Musta tuossa äitipuoli

Anonyymi

Muutamme kohta miehen kanssa yhteen ollaan seukattu jo kauan ennen hänen eroaan, en kuitenkaan menny väliin, nainen itse aiheutti eron, en minä.

Nyt miehenlapsista tulee munkin lapsiani, joten miten alan puhuttelemaan itseäni heille? Olenko äitipuoli, vai rouva se ja se, vai täti vai äiti? En tiiä, miten sanoisin itseäni. Äitiinä olis kyllä kiva olla, saisi määrätä ja kasvattaa niitä oman mielen mukaan.
Aattelin tehdä niille yhteisen huoneen ala kertaan kun mun lapset tulee tohon yläkerran huoneeseen, on lähempänä mua.
Kivasti alko tää vuosi, heti tuli äitipuoli ja sitten kasa lapsia, ja jätin työni jotta voin olla kotona, kun ei ny ole pakko olla täissä, kunm ies on.
Miehen eksä haksi vielä tavaroitaan mutta kyllä ne kuuluu tänne, ei mitään haemisia enää. Millä me ostettas sitte jos hän veisi meiltä tavarat pois?
Miehen lapset vähän ärsyttää kun kuvittelevat liikoja.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vau,sua on onni potkinu. Yleensä miehen entiset eukot ei tykkää että uusia äitej' ilmaantuu heidän elämään, Ovat itsekkäitä ja kuitenkiaan eivät halua hoitaa lapsiaan vaan ajaa ne isän luokse. On kummaa.
      Itseläni meni 15 vuotta ennenkuin saatiin oma rauha. Aina ne miehen lapset ramppas täällä, mun lapset kävi vaan kolme kertaa viikossa kun oikeesti asu täällä. Ei ne muuten.
      Nyt menin töihin, ja on kiva kun on saanu olla kotna kauan, vaikkei eläkettä kerry niin uskon et mies kyllä elättää.

      • Anonyymi

        Wau! ,sua on onni potkinu. Yleensä naisen entiset ukot ei tykkää että uusia äijistä , kun ne ' ilmaantuu ex muijan elämään, Ovat itsekkäitä ja kuitenkiaan eivät halua hoitaa lapsiaan vaan ajaa ne äidin luokse. On kummaa.
        Itseläni meni 15 vuotta ennenkuin saatiin oma rauha. Vaimoni lapset asu täällä, mun lapset kävi vaan kerran kertaa viikossa Vaikka eivät asuneet täällä. Ei ne muuten.
        Nyt menin taas työpaikalle , ja on kiva kun on saanu olla kotona etätyöstä ja kauan, niin uskon et nainen kyllä elättää.ittes minut ja lapset , koska jään kohta eläkkeelle.


    • Anonyymi

      Minusta on tulossa isäpuoli , muutamme kohta naiseni kanssa yhteen ollaan seukattu jo kauan ennen hänen eroaan, en kuitenkaan menny väliin, mies itse aiheutti eron, en minä , nyt naisen lapsista tulee munkin lapsiani, joten miten alan puhuttelemaan itseäni heille? Olenko isäpuoli, vai herra se ja se, vai setä , vai isä ? En tiiä, miten sanoisin itseäni. isänä ja isäntänä olis kyllä kiva olla, saisi määrätä ja kasvattaa niitä oman mielen mukaan.
      Aattelin tehdä niille yhteisen huoneen alakertaan kun mun lapset tulee tohon yläkerran huoneeseen, on lähempänä mua.
      Kivasti alko tää vuosi, heti tuli isäpuoli ja sitten kasa lapsia, ja teen etätyötä , jotta voin olla kotona, kun ei ny ole pakko olla työpaikalla , kun nainen on.työssä
      Naisen exä haki vielä tavaroitaan mutta kyllä ne kuuluu niinkö tänne, ei mitään hakemista enää. Me ostettas sitte tänne uudet tavarat ,jos hän veisi omansa pois?
      Naiseni lapset vähän ärsyttää kun kuvittelevat liikoja.

    • Anonyymi

      Minusta on tulossa äitipuoli kymmenelle lapselle. Ihan mahtavaa, saan määrätä lapsilaumaa ja olla vaan kotona kun kasvatan miehen lapsia. Paras duuni ikinä. Äitinä on kiva olla, vaikkei omia kaersoja ookkaan, mutta tämä lauma kyllä työllistää.

      • Anonyymi

        Mä en edes ottais miestä kenellä on lapsia entuudestaan. Eikä ole tarvinnutkaan nykyiselle miehelle riittävät minä ja minun lapseni. Olemme molemmat hyvin toimeentulevia ja matkustelemme paljon. Koska perheemme ei ole iso niin reissut ovat helppoja toteuttaa ja kahdenkeskistä treffiailuaikaakin on silloin, kun lapaeni ovat isällään.


      • Anonyymi

        Taidat olla päiväkodissa töissä. juu kunnat työllistää lähihoitajia päiväkoteihin...😂😂😂😂


      • Anonyymi

        Ukkosi on lesta, kohta joudut sinäkin tekee 10 lisää ☺️


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mä en edes ottais miestä kenellä on lapsia entuudestaan. Eikä ole tarvinnutkaan nykyiselle miehelle riittävät minä ja minun lapseni. Olemme molemmat hyvin toimeentulevia ja matkustelemme paljon. Koska perheemme ei ole iso niin reissut ovat helppoja toteuttaa ja kahdenkeskistä treffiailuaikaakin on silloin, kun lapaeni ovat isällään.

        Mä en edes ottais akkaa kenellä on lapsia entuudestaan. Eikä ole tarvinnutkaan nykyiselle naiselleni riittävät minä ja minun lapseni. Olemme molemmat hyvin toimeentulevia ja matkustelemme paljon. Koska perheemme ei ole iso niin reissut ovat helppoja toteuttaa ja kahdenkeskistä treffiailuaikaakin on silloin, kun lapset ovat äidillä , siis asuvat siellä.


      • Anonyymi

        Kuoliko ukkosi vaimo synnytykseen , kun 11 lasta teki , sinä joudut tekeen myös 10 lasta, miehesi kuuluu siihen uskontoon , joka ei hyväksy ehkäisyä.


    • Anonyymi

      Minusta tulee manantaina äitipuoli. Muuta miehen taloon ja on kiva kun saan olla äitipuoli. Exänsä ei tykkää kun on katkera mulle kun vein hänen miehen, mutta ei ollu mun vika, mies itse iski mut ja en kulkenu onneni ohi kun siihen onneen kuuluu vielä penskoja, ja muta tulee äiti.

      • Anonyymi

        Minusta tulee manantaina isäpuoli. Muuta naiseni taloon ja on kiva kun saan olla isäpuoli. Exänsä ei tykkää kun on katkera mulle kun vein hänen naisensa ,mutta ei ollu mun vika, nainen itse iski mut ja halus minut ja en kulkenu onneni ohi kun siihen onneen kuuluu vielä penskoja, ja muta tulee isi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe