Aihe

Ei raketteja 2020

Anonyymi

Hallin ilotulitus ainakin on peruttu, en tiedä onko muualla ollut suunnitelmissakaan. Kiitos tämän raskasmetallipäästön perumisesta! Jos joku yksityinen ampuu silmillensä tai polttya rakennuksensa, niin saa myös kärsiä seuraukset. Yhteiskunta auttaa minkä voi, oli ihminen kuinka typerä tahansa.
Tv Järven ahvenet ja luonto

5

98

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No yhteiskunta auttaa minkä voi ilmeisesti sinuakin.

  • Anonyymi

   Paukku paketit on turvallisia oikein käytettynä ja lapset ilahtuvat säihkeestä! Ja ruuti palaa puhtaasti ei jää kuin haperoa pahvia kasa?

  • Anonyymi

   Himoksessa on tulitus. Meillä ollu kova kilpailu vuosittain Pietilä ukon kanssa, nyt on sen verran rompetta ja kokoo että jo alkaa rytkään, ja kestää aamuun.

  • Anonyymi

   Naurettava touhua tuo paukutus, suurin osa on viellä sivareita, ja nyt pitää rätkiä. ykskin keppi auton katolle, niin rätkin pataan.

  • Anonyymi

   Mikään ei pala puhtaasti, Jos joku luulee niin, on mainoksen uhri tai tietämätön. Erikoissairaanhoidolla on muutakin tekemistä kuin hoitaa noita vammoja. Ja tulevat sukupolvet kiittävät, kun esi-isällä oli 10 sekuntia kovin hauskaa ja he kärsivät siitä vuosia, kuten raskasmetallipäästöt.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   102
   5858
  2. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   496
   5733
  3. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   5209