläinen Liisa Mäkikangas teki arkisia askareitaan.

Iltapäivällä hän kävi ostoksilla ystävänsä kanssa. Mukaan tarttui uusia vaatteita sekä kenkiä. Samalla reissulla Liisa poikkesi myös Lahden torilla.

39-vuotias Liisa oli juuri päässyt jaloilleen synkän ajanjakson jälkeen.

Rankka vuosi
Hänen 14-vuotias poikansa Toni oli kuollut auto-onnettomuudessa aiemmin samana vuonna. Ainoan lapsensa menettänyt Liisa vaipui synkkyyteen. Hän jättäytyi jopa pois tarjoilijan työstään Hotelli Tallukasta.

Kun elämä hiljalleen alkoi vaikuttaa valoisammalta, Liisa palasi töidensä pariin – myös toisen salatumman elinkeinon, josta kaikki läheisetkään eivät tienneet.

Liisa teki tarjoilijan töiden lisäksi vuoroja seksipuhelimessa.

Tuona lokakuisena iltana mistään murheista ei kuitenkaan ollut tietoa. Mukavan päivän päätteeksi Liisan ystävätär poistui tämän asunnolta seitsemän maissa illalla. Liisa jäi yksin kotiinsa ja kaikki vaikutti olevan hyvin.

Seuraavana päivänä eli torstaina Liisan reissuhommia tehnyt miesystävä yritti tavoittaa Liisaa useita kertoja, mutta tuloksetta. Työmatkalla oleva mies soitti Liisan ystävälle, ja pyysi tätä käymään varmuuden vuoksi Liisan asunnolla – josko jotain oli kuitenkin sattunut?

Asunnolla ystävä totesi miehen pahat aavistukset todeksi. Liisa löytyi asunnostaan elottomana. Hänessä näkyi ulkoisen väkivallan merkkejä.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joku voi tietää tai aavistaakin ja toivottavasti ilmoittaa sen viranomaisille! Sairas ihminen täytyy saada vastuuseen hirvittävästä teostaan ja oli se pakkohoito tai linna!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   244
   18534
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   360
   6817
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   2004