Aihe

aato yönä paukkuu kaa

Anonyymi

Kuulin äsken että aatoyönä raudat paukkuu. Kannuksen ja Kokkolan pojilla paha riita. Olin itse pöydässä kun kuulin tästä Kokkolassa on pojilla tapaaminen Jolenessa. Olkaa nyt varovaisia siellä ettei vaan sattus mitään pahaa ja voihan tämä sattua missä vaan ettei voi varmasti tietää ennen kun huomenna uutisista mitä tapahtu.

6

154

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Realistin atulat ja harukset paukkuu tänä yönä. On senverran haruksia vedetty maastoon ja puihin kiinni pyöräteiden yli ja kiristetty, että tänä yönä paukkuu harukset, kun säikeet alkavat purkautua.
   Kannattaa pysytellä kotona, jos ei halua paukkuvien harusten tielle joutua.

  • Anonyymi

   Osuvat yleensä vain jalkoihin toisiaan.

  • Anonyymi

   Se oli väärä hälyytys välit selvitellään vasta Lauvantaina ja Onko kohtauspaikka Jolene vai Sokos hotelli. Riippuu ihan siitä kumpaan molemmat seurueet otetaan sisään. Sama riita vissiin jatkuu syksyn pikiruukin ammuskelujen jälkeen. Silloin oli karhukopla paikalla ja tilanne saatiin hetkiseksi rauhoittumaan. Mutta tilanne on eskaloitunut uudestaan. Känni uho puheluiden takia niin että on selvitettävä kuka on mies ja kuka emäskuksia.

  • Anonyymi

   Työriitoja näillä tuskin on.

  • Anonyymi

   Tampereella näiltä samoilta otettiin saunaillassa pois seitsemän luvatonta käsiasetta.

  • Anonyymi

   No näky ainakin Kannuksen pojat tulleen kokkolaan. Että saattaa olla huhussa jotain perääkin. Joko ovat Jolenessa joilottamassa karaookkee.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   424
   4969
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1874