Aihe

SPECSAVERS HUIJARI

Anonyymi

Paska paikka koko Specsavers, tarjosi ilmaista kokonaisvalt. näöntukimusta, mut jo ovella sisäänheittäjä kyttäämässä ovella kenelle tutkimusta tarjotaan. Specsavers ei kannata erehtyä. En ikinä käy Specsavers myymälässä en osta mitään Specsavers myymälöistä. Somessa on ihan riittävästi huonoja kokemuksia Specsavers palvelusta ja Specsavers laseista. Huijausta koko Specsavers lafka, älkää erehtykö Specsavers silmälaseihin.
>
> mä oon hankkiut 79€ lasit vajaa kaks vuotta sitte specsaversin llikeestä ja hyvin on kestänyt tosin tohon hintaan tulii kovamuovi molempiin laseihin joten lopulta hinnaks tuli sit jotai 119€ mut nyt kävin optikolla ja aattelin et vaihtaisin noihin käyttämättömiin laseihin linssit ne tulis yhteensä arviolta maksaa n.80€
>
> ja lasitki tuli silloin alle viikossa.
>
> mutta saako noihi ku ottaa vanhoihin kehyksiin uudet linssit ni sen osamaksusopimukse yls tai siis luottosopimuksen että voi maksaa sen 80€ sitten myöhemmin

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kun kyseessä on yksityinen yritys, niin niiden tarkoitus on myydä. Periaatteet ovat samat kuin Wishissä. Ensin näytetään halpa hinta, mutta lopulta pakettiin on laitettava sen verran kaikkia "välttämättömiä" ominaisuuksia, että hinta on moninkertainen. Sama juttu kaikkien nk. edullisten optikkoliikkeiden kanssa. Harvapa kehtaa valittaa siinä vaiheessa vastaan.

   Itseäni köyhänä pelottaa optikolle meno. Seuraavan kerran ostan reilusti rahalla näöntarkastuksen, ja tilaan lasit jostain edullisesta nettikaupasta. Siellä eivät voi urputtaa, jos otan peruslinssit ilman mitään erityisominaisuuksia.

  • Anonyymi

   Kyllä minä olen ainakin saanut Specsaverilta hyvät silmälasit jo useammalla kerralla. Noin vuosi sitten uusittiin viimeksi ja samaan hintaan sain moniteholasien kanssa myös monitehoiset aurinkolasit. Olisin saanut vielä kolmannet lasit puoleen hintaan, mutta kun enemmille ei ollut tarvetta. Mutta-mutta! Tämäkin tarjoukseni oli se 149 euron tarjous ja sillä olisi saanut nuo samat lasit halvimmilla peruslinsseillä ilman lisäominaisuuksia. Kehykset kyllä kelpasi minulle molempiin laseihin siitä tarjousvalikoimasta, aurinkolaseissa muovisangat ja varsinaiset silmälasit titaania. Halusin laajimman mahdollisen näköalueen, niin maksoin suosiolla lisää ja otin parhaat mahdolliset linssit, joten tottahan hintaa kertyi kaikineen kuuden sadan pintaan.

   Yksi silmälasien "uusintakierros" jäi väliin kun kävin Specsaversin silmälääkärillä niin hän totesi ettei silmälaseja tarvitse vielä uusia, entiset kelpaa. Joten olen ihan tyytyväinen saamaani palveluun ja olen käynyt parissa eri Specsaversliikkeessä. Vuosien varrella liikkeiden henkilökuntakin ehtii aina vaihtua, joten ei ole siitä kiinni.

  • Anonyymi

   meidän perheessä ja suvussa on pidetty Specsaverssistä, ei ainakaan ole huijarihintoja laseissa.
   Toiseksi, missään ei ole ilmaisia tutkimuksia, se oli reilu jos selvitti heti.

   olen kyllä sitä mieltä että halpaliikkeistÄ 2-3 VUODEN VÄLEIN PSTETUT LASIT OVAT paljon paremmat kuin kalliilla ostetut edes vuotta pidempään.
   Meillä jopa kalliissa liikkeessä laitettiin vasen ja oikea linssi väärille puolille, mainostivat niin ankarasti että lapsille ilmaiset lasit. Seuraava optikko huomasi 1 v kuluttua.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viime vuonna syntyi vain 46 425 lasta Suomessa

   Eläkkeelle siirtyy nyt vuosittain vähintään 74 000 ihmistä. Koska kuolleet (yli 52 000) lähes kaikki kantasuomalaisia mutta syntyneistä tuskin enempää
   Maailman menoa
   196
   2236