Aihe

One way srk

Anonyymi

Minä olen olettanut Srk pyrkimisen elämään Raamatun sanan mukaan, tarkoittavan myös Aviliiton pyhyyttä. Tarkemmin ottaen yksiavioista elämää. Olen tainnut erehtyä, kuten monet muutkin. Tarkalleen ottaen, kerran avioitunut toisen puolison hairahtuessa vieraaseen, sisältämään anteeksi antoon. Jos kyseinen Srk ymmärtää sanan muulla tavalla kuin edellä mainittu, tässä tapauksessa ainakin elämään itsekseen tai sopimaan. Mutta käsitykseni, monen muunkin on ollut että uudelleen avioituminen ei sanan mukaan ole sallittua jos on itse ottanut eron. Mikäli olisikin ottanut eron ja petetyksi tullut puoliso ei kykene tekemään sovintoa eikä hänellä ole haluakaan, olisiko Hän henkilö joka huoruuden tähden voi naida uuden. Tässä ihmettelimme eikö ole väliä kenet Hän nai. Onko siis lupa mennä suhteeseen henkilön kanssa joka on itse häätänyt nuoruuden puolisonsa pois elämästänsä. Häädetyn puolison ajautuessa maailmaan eron jälkeen, onko hänet pois ajaneella sanan mukaan, ja sen minkä totuudessa elämiseksi kutsutte lupa aloittaa suhde toisen henkilön kanssa. Petetyksi tullut ja itse jättänyt, onko tämä totuutta. Useimmiten jätetty ajautuu kriisiin ja etsii lohdutusta vääristä lähteistä. Uusiin aviolonkin ulkopuolelta tapahtuneisiin suhteisiin. Tämä alue raamatun sanan mukaan muokkautuu hyvin monella tavalla ja erilailla, riippuen Srk. Pointti on se että saako Srk uudelleen avioitua? Näinkö teidän oppinne kuuluu? Vielä tämä mikäli olisikin petetyksi tullut, lupaako Srk siunata suhteet henkilön kanssa joka on itse halunnut hyljätä nuoruutensa rakkauden, erottaen perheensä. Mielestämme olemme olleet siinä uskossa, että tämä Srk olisi ollut puhdas oppinen, mutta olemmeko erehtyneet. Osaisiko joku vastata. Nim. Puhdasta Srk etsimässä

17

120

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Minua kiinnostaa sama asia. Miten sattuikin. Olen pohtinut kysymystä. On seurakuntia joissa saa mennä uudestaan naimisiin, mutta harvemmassa niitä joissa opetetaan Raamatun Sanan tarkoittavan vain yhtä Avioliittoa. Löytyykö tästä seurakunnasta uudelleen naimisiin menneitä. Kaikissa ei edes siunata vaan keskustellaan Jumalan tahdosta, rakkauden Hengessä. En tiedä onko tämä oikea paikka keskustella asioista, mutta on sitä kuullut nuhdeltavankin. Seurakunnan vanhimmat tahtovat viime pelissä vain lampaan parasta. Me ihmiset olemme erittäin hyviä keksimään polkuja missä aita on matalin. Millainen tämä seurakunta on, pitäisi tulla käymään ja katsomaan. Tähän asti olen pelkkää hyvää kuullut.

  • Anonyymi

   Kaikessa pitäisi mielestäni muistaa, että me elämme ihmisinä ihmisten maailmassa, kunnes kuolema siirtää meidät jonnekin muualle. Meillä jokaisella on puutteemme ja vahvuutemme. Olkaamme armollisia itsellemme ja lähimmäisillemme!

   Puheet puhtaasta opista ovat pelottavia, hälytysmerkki. Se, joka väittää olevansa puhdasoppinen ja sanoo kaikkien muiden olevan vääräoppisia, on ylimielinen. One Way srk on lähellä tätä. Mutta mikä minä olen tuomitsemaan... Itse kuitenkin koen heidän seuransa kartettavaksi!

  • Anonyymi

   Minä olen hakenut avioeroa ja eron saanut puolisoni uskottomuuden perusteella. Siitä on kauan, silloin tällainen tai muu peruste tarvittiin. Elin yksinhuoltajana kymmenen vuotta, kunnes etsimättä tapasin miehen, josta sitten tuli toinen aviopuolisoni. En ikinä kokenut tässä mitään ongelmaa miltään kannalta. Koen, että näin oli Jumalan tahto. Turha kysyä mitään Raamatusta, me rakastimme toisiamme ja elimme onnellisina. Selvempi oli elää vihittynä parina kuin vihkimättömänä. Nykyään olen jo leski. Kolmatta puolisoa en toivo. Olen kiitollinen siitä mitä olen saanut!

   Haluan tällä sanoa, että meidän on elettävä elämämme sallien itsellemme sen onnen, mikä annetaan, myös ihmissuhteissa. Ei ihmisen kuulu hukata aikaansa ja elämäänsä Raamatun syövereihin itsensä kadottamalla. Usko ja luota Jumalaan, Raamattu ei pelasta!

   • Anonyymi

    Niin! Usko ja luota Jumalaan, Raamattu ei pelasta eikä seurakunta!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin! Usko ja luota Jumalaan, Raamattu ei pelasta eikä seurakunta!

    Näin on.Eikä mitkään hihhulit, ja oman edun ajattelijat.


   • Anonyymi

    Onhan se kivempi olla selvempi. ettei juovuksissa;)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin! Usko ja luota Jumalaan, Raamattu ei pelasta eikä seurakunta!

    Todella uskovainen ihminen ei kuulu mihinkään lahkoon. Heistä hehkuu ulospäin lämpö ja rauhallisuus. ja toivovat aina pelkkää hyvää toisille. Kiihkoilijat aivan eri asia, ja oman edun ajatteliat omassa yhteisössään.Voi helvetti heitä on aina.


  • Anonyymi

   Aloittaja on ilmaisussaan niin epäselvä, että on mahdoton vastata mitään. Mitä hän ajaa takaa?

   One Way srk on yhtä epäselvä, varsin epämääräinen joukkio, joka sanoo perustavansa toimintansa Raamattuun ja vain Raamattuun. Puhdas srk, mikä se on? Syntisten ja erehtyväisten ihmisten maailmassa on hyvin vähän puhdasta.

   • Anonyymi

    Joo tuota sekavuutta minäkin kummastelen. Muuten hyvää vuoden jatkoa, hyvin on alkanut !


  • Anonyymi

   Olen käynyt One Way seurakunnassa kerran. Minulle se riitti!

   • Anonyymi

    Nämä ovat asioita, joita en ymmärrä lainkaan. En myöskään ole niitä asiota kenenkään, todella kuullut näkevänsä tai kokevansa.


   • Anonyymi

    Olen mennyt ohitse.Romaaneita näkyy olevan aika joukko.Minua ei kyllä sinne sais .Ovatkohan edes rehellistä porukkaa 😒😏


  • Anonyymi

   Miten se sit menee jos seurakunnan ihminen linkoaa lapsia joka puolelle kyliä. Onko se oikein? Vai suodaanko semmonen meno.

   • Anonyymi

    Persut ainakin kannattaa Trumppia ja Sinipiiat paksua loikkariansa.


   • Anonyymi

    Eikös suomeen tarvita lapsia ?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eikös suomeen tarvita lapsia ?

    Samaa mieltä, kuhan elätetään omalla työllä, eikä yhteiskunnan rahoilla.


  • Anonyymi

   Tämmösiä seurakuntia syntyy kuin sieniä sateella. Onkohan näilläkin jotain luurankoja kaapissa, mitä yritetään saada yhteisillä rukouksilla häädettyä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Henkirikos Tohmajärvellä

   En ole paikkakuntalainen joten jääköön arvailut tekijöistä sikseen, vaikka tiettyyn suuntaan ne on syytä yhdistääkin.. Poliisi sai lauantaina aamuyöl
   Tohmajärvi
   36
   2072