Aihe

Vain kiuru lentää kuutamolle!

Anonyymi

Kuu Kiurulle kotipaikaksi ilman paluumahdollisuutta! Jos patukalle sattuu syöpätauti iskemään, niin siitä vaan Venukselle hoitoon. Muinaiset demarit eivät olleet ihmisen vihollisia, mikä lienee näihin nykyisiin iskenyt?

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos tarkoitat Krista Kiurua, niin hän on hoitanut työnsä hyvin. Olisi torjunut koronaakin tehokkaammin, jos Kepu ei olisi harannut vastaan. Kiuru vie vielä sote-uudistuksenkin läpi, mihin aiemmat hallitukset eivät ole pystyneet.

   Oppositio on vain kateellinen tästä kaikesta. Kokoomusta hiertää se, että Kiuru ei myy Suomen terveydenhoitoa ulkomaisille suuryrityksille.

   • Anonyymi

    Aikanaan opetusministeriön virkamiehet nimesivät Kiurun kaikkien aikojen huonoimmaksi opetusministeriksi.

    Valehteli Eduskunnan sivuilla olevansa ammatiltaan ja koulutukseltaan opettaja ja opinto-ohjaaja, vaikka ei ole kumpikaan.


   • Anonyymi

    Koronaa ei ollut tarpeen maahan päästää lainkaan, suomessa alkoi tarttumaan vasta hiihtolomien jälkeen viime vuonna, aikaa oli rajat laittaa kiinni vaikka kuinka.


  • Anonyymi

   157 kg ja 149 cm.

   • Anonyymi

    Annika Saarikon luvut paljon isommat.


  • Anonyymi

   Laajensit suotta. Kiuru on vain toteuttanut virkahenkilöstön avulla sen mitä muut ovat vuosia valmistelleet. Patukka on aivan statisti mainitsemiesi asioiden suhteen.
   Kyse onkin nyt siitä että Kiuru on tarkoitushakuisesti jallittamassa Keski-Suomen Keskussairaalalta sen ominta osaamista vaativissa syöpäleikkauksissa yo-sairaaloihin.
   Vakavasti sairaita henkilöitä aletaan kuljettamaan leikkaukseen ja takaisin aivan turhaan. Ainoa voittaja siinä on ambulanssiyritykset, ( mikäli eivät demarit vaadi menemään julkisilla).
   Jäävätkö huippukirurgit sitten Jyväskylään tekemään luomenpoistoja? Tuskin.

   • Anonyymi

    Jaa että aletaan ulkonäön perusteella täällä ministeriä arvostelemaan.. Taitaa olla jonniin verran fiksumpi kuin yksikään täällä haukkuva.


   • Anonyymi

    Nehän tappelevat keskenään.


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   428
   5027
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   129
   2060