Aihe

Miksi moni nainen haluaa rikkoa toisten

Anonyymi

perheen ja viedä lapsilta isän? Se ei ole vielä täällä selvinnyt, siitä ei kukaan ole maininnut sanaa vaikka kysytty on. Kukaan ei kehtaa kertoa miski rikkoi toisten perheen. Onhan se hävettävää kun muuakta ei miestä saa niin pitää hajottaa toisten perhe.
Sitten vielä syytetään lapsia siitä että siksi isä lähti kun eivät kestäneet lapsiaan. Järkyttävää soopaa täällä. Vähän samanlaisia kuin Trumppi, mieli järkkyy ja tahtoo valtaa ja vain hänen tekohnsa on oikein vaikka muut sanoisi mitä. Mieli se on joka reistaa naikkosilla.

Jos siitä saisi sanktioita, vaikka kymppitonnin sakot, niin suomessa olisi ehjiä perheitä lähes kaikki. Mutta kun ei saa mitään rangaistusta, niin sama ihminen rikkoo useita perheitä, ja se on hänestä kivaa. Jotain elämäntyötä mistä suttura muistetaan.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

    Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
    Muhos
    103
    5917
   2. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

    https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
    Maailman menoa
    496
    5740
   3. Riinan oudot selitykset

    Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    67
    5289