Aihe

Fiesta 2015 luotettava tai ei?

Anonyymi

Onko fiesta (2015)1,0 80hv Start/Stop M5 (100.000 km) (enää) luotettava auto? Millaiset huollot tulossa vastaan? Millaiset tyyppiviat?

Huonot kokemukset Mk2 dieselfocuksesta joten en tiedä jos uskallao ostaa toista foordia, mutta tuo on kuitenkin kivannäköinen pikkuauto.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ihan toimivia ja kestäviä, mutta jos polkee kaasua, niin soppa maistuu.

  • Anonyymi

   Ihan hyvii autoja ne on. Ei niillä nyt ehkä miljoonaa kilometriä mennä, mutta melko laadukkaita. Itsellä on nyt ensiautoksi hankittu vähän vanhempi fiesta 1980luvulta ja sekin toimii vielä hyvin. Ehkä jo ennemmin kesäkäyttöön kuin jokapäiväseen ajoon mutta kyllä se vielä käyttöautonakin menee. On nuota uudempia fiestoja sukulaisilla ollut. Uusin oli vuoden 2016 fiesta, mutta se myytiin pakon edessä pois. Monella sukulaisella on ollut myös näitä 1990luvun fiestoja ja niiden tekniikka ei kyl rikki mennyt! Kori ruostui sitten hitaasti ympäriltä, mutta niistäkin autoista suurin osa vielä olemassa joko hitsattu ja liikenteessä tai sit vaan seisonnassa. Yhdestä naapurin 1990luvun fiestasta hajosi kone, mutta oli sekin fiesta hyvin toiminut ja varmasti oli paljon ajettu. Yks 1980luvun fiesta jysähti puuhun kun naapuri vähän humalassa ajeli ja ei nää kyllä kovinkaan kolariturvallisii oo. Naapuri selvisi vähällä, mutta kyl auto meni niin ruttuun ettei kyllä enää läpäisisi törmäystestejä noi 80luvun Fiestat. Auto oli jo noin 30vuotta törmäyksen aikoihin ja aika mätä. Muistan että sen törmäyksen näkemisen jälkeen pidin turvavöitä jopa koulumatkalla linja-autossa vaikkei siihen pakotettu. Ford Fiesta on hyvä pikkuauto ja toimii vielä kymmenienkin vuosien ikäisenä. Itse pysyn Ford miehenä todennäköisesti koko ikäni siksi että Ford vain on paras.

   • Anonyymi

    Ketä kiinnostaa sinun historia kokemukset?


  • Anonyymi

   Ihan toimiva peli. Itselläni oli uutena hankittu vm. 2014, viime keväänä lähti vaihtoon, kun tuli tarvetta isommalle autolle.

  • Anonyymi

   Ihan hyviä kokemuksia. Ainoa huolto-ohjelman ulkopuolinen remontti oli jarrujen puhdistaminen ja herkistäminen. Tarkkaa hintaa en muista, mutta ei maksanut paljoa.

   80 heppainen ei tehoilla pullistele, mutta riittää normikäytössä. Soppa moottorille maistuu, jos polkee kaasua kovin innokkaasti. Tasaisessa ajossa pieniruokainen. Halvat huollot merkkihuollossa (RS-huolto), mutta jakohinan vaihto tulee olemaan kallis operaatio. Tosin edessä vasta 250000 km/10 vuotta.

  • Anonyymi
   UUSI

   Hyvä auto, mutta muista vaihtaa etujouset 50000 kilsan välein.
   Hhhhaaaaaaa

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   467
   5408
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   25
   5367
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   2858
  4. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   168
   2676
  5. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   47
   2037