Aihe

Gmail ei toimi

Anonyymi

Gmail ei toimi tietokoneessa mutta kännykässä toimii. Tietokoneessa herjaa, että käyttäjänimi tai salasana on väärä. Mutta tismallee samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla pääsen kännykällä sähköpostiini. Ja Fonectassa juttu on toistepäin palvelut toimii vain tietokoneella mutta samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla ei toimi kännykässä. Eli mistä tällainen ristiriitaisuus johtuu?? Mitä voin tehdä???

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onko sulla tallennettuna se salasana? Jos et ole päivittänyt sitä salasanaa siihen tallennettu juttuun asti, niin muistaa autom. Vanhan salasanan ja täten ei päästä kirjautumaan sisään. Kokeile palauttaa salasana unohtunut salasana kohdassa. Päivitä myös sovellukset ajantasalle. Poista evästeet ja historia tiedot. Muuta ei tuu mielee mikä vois auttaa

  • Anonyymi

   Joskus CapsLock on päällä.

  • Anonyymi

   Sinä pystyt kyllä päättelemään arvaamaan, mikä voi olla väärin. Jonkun erikoismerkin tai ääkkösen koodi voi vaihdella eri käyttöjärjelmissä näppäimistön asetuksista riippuen. Se mitä sinä näet putkella, ei kerro välttämättä mitään.

   Kirjoita käyttäjätunnus ja salasana jonnekin näkyviin ja kopsaa sieltä copy-pastella

  • Anonyymi

   Tietokoneella moni naputtelee salasanan numerot numeronäppäimistöllä ja jos numlock ei ole päällä, salasanaan meneekin numeroiden tilalle pageup, nuoli tms merkkejä.

   Älä koskaan naputtele numeroita numeronäppäimistöllä, jos et näe niitä näytöllä!

  • Anonyymi

   Fonectan salasanassa voi olla sama vika toisinpäin eli salasanaa määritettäessä on käytetty numeronäppäimistöä ja sinne ei sitten mennytkään numeroita vaan jotain aivan muuta.

  • Anonyymi

   Väärät tunnukset. Ei se huvikseen ilmoita jos eivät olisi väärin..

  • Anonyymi

   Olen aloittaja ja huomasin että tietokoneella explorel selaimella pääsen sähköpostiini ja vastaavasti kännykällä fonectalle cromella... Miten tää nyt näin meni????
   Käyttäjänimissä ja salasanoissa ei ole mitään vikaa

   • Anonyymi

    Kyllä niissä on vikaa..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä niissä on vikaa..

    kun ei vaan ole. samoilla salasanoilla ja käyttiksillä yritän!!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    kun ei vaan ole. samoilla salasanoilla ja käyttiksillä yritän!!!!

    Gmail itsessään toimii eli heidän suunnallaan ei ole ongelmia sensuhteen. Virheilmoitus on hyvin selkeä eli jotain on käyttäjänimessä ja salasanassa pielessä. Gmail ei koskaan näistä ilmoita jos tunnukset ovat oikein laitettu.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   427
   5018
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   129
   2037