Aihe

Piippari tai muu vastaava laite?

Anonyymi

Osaisittekohan auttaa tässä asiassa. Asun perheeni kanssa samassa pihapiirissä iäkkäiden vanhempieni kanssa. Vanhemmat kyllä osaavat käyttää puhelinta, mutta se on iän ja sairauksien takia todella hidasta ja vaivalloista. Olenkin miettinyt, että onko olemassa mitään "piipparilaitetta" jolla he voisivat tarvittaessa hälyttää minut paikalle noin sadan metrin päässä sijaitsevasta toisesta talosta?
Aikoinaanhan oli jonkinlaisia hakulaitteita tms. Mutta en ole sellaista onnistunut löytämään mistään.
Kaikki vinkit ovat erittäin tervetulleita! Kiitos!

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Turvapuhelinranneke, jonka voi ohjata piippaamaan joko turvapuhelinta hoitavaan yritykseen (ajavat paikalle 30-45 minuutissa) tai läheiselle. Jos vanhempasi ovat iäkkäitä, sinuna keskustelisin kuntasi vanhuspalvelu-henkilön kanssa, numero löytyy kuntasi sivuilta. Jos vanhempasi ovat niin hyväkuntoisia että kunnan palvelut eivät vielä kata heidän huolenpitoaan, sitten vain ostamalla palvelu itse. Vanhuspalveluhenkilö auttaa sinua löytämään luotettavan yrittäjän.
   Maksaa n. 50 euroa/kk (ehkä vähemmän??).
   Läheiseni henki pelastui turvarannekkeen avulla kotona ollessaan viisi kertaa, elää edelleen.

  • Anonyymi

   Radiopuhelin on helppo käyttää.

  • Anonyymi

   Naru talosta toiseen ja kilikello narun päähän.

  • Anonyymi

   Turvaranneke joka laitetaan hälyttämään valitulle henkilölle

  • Anonyymi

   Vaimoni omaishoitajana minulla oli sama ongelma. Ostin mahdollisimman pienikokoisen langattoman ovikellon. Painike vaimolla ja hälytin taskussani. Toimii ulkona pihalla ollessani. Joissakin malleissa ainakin 150 metriä toimintaetäisyys.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Henkirikos Tohmajärvellä

   En ole paikkakuntalainen joten jääköön arvailut tekijöistä sikseen, vaikka tiettyyn suuntaan ne on syytä yhdistääkin.. Poliisi sai lauantaina aamuyöl
   Tohmajärvi
   33
   1951