Aihe

Kuinkas sitten kävikään? Minäkö varas?

Anonyymi

Minun vanhempani olivat todellisia kitupiikkejä eläessään, säästivät säästämästä päästyään. Olin kymmenen vuotta +/- 100-vuotiaiden sairaiden, dementoituneiden vanhusten omaishoitaja. Täällä kaikki tietävät, että täyttä helvettiähän se on, parhaimmillaankin raskasta ja likaista työtä vuorotta.

Onnellisesti sain lopulta äitinikin reilu vuosi sitten haudan lepoon. Perunkirjoitusten yhteydessä todettiin, että rahaa on kadonnut. Sisareni ilmoitti kirjoitukseen saaneensa isältä 150 tuhatta markkaa ja muuten selvinneensä ilman vanhusten tukea . Jälkeenpäin löytyi 60 tuhannen edestä pankkisiirtoja äidin tililtä siskolle. Hän raivostui, kun lähetin hänelle kopiot. Aiemmin isä oli ostanut siskolle yksiön Helsingistä. Taloyhtiö kuitenkin heitti hänet ulos ja otti asunnon haltuunsa rikollisen elämäntapansa vuoksi. Tyttären yksin jätetyn muutaman kuukauden ikäisen vauvan naapurit toimittivat lastenkotiin. Äiti oli antanut rahat uuteen Mersuun, kun sisko aloitti taksisuharina.

Veli sai uuden OK-talon, kaksi uutta autoa, kymmenkunta käytettyä autoa, moottoripyöriä, Hirvas 450 veneen + 75 hv Yamaha -moottorin, isomman matkaveneen, Espanjan asunnon,... mutta mikään ei riittänyt. Vuosilta 2009-2011 löysin isän tiliotteet. Tililtä oli kadonnut selittämättömästi 60 tuhatta euroa. Muita tiliotteita ei ole, mutta minä voin vain kuvitella, paljonko aiemmin on rahaa kadonnut.

On minullekin tarjottu: maalaistalo, vanha vuokraparakki, rahaa... Mutta sanoin aina, että ehdin kyllä saada. Olin aiemmin saanut kaksion kaupungin laidalta, kiitti isä! Minä pärjäsin itse, joten en asioita sen kummemmin pohtinut.

Totuus alkoi valjeta, kun äidin kuoleman jälkeen ELÄKKEENI PIENENI, KOSKA OLIN OLLUT OMAISHOITAJA. Valitin asiasta, mutta ei auttanut. Laki on laki, vaikka olisi kuinka epäoikeudenmukainen. Sorry, Olaus Petri. Tuomarin ohjeet: "Mikä ei ole oikeus ja kohtuus, se ei voi olla lakikaan."

Jotta tuskani määrä täyttyisi, veli siskon houkuttelemana palkkasi asianajan ja nyt MINUA SYYTETÄÄN VELJEN DEMENTOITUNEILTA VANHUKSILTA VARASTAMIEN KYMMENIEN JOPA YLI SADAN TUHANNEN VARASTAMISESTA.

Äidillä oli laiton Smith&Wesson -revolveri. Se on kadonnut. Pian saatte varmaan lukea lehdestä, mistä luodit löytyivät.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vetää ihan sanattomaksi tämä kirjoitus!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   434
   5205
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   4270
  3. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   55
   3293
  4. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   2528