Ainakin viiden vieraan matkaan

Anonyymi

- Jokaisen tytön tulee läheä ainakin viiden vieraan miehen matkaan eläessään, Essi oli sanonut.

Sara mietti tuota kääriessään pieniä runolappusia vieraille tarkoitettujen karamellien ympärille. Kihlajaiset Eetun kanssa olisivat parin viikon päästä.

Entäs jos todellakin harmittaa myöhemmin, jos tuota ei ole tehnyt. Joku juttuhan tuossa on kuin tuommoinen sanonta kerran on, Sara ajatteli.

Sara meni peilin eteen ja katsoi itseään. Katsoi peppuaan. Kohotti paitaansa, teki tit dropin. Miehet pitivät hänestä, sen hän tiesi.

Sara istui autossa ja pani navigaattoriin Vaasan. Sinne oli matkaa kolmisensataa kilometriä. Siellä hän ei ollut käynyt ikinä eikä hänellä ollut siellä ketään tuttuja.

Oli jo myöhä, valomerkki oli annettu. Sara alkoi olla epätoivoinen, ei ketään, ei ketään sopivaa. Tinderikin aivan kuollut.

Saran katse kiersi ties monettako kertaa salin jokaista asiakasta. Ja tuokin jaksaa tuijottaa. Sara katsoi mustaa miestä baaritiskillä, joka oli hymyillyt Saralle koko illan. Voisiko se olla hän, Sara ajatteli.

- Vai sillä tavalla, Sara oli kuulevinaan iäkkään ovimiehen sanovan kun päästi Saran ja miehen ulos.

Eteisessä Sara asettautui miehen eteen kontilleen. Pikkuhousuissa pullotti kun siellä olisi ollut kissa.

- No kyllä tuo ainakin naisen kiinnostuksen herätttää, Sara ajatteli.

- Ei helvetti, tuolla jos hässii niin Eetu arvaisi varmasti joku täällä on käynyt. Miten hitossa mää nyt pääsen täältä kunniallisesti pois? Sara mietti.

No, annan sille suuseksiä ja sitten lähden. Eiköhän se siihen tyydy. Sara sovitteli suurta mulkkua suuhunsa. Hän katsoi miestä, jonka silmät näkyivät pullukan mahan takaa.

Kalu suureni ja koveni.

Sara tunsi että hänen pikkuhousunsa olivat vitun märät. Toisaalta, Eetu ei ollut ollut vielä hänen kanssaan.

- Ei ennen kihlajaisia, se tuntui olevan Eetulle tärkeää.

Ei Eetu pystyisi kuitenkaan olemaan varma olisko hän ollut vai ei. Luulee vaan että hänellä itsellään on niin pieni, siksi se niin löysältä tuntuu. Näksihän sen jo lantion koostakin että Sara oli tarkoitettu suurimunaisille miehille. Pysyisi nöyränä vaan kun ei luulisi liikoja itsestään.

Toisaalta, olisihan se hienoa että hän ei olisi ollut uskoton. Sara nousi ylös, päätti suudella miestä mukavan illan merkiksi ja sitten lähteä.

Yllättäen mies nappasi häntä reisien alta ja nosti syliinsä. Mies asetteli suuren kyrpänsä Saran häpyhuulien kohdalle ja päästi irti niin että Sara joutui omin voimin roikkumaan miehen kaulassa.

Jos Sara päästäisi irti niin kyrpä painuisi häneen sisälle. Sara sinnitteli ja sinnitteli mutta hänen kätensä eivät olleet kovin vahvat. Hän tunsi kun mela alkoi levittää hänen häpyhuuliaan ja painua hitaasti sisälle. Saran kädet tärisivät mutta mikään ei auttanut. Kalu meni syvemmälle. Nyt se oli jo selvästi sisällä.

No, nyt hän ei ollut ollut enää siveä.

Mies kantoi hänet sängylle ja melkein heitti hänet sinne.

Mies nappasi Saran ranteesta kiinni ja väänsi hänen kätensä selkänsä taakse. Ei se sattunut mutta Sara joutui painamaan rintakehänsä patjaan tuossa asennossa.

Hän oli nyt kontillaan jalat harallaan vieraan miehen sängyssä ja mies oli hänen takanaan.

Sara tunsi ja tiesi että tässä asennossa hänen peppunsa oli valtava. Hän oli melkoisen siro ja uumasta kyllä hoikka mutta peppu ja rinnat olivat isot niin että hän oli kurvikas. Hänestä tuntui että hänen asentonsa oli äärimmäisen rivo. Pienen tytön valtava valkoinen perse osoitti nyt suoraan miestä. Hän tunsi vielä että oli niin tuhannen auki ja märkä.

8

4792

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä tytön täytyy saada kokea ainskin viittä eri kyrpää ennen vakiintumista😎

      • Anonyymi

        Ehtiihän sitä sen jälkeenkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehtiihän sitä sen jälkeenkin.

        Minä lähdin syvään etelään, ja perhostelin kuukauden aikana noin 50 naisen kanssa.
        Aloitin kolmella naisella päivässä, sitten alkoi lipsumaan kahteen, joskus yksi, sitten taas kolme. Rahaa paloi. Ihme etten saanut hiviä.
        Mutta sen jälkeen jäinkin asumaan pidemmäksi aikaa ja unohdin puheet avioliitosta.
        Nyt olen lukemattomien vaginoiden onnellinen avaaja. Ei pystynyt laskemaan enää. Panin kuin gigolo vaikka en sitä ole, vauhti oli kova, mutta se kannatti. Nyt olen kaiken kokenut mitä yleensä kokea voi. Tosin ei sairaita juttuja, ei homoja, ei lapsia eikä eläimiä.
        Ryhmä on rajua. Kun hakkaa tattia niin että veri lentää niin siinä kohtaa alkaa ymmärtämään että pakko pitää välipäivä.


      • Anonyymi

        Arskamies tervetuloa


    • Anonyymi

      ...Essi kurkisti ovelta, olinko unessa jo. Olin puoliunessa. Hän tuli hiljaa huoneeseen ja nosti peittoani. Puolikova mulkku otti hänen kädenlämpöisen kätensä vastaan, hän haukkasi tattia ja jatkoi veivaamista. Kysyin että anteeksi neiti, olemmeko tavanneet aiemmin?
      Hän sanoi, kyllä herra, annoin teille puoli tuntia sitten pyyheliinan
      kun olitte varanneet huoneen. Lupasin että asiakkaamme saavat ensiluokkaista palvelua ja nukkuvat hyvin. Toimitan teille sen tyytyväisyystakuun nyt, hän sanoi ja samassa lensi vastaus hänen kasvoilleen..

    • Anonyymi

      Sitä mieltä minunkin mieheni olisi. Enkä minäkään pistä vastaan, kun kerran itsekin sen kokenut olen. Oli vieras tulossa, mieheni kollega, joka tällä kertaa ei yöpynyt hotellissa. Mieheni halusi esitellä minut, vaikka olimmehan me firman juhlissa tavanneet. Nyt piti minun iltatoimiin laittaa kaikkein pikkuruisin yöpaitani. Hieman liian julkisesti olin näkyvillä, sillä näenhän minä peilistä minkä miesten silmien vilkkeestä: isot rinnat ja tuuhea karvoitus, turhan tuhdit reidet. Mutta vielä muutakin oli miehelläni mielessä. Kun vieras suoriutui yöpuulle, mieheni kuiskasi, että minun pitäisi mennä perässä. Sepä säväytti. Meni kylmät väreet pitkin selkää, mutta myös lämmin tunne levisi vatsanpohjaan. Hetki piti koota ajatuksia uuteen järjestykseen. Varsinkin kun mies vielä täsmensi, että olisimme ilman kondomia. – Niin me oltiin, ja täytyy myöntää, että se kummasti kiihotti minuakin. Olin kohta niin märkä, että suorastaan hävetti. Vieras nuoli korvaani ja kuiskaili, että hän on aina haaveillut raskaana olevasta naisesta, jonka toinen mies on hedelmöittänyt. Mutta tämäkin kelpaa hyvin, mies jatkoi ja uskoi naimisissa olevan naisen antavan yhtä suuren nautinnon. – Hurmaavaa oli loppujen lopuksi päästä sisälle miesten salaiseen maailmaan.

    • Anonyymi

      Kiva, et Sara saa vieraan hoitoa ;)

    • Anonyymi

      Pihla oli mennyt kihloihin noin kolme viikkoa aiemmin.., kun yllättäen helteisenä lauantaipäivänä soitti Mulle, et missä oon? Kerroin veneellä, kun on näin helteet. Tyttöä kikatti luuriin, et eiks nää oo jo lähes seksihelteet.., ja jatkoi, Mulla ois huomiseen iltaan asti vapaata. Tuntia myöhemmin Pihla kipusi laiturilta veneeseeni, seksikkään piukassa kesämekossaan. Upeat pitkät hiukset nutturalla, aurinkolasit silmillään ja sandaalit jaloissa. Otettiin lasit kuohuviiniä laiturilla, kunnes irrotin veneen ja lähdettiin satamasta. Oltiin vielä näköetäisyydellä pienvenesatamasta, kun sanoin Pihlalle tuuppa ruoriin. Tyttö seisoi edessäni kaksin käsin ruorista kiinni pitäen, näytin ajele tuohon suuntaan. Huuleni ja parransänkeni hiveli tytön silkinpehmeää niskaa, ja vein käteni mekonhelman alle. Kiskaisin stringit saumat risahtaen alas.., näykin
      ex-tyttöystäväni korvalehteä. Ja kysyin, onhan se muru kihlauksesi jälkeenkin voimassa?, et aina kun tuut Mun luo ilman rintsikoita.., liputat nai Mua!

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      310
      3513
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1659
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1415
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1280
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      49
      1202
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      177
      1129
    Aihe