Aihe

Ministeriön tutkintaryhmä esittää hallitukselle kotihoidontuen poistamista

Anonyymi

Tutkijaryhmän mukaan kotihoidontuen poisto voi pitkällä aikavälillä lisätä naisten työllisyyttä noin 10 000 hengellä.

Vauvojen saaminen tyrehtyis tosin entisestään, kellään ei olisi varaa ja vähiten koko suomella, on tosiaan päteviä " tutkinta ryhmiä "

Sama kuin satu hölmöläisistä jotka leikkas peitoa toisesta päästä liittääkseen palan toiseen päähän, jolloin peitto olisi pidempi.

17

118

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lasten saamisesta ei esim : Afrikassa ei tehdä numeroa julkisuudessa . Miksi täällä uutisoidaan jonkin julkimon saamasta tenavasta , lieneekö tulevien lapsilisien syy millä elintaso paranee ?

   • Anonyymi

    Lasten saamisesta Afrikassa ei tehdä numeroa...
    Lapsilisillä elämä paranee...

    > Tuntuu surulliselta elää näin lapsikielteisessä maassa. Ikärasismi Suomessa kohdistuu ikäihmisten lisäksi lapsiin.


  • Anonyymi

   Selvityksen esitys ei tule toteutumaan. Perheille esitys toteutuessaan antaa signaalin, että lapsen kehityksen tukemista tärkeämpää yhteiskunnalle on mennä talous edellä. Perheen hyvinvoinnilla ei ole niin väliä kunhan nuorista vanhemmista saadaan irti kaikki mahdollinen. Sitten ihmetellään vielä enemmän, miksi suomalaiset pikkulasten vanhemmat ovat stressaantuneempia verrattuna muihin Pohjoismaihin.

  • Anonyymi

   Yhtään en kadehdi nykypäivän vanhempia, jotka vaativan työelämän lisäksi yrittävät selviytyä koko arjen paletin pyörittämisestä. Sen takia vanhempainvapaa on olemassa, että perheellä olisi enemmän valinnanvaraa eikä ainut vaihtoehto olisi kiikuttaa alle kolmivuotiasta lasta hoitoon. Alle kolmivuotiaan paras paikka on koti, mitään sen kummempaa virikettä sen ikäinen ei tarvitse, mitä kotiympäristö ei pystyisi tarjoamaan. Edellyttäen, että puhutaan normikodista, ei juoppo-, huume- tai muuten turvattomasta ympäristöstä.

  • Anonyymi

   Siinähän sitten KUNNAT hankkivat työpaikkoja ja rakentavat tiloja lastentarhoille ja päiväkodeille, ja maksumieheksi siis joutuu oma KUNTA, koska se on KUNNAN velvollisuus järjestää päiväkodit, lastentarhat ja koulut.

   Eli valtio velvoittaa kuntalaiset ahdinkoon tällä pelillä.

   Meilläkin tuli tällainen pieni haaste lasten päivähoidon kanssa kun minä ihan oikeasti sain työpaikan tuosta noin vaan, niin sitten lapsi piti laittaa päivähoitoon, ja kunnalta sanottiin että 'lakisääteinen käsittelyaika on 4 kuukautta johon mennessä paikka pitää järjestää', johon sitten vastasin että 'minulla ei ole mitään onglemaa odottaa mutta työnantajalla tuskin on', ja hoitopaikka tulikin sen jälkeen kun joku sieltä kunnalta oli soittanut sinne firmaan ja tarkistanut että onko tällainen kaveri ohan oikeasti tulossa töihin...

  • Anonyymi

   Niin kun sinne hoitoon vie nekin lusmut millei ole aikomuskaan ikänä mennä töihin. Luulis että kaupungilla olis aikaa tarkistaa ketkä tarvii sitä paikkaa. Ja nämä ketkä pitää tarkotuksella eturessun täynnä ettei tarvis vaa ikänä kotoo lähtee, niin tuet pois. Mukava toisten aamulla lähtee ja puol kylää jää makoileen. Töitä on jos kiinnostaa. Tuet pois vaan.

   • Anonyymi

    kyllä tekemätöntä työtä on vaikka kuinka paljon.raivattavia pusikoita riittä,mutta kun niitä ei pääse tekemään.


   • Anonyymi

    Meillä Suomessa on lakiin kirjattu subjektiivinen päivähoito-oikeus. Se 8n siis lapsen oikeus saada samaa varhaiskasvatusta kuin muutkin, vanhemmista ja heidän tilanteestaan riippumatta. Ja se on oikein hyvä asia monelle lapselle.


  • Anonyymi

   Ojan kaivuu ja risujen perkausta, teiden varsien siivousta ( roskien keruu ) ja tämä tukia vastaan ja luonnollisesti vartioituna, kurihan on oltava ja kovemman puoleinen, muutenhan porukka veltostuu.

   • Anonyymi

    sinäkö tulet vartioimaan,eikös kaloja perata.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    sinäkö tulet vartioimaan,eikös kaloja perata.

    Kalojakin perataan juu! Myöskin marjoja perataan! Risujen ja puskien poistaminen esim. ojien varsilta on myös perkaamista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kalojakin perataan juu! Myöskin marjoja perataan! Risujen ja puskien poistaminen esim. ojien varsilta on myös perkaamista.

    turha pyrokratia pois ja kaikille halukkaille mahdollisuus lähteä raivaamaan pusikoita ja tienaamaan.voittaa mennen tullen kotona makaamisen.


  • Anonyymi

   Aivan ja saamisen edellytykset täyttyvät juuri riippumaton käytöllä.

  • Anonyymi

   ihan sama homma kuin eläkeputken poistossa, satanan vihreet ja demarit..

  • Anonyymi

   Jos olisi oikeistohallitus, Kok, KD, PS, niin menisi heittämällä läpi. Nyt ei niin tule käymään. Saahan se tutkijaryhmä esittää vaikka kuuraketin rakentamista jos haluaa.

   Mutta kuitenkin, nykyiseen hallitusohjelmaan on kirjattu kotihoidon tuen jatkuvan nykymuotoisena. Joten se siitä.

  • Anonyymi

   Aika kummallista tuo hallituksekin agentti toimeksi annot, joka maksaa maltaita ja aivan huuhaata, kuten kunta päättäjijen vastaavat.

  • Anonyymi

   Miten se vähentää työttömyyttä, kun vastaavasti se työntekijä, joka tuuraa äitiysloman ja mahdollisen hoitovapaan,jää nyt sitten vuorostaan työttömäksi? Ja hyvä varhaiskasvatus on lähivuosina usein toteutunut vain paperilla, ei ole riittävästi tekijöitä ja monenlaista laskennallista venkoilua on harrastettu. Tämäkö nyt on perheitten ja lapsen etu? Mihin valinnanvapaus heitettiin ja ennenkaikkea: miksi?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   332
   21794
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   337
   6171
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   362
   4143