Aihe

Sinus pilonidalis.

Anonyymi

Alipainehoito tähän pakaravaon paiseeseen on loistava asia. 7 vrk saa olla ihan rauhassa. Hoitajat vastusti ja lääkäri halusi. Yleensä niitä isein ronkittavia nauhoja laitetaan onneks ei mulle!!

Hyvinkäällä siis leikattiin 23.12.2020 tulehtui ja päivystys avauksen jälkeen klo 10 kuume nousi 37,4. Pakko oli nukutukseen mennä. Siis itse halusin. Tuskaa se eka avaus. Puudutusaine ei oikee toiminut. Sain onneks kipupiikin .Vittu siyä tuskan määrää. 5h odottelua. Leikkaud meni hyvin ja toipuminen kotona myös. Ihan ei kärsinyt normaalisti istua mutta melkeen. Maha jäi hitaalle, alotin terveellisen ruoan. Lohta, protskua valkosipuli hunaja+ mausteita antioksidantteja vitamiineja. Ei alkoa. Viljaa vähemmän.
4cm haava parantunut viikossa 2,5cm!! Tupakoin kyl. Ekaa 2 pv ehkä 4 tupakkaa. Wc käynnit pelotti mutta hyvin pystyi käymään. Sairaalassa ekan avaamisen jälkeen sain katetrin. Olihan se helpompi mutta ilkeän tuntuine.. Suihkussa käyminen helppoa pico 7 laitteen kun irroittaa hetkeksi. Viikon päästä taas haavahoito aika.

Erilainen joulu aatto kyllä. Hoitajat ja lääkärit ihan jees. Ottaen huomioon ajankohdan tuntui että oli jo joulu mielessä monella kun vähän sellaista hmm.. haparointia? Mutta hyvin vähän.

Anteeksi sekava, virheitä täynnä oleva teksti. Ei vaan jaksa korjailla enkä oo lahjakas kirjottaja. 😂😂✨
Ps. Kertokaa omat kokemuksenne. Erityisesti alipainehoito kiinnostaa.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Riinan oudot selitykset

    Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    109
    10135
   2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

    "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
    Maailman menoa
    83
    3568